• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar gaz sancısı dan cıldırdık ne olur bş yöntem yokmu

Canım bizde 8.30dan beri öyleydik yeni çıksrabildik. Çok sıcak tut bebeği karnına masaj yap. Bide 30 cc kaynamış suya 1 çay kaşığı rezene at. Demlendikten sonra İyice süz 2 çay kaşığı içir bebişe. Çok zor çok :(

Canım bizde 8.30dan beri öyleydik yeni çıksrabildik. Çok sıcak tut bebeği karnına masaj yap. Bide 30 cc kaynamış suya 1 çay kaşığı rezene at. Demlendikten sonra İyice süz 2 çay kaşığı içir bebişe. Çok zor çok :KK43:
İbrahim saracoğlu kaynamış suya kimyon be sejer atın süzün içirin dedi onu denşcem Baska care kalmadı

Ay aynen ya her yaşın ayrı bi sendromu var bizimki 4 yaşında gayet uysal bi çocuk aslında ama arada bi acayipleşiyor çocuk :D kardeşinden dolayı dikkat çekmeye çalışıyor :))
Ay ben seninkide 2yaşında diye düşünüyordum:) Neyse en azından kendi işini yapıyordur seninki :)

üstüne gitmiyor ama dengesını kaybedip düşecek gibi hissediyorum ellerini çıkarıyor yüzü öpulmez diyorum kafasını elini ayağını öpüyor
Yaa bizim sıpada öyle bayılıo :)öpüo güya ama üstüne düşüo çocuğun:) Tabi arada dürtüklemekte var.haa bide beşiğine araba galan bırakıo oynasın diye . Ama aklım çıkıo kafasına atar diye .Arada gelio kuzumun ama çok dikkat etmeye çalışıyorum .Bide hep yanlızız babası gelene kadar hiö oturmuyorum:)

Yaa bizim sıpada öyle bayılıo :)öpüo güya ama üstüne düşüo çocuğun:) Tabi arada dürtüklemekte var.haa bide beşiğine araba galan bırakıo oynasın diye . Ama aklım çıkıo kafasına atar diye .Arada gelio kuzumun ama çok dikkat etmeye çalışıyorum .Bide hep yanlızız babası gelene kadar hiö oturmuyorum:)
Beşıge yatırıyorum odadan çıkarken asonsorunu kaldırıyorum yetısemıyo ama tırmanıp cıkacak yüz bulsa lavobaya gıtmeye korkuyorum Umut uyanıkken gidemiyorum zaten de uyurken de uyanacak mı acaba Hira üstüne mi gidecek falan ayy bir buyuselrr;)

Kızlar bizim bebiş bugün çok uyuyor anlamadım uyku arası 6 dk emiyo tekrar hemen uykuya,normal mi acaba diyorum göğsümden yeterli ememioda hali mı kalmadı,ayyy cuma doktor bakacak şalidan cumaya ne kadar kilo almis diye, sadece emerek nasıl sabretcem cumaya kadar :(normalde hiç bu kadar uyumazdı ,sarılıkta yok

Kızlar bizim bebiş bugün çok uyuyor anlamadım uyku arası 6 dk emiyo tekrar hemen uykuya,normal mi acaba diyorum göğsümden yeterli ememioda hali mı kalmadı,ayyy cuma doktor bakacak şalidan cumaya ne kadar kilo almis diye, sadece emerek nasıl sabretcem cumaya kadar :KK43:normalde hiç bu kadar uyumazdı ,sarılıkta yok
Ac olsa uyanır heralde canm yetıyo demekki o kadar emmesi bak 15 dj olmadı zorla uyuttum bey acıkmş hemn ayıktı emdi 5dk

İşte benim azman oğlum an be an

Eklentiler

• 1551927170335-1171235579.webp
    1551927170335-1171235579.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 74
Back
X