- 23 Ağustos 2012
- 14.880
- 39.376
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.841
16 hafta saydım canım :)nasıl hesaplanıyor ki
Kızlar göğüs pedi olarak hangi marka ıyı sızce
Merhabalar kızlar size suyum az demiştm ya cok şukur kontrol de iyi. Çıktı doktor bol bol su içmeye devam dedi. Doktor dayken 2 hafta da bir kontrole geleceksin dedi artk sizi. De. Çagırdı mı aynı hafta olan arkadaşlar
Kızlar ıhlamur içmemde bir sakınca var mı biliyor musunuz eşim biraz rahatsız ona yapıcam da bi çay bardağı içsem olur mu bi zararı yok diye biliyorum da yine de sizlere de sormak istedim hamileliğin boyunca hiç içmedim önceden çok severdim nane ıhlamur falan
Kızlar ben lansinoh kremi aldım geçen ay. Bizim ev biraz sıcak oluyo doğalgazlı değil merkezi sistem. Yani kömür sıcağı gibi oöuyor. Buzdolabı kapağında mı saklayayım yoksa odada dursun mu bir şey olur mu ?
Kapalı değil mi canım? Ben banyo dolabına koydum. Buzdolabında taş gibi olur sıkıp çıkaramazsın içinden.
Parmaklarının arasında ısıtıp gevşetmen ve öyle sürmen lazım zaten, çok katı kıvamı.
Erken gelme belirtisi mi ki canım ayakta veya otururken nefesimi kesiyor öyle yapmasıBenimkide artti baya hareketleri de costu bir yerde toplaniyor surekli sonra tekme tokat bir seyler yapiyor bu oglus erken gelicek belli.
İçeyim canım teşekkür ederim :)Ben çok severim. Bu ara hafif hastayım, ben de içiyorum. Hiçbir sakıncası yok ıhlamurun.
Ben yikadim bebebin kiyafetlerini ve kendi geceliklerimi cantam hazir cunku bu sipa erken gelicek gibi. Makineyi aldığım bitkisel deterjanla bos calistirip yikadim camasirlari sonrada ütüledim buyuk keyif valla normalde ütüyü hic sevmemTamam canım bende öyle yapayım. Bu arada aklıma geldi. Migrosta marc’ın çamaşır makinesi temizleyicisi varmış. Makineyi çok iyi temizliyormuş lastikli kısımlarını bile. Bebek kıyafetlerini yıkamadan önce onunla temizlicem makineyi 25 tl’ye aldım 2 tane var içinde. Sizindeaklınızda bulunsun.
Olsun canım düşüncesizlik ettik biz yiyemiyoruz diye sanki herkesin elinin altinda da alıp yiyebiliyor mu düşünemedim orasını özür ondan. Arkadaslar valla canı isteyip bulamayan varsa yazsın özelden bulup göndereyim. Cani çeken arkadaslar haklarını helal etsinİnce düşünceli arkadaşım, yazdığım gibi kötü niyetli olmadığınızı biliyorum ama neticede hepimiz hamileyiz, helal olsun tabi.
Canım estagfurullah, özürlük bi durum yok
Ya dediğim gibi kötü niyetli olmadığınızı biliyorum ama o an alamayacak durumda olan olur, ne bileyim bulamayan olur, aklımıza düşürmeye gerek yok dimi?
Cok kasilma var bende ya birde zaten doktor erken gelebilir diyince de hep diken ustunde oluyor insan ama senin ilk ya erken gelmez gibime geliyor gene Allah bilir tabiki. Uzaninca geciyorsa cok ayakta durmaktandir.Erken gelme belirtisi mi ki canım ayakta veya otururken nefesimi kesiyor öyle yapması
Nerden anlıyorsunuz kızlar erken geleceğini kıpır kipirdansa benimki hep kıpırtıliBu arada kızlar benim ilk cimcime 39+2'de gelmişti ama bu sanki o kadar beklemeyecek gibi bir his var içimde. Ocak'ta doğurcam gibi geliyor
Benimki de gecen ay doğum pozisyonunu almıştı. Ama bir sıkıntı yok demisti tabi 1 ay gecti nerdeyse üstünden bakalım gidince ne diyecek. Uzaninca tam gecmiyor ama rahatlama oluyor birazCok kasilma var bende ya birde zaten doktor erken gelebilir diyince de hep diken ustunde oluyor insan ama senin ilk ya erken gelmez gibime geliyor gene Allah bilir tabiki. Uzaninca geciyorsa cok ayakta durmaktandir.
Ya haklisim cnm valla normal konusuyormusuz gibi yaziyoruz iste süt yapan yiyecekleri de yazdik biri sorunca da ne yedin diye siraladim hic ayrıntı dusunmeden sekerden hepsi seker yukselince ayrinti dusunemiyor insanİnce düşünceli arkadaşım, yazdığım gibi kötü niyetli olmadığınızı biliyorum ama neticede hepimiz hamileyiz, helal olsun tabi.
Canım estagfurullah, özürlük bi durum yok
Ya dediğim gibi kötü niyetli olmadığınızı biliyorum ama o an alamayacak durumda olan olur, ne bileyim bulamayan olur, aklımıza düşürmeye gerek yok dimi?
Valla cnm günde iki kere progestan yapiyorum onu yapmasam kim bilir ne olur kasılmalarim. 36 yi gorsek bari Allahin izniyleBenimki de gecen ay doğum pozisyonunu almıştı. Ama bir sıkıntı yok demisti tabi 1 ay gecti nerdeyse üstünden bakalım gidince ne diyecek. Uzaninca tam gecmiyor ama rahatlama oluyor biraz
Masallah cnm bebeğine kac haftaliktinizBende bugün doktor kontrolundeydim. 2kilo 650gr olmuş. 150 gr fazlaymış. Boyunu söylemedi. Ilk nst mize girdik. Birşey çıkmadı şükür. Bundan sonra her hafta gideceğiz. Sezaryen olacak benim ki 38den sonra alırız dedi. Hayırlısı inşallah.
Benim de bir göğsümun ucu yok. Kızımda onu hiç emmemişti.onu verince bağırıp duruyordu. Hangi kremi aldınız ben de deneyeyim. Ben birde aventin kelebek göğüs ucunu aldım. Göğüs ucu olmayanlarda ve yara olanlarda işe yarıyormuş. Inşallah bende de işe yararAynen cnm ya benimde oyle ben oglumda hic krem surmemistim kendi sütümü sürüp acik birakmistim kurutmuştum. Simdi aldim krem iyi diyorlar ondan surmeye baslicam dogumdan 10 gün önce insallah faydasi olur. Sen kremi sürmeye dogumdan once mi baslamistin?
Hala kullanıyor musun progestan ağır gelmiyor mu beni perişan ediyordu gebelikten oncd 6ay kadar kullanmıştım. Sarhoş gibi oluyordum. Gecersin canım inşallah iyi düşün iyi olsun işallahValla cnm günde iki kere progestan yapiyorum onu yapmasam kim bilir ne olur kasılmalarim. 36 yi gorsek bari Allahin izniyle
Tesekkurler 34+3deyizMasallah cnm bebeğine kac haftaliktiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?