2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar şu gümüş kapaklar hakkında fikriniz var mı? Aslında para tuzağıdır diye düşünüyodum ama bayaa bayaa etkiliymiş sanırım. Alsam mı şimdiden diye düşünmeye başladım. Kısa da olsa göğüs yarası durumu yaşamıştım

16 hafta saydım canım :)nasıl hesaplanıyor ki

Normalde 8 hafta doğum öncesi, 8 hafta da doğum sonrası izin hakkımız var. Doğum öncesi 32'de ayrılmaz 37'ye kadar çalışırsan 32-37 arasındaki o 5 haftayı da doğum sonrasındaki 8 haftaya ekletip toplamda maksimum 13 hafta doğum sonrası kullanabilirsin.
Basit hesap 13 hafta×7 gün=91 gün ediyor. 40 haftanın bittiği günden sonra 91 gün say. Doğum izninin bittiği günü bulursun.
40 hafta bitince değil de 5 gün erken doğdu diyelim, doğum yaptığın gün başlar iznin ama 13 hafta+5 gün (kaç gün erken doğum yaptıysan o kadar gün eklenir) kullanırsın. Erken doğumda hak kaybı olmuyor ama iznin bitiş süresini etkilemiyor tabi bu.

Kızlar göğüs pedi olarak hangi marka ıyı sızce

İlk kızımda birden fazla marka denedim, tek memnun kaldığım uni baby. Şu an da 2 kutu aldım kenara koydum. Çok ince bir yapısı var ve baya geniş. Çok rahat ettim.
Lansinoh hem küçük hem kalın, çok rahatsız, hiç tavsiye etmem.

Gözün aydın canım ne güzel haberler almışın.
30+3'te gittim 35+3'te gitcem bir sonrakine. Benimki çağırmıyor henüz sık. Bu kontrolden sonra haftalık çağırır herhalde.

Ben çok severim. Bu ara hafif hastayım, ben de içiyorum. Hiçbir sakıncası yok ıhlamurun.

Kapalı değil mi canım? Ben banyo dolabına koydum. Buzdolabında taş gibi olur sıkıp çıkaramazsın içinden.
Parmaklarının arasında ısıtıp gevşetmen ve öyle sürmen lazım zaten, çok katı kıvamı.

Kapalı canım hiç açmadım. Banyo dolabıda mantıklı orası çok sıcak olmuyor haklısın.

Ben de bir kac degisik amrka kullanmistim ama simdi hatirlamiyorum en cok hangisinden memnun kaldigimi, yalniz bazilarinin arkasi naylon oluyor onlar rahatsiz etmisti, bir markanin ki lansinohtu buyuk ihtimal arkasi naylon degil daha yumusak birseydi yanlis hatirlamiyorsam, o yuzden daha rahat etmistim.

Ben yikadim bebebin kiyafetlerini ve kendi geceliklerimi cantam hazir cunku bu sipa erken gelicek gibi. Makineyi aldığım bitkisel deterjanla bos calistirip yikadim camasirlari sonrada ütüledim buyuk keyif valla normalde ütüyü hic sevmem

Olsun canım düşüncesizlik ettik biz yiyemiyoruz diye sanki herkesin elinin altinda da alıp yiyebiliyor mu düşünemedim orasını özür ondan. Arkadaslar valla canı isteyip bulamayan varsa yazsın özelden bulup göndereyim. Cani çeken arkadaslar haklarını helal etsin

Erken gelme belirtisi mi ki canım ayakta veya otururken nefesimi kesiyor öyle yapması
Cok kasilma var bende ya birde zaten doktor erken gelebilir diyince de hep diken ustunde oluyor insan ama senin ilk ya erken gelmez gibime geliyor gene Allah bilir tabiki. Uzaninca geciyorsa cok ayakta durmaktandir.

Cok kasilma var bende ya birde zaten doktor erken gelebilir diyince de hep diken ustunde oluyor insan ama senin ilk ya erken gelmez gibime geliyor gene Allah bilir tabiki. Uzaninca geciyorsa cok ayakta durmaktandir.
Benimki de gecen ay doğum pozisyonunu almıştı. Ama bir sıkıntı yok demisti tabi 1 ay gecti nerdeyse üstünden bakalım gidince ne diyecek. Uzaninca tam gecmiyor ama rahatlama oluyor biraz

Ya haklisim cnm valla normal konusuyormusuz gibi yaziyoruz iste süt yapan yiyecekleri de yazdik biri sorunca da ne yedin diye siraladim hic ayrıntı dusunmeden sekerden hepsi seker yukselince ayrinti dusunemiyor insan

Benimki de gecen ay doğum pozisyonunu almıştı. Ama bir sıkıntı yok demisti tabi 1 ay gecti nerdeyse üstünden bakalım gidince ne diyecek. Uzaninca tam gecmiyor ama rahatlama oluyor biraz
Valla cnm günde iki kere progestan yapiyorum onu yapmasam kim bilir ne olur kasılmalarim. 36 yi gorsek bari Allahin izniyle

Masallah cnm bebeğine kac haftaliktiniz

Benim de bir göğsümun ucu yok. Kızımda onu hiç emmemişti.onu verince bağırıp duruyordu. Hangi kremi aldınız ben de deneyeyim. Ben birde aventin kelebek göğüs ucunu aldım. Göğüs ucu olmayanlarda ve yara olanlarda işe yarıyormuş. Inşallah bende de işe yarar

Valla cnm günde iki kere progestan yapiyorum onu yapmasam kim bilir ne olur kasılmalarim. 36 yi gorsek bari Allahin izniyle
Hala kullanıyor musun progestan ağır gelmiyor mu beni perişan ediyordu gebelikten oncd 6ay kadar kullanmıştım. Sarhoş gibi oluyordum. Gecersin canım inşallah iyi düşün iyi olsun işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…