Kızlar günaydın. Kocam benim sinirimi çok bozmaya başladı, benim ilk hamileliğim, ikinci evliliğim, 38 yaşındayım hayatım boyunca çocuk istedim, anca ve 3. tüp bebek denememde oldu. Zaten tüp bebek döneminde de iğnelerimi ilaçlarımı işlemleri ara ara dalga geçer gibi konuşuyordu. Şimdi de hamilelikte aynı şeyi yapıyor. İlk zamanlarım çok sancılı geçti benim. Bıçak saplandı, belim çok ağrıdı. Progestan kullanıyorum diye sanırım çok akıntım oluyor, dün çamaşır toplarken tüm çamaşırım ıslanacak kadar ılık ılık sıvı aktı. Eve geldi hastaneye gittik. Kontrol edildi, bebiş baş aşağı dönmüş, çişimi kaçırmışım. Gene olunca söyledim, sonra dalga geçiyor, ağladım çok kırıldım ya. Şimdi mesaj atıyor seni seviyorum diye, dedim kırıyosun beni. Benim 8. çocuğum değil ki, ben sancı nasıl olur, su nasıl gelir bilmiyorum ki yahu. Endişe ediyorum niye dalga geçiyorsun. Bişey yok hayatım de, korkma de ne bilim destek ol işte. Gene dalga geçiyor ezik gibi. Ya bu erkekler ne kadar kötüler ya ne kadar anlayışsızlar ya... Ondan sonra çocuk oldu yok hanımın ilgisi azaldı, sevgisi azaldı, insanın içindeki duyguları bitiriyorlar resmen.