2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sütüm var sagınca 40 cıkıyor bide emiyor azmı acaba istemeyerekte olsa mama vericem galiba haftaya gel dedi mama ile ilgili bişey demedi

Göğsümü sıkınca sütüm geliyor ama göğsüm son 3 gündür yumuşak gerçi benim kizda hep memede emiyodur diyodum valla kafam şaştı 3150 dogduk yarin 20. Günümüz 3400 falan geliyor evde dr da ne cikacak bilmiyorum bir de benim kiz gunde 4 kez falab kusuyor anlam veremedim usuttu mu reflu mu var surekli gözüm ustunde dedigin yontemj de deneyeyim canim

Arkadaşlar salı günü kontrolde bebegım 100 gr almıştı bugün 20 gr cok az. 21 günlüğüz 3640 gr suan da doğum kilosu 3860tı üzülüyorum 1 hafta sonra gel dedi sarılık 8.8e düşmüş
Halâ mamaya başlatma dimi dr un açıkçası ben diger cocuklarimda kullandim ve 40 larina kadar cok guzel toparladilat anladim ki benim sütüm oyle hemen kilo aldırmıyor yani yapi meselesi mama taraftari degilim tabiki de ama kilo az almasi da çok üzüyor beni kendimi suçlu hissediyorum

Ilk çocuk zordur canım ne kadar da tek olsa da heran korku panik havasinda olunuyor gerçi geçici bi dönem çoğa kalmaz gülücükler tepkiler vermeye baslar lar biraz buyurler gaz da geçer e bizde alışırız bebekli hayata biraz daha rahatlariz diye umid ediyorum hep böyle steesli olmiycaz benim annemler k. Valideler fln hep burda ama yardim edemiyorlat herkes kendine yetiyor ama cocuklarim 6 ve 7 yaşında kendilerine yetiyorlar bir de en büyük artım eşim cok destekçi Allah kolaylastirsin islerimizi

hayırlısıyla yarın kızımın 40’ı çıkıyor bizde yıkama suyuna altın yüzük ve tesbih atılırmış annem söyledi bende öyle yapıcam herkesin adeti farklı herkes bişey söylüyor kafam karıştı

Hayırlı olsun canim 40 ınız gazsiz bol sütlü
Günleriniz olsun darisi bize olsun bizim de yarin 20 miz insallah bu arada gaz durumunuz da azalma oldu mu kiminde 40 da geçiyor

Kızım da cok rahattım canım ben gaz sıkıntısı yoktu süpürge sesi açar o dinlerken ben her türlü işimi yapar sonrada kızımı alırdım beraber yatardık ama Umut bey hiç öyle degil

benim göğüslerimde yumuşacık canm ama sıkınca geliyorsa sütün vardır, benim kızda çok çok kusuyor o yüzden ben yastık kullaboyoeum gazını çıkarıp bşr müddet yatırmıyorum,üşütüyorda olabilir ayaklarını sıcak tut birazda,doktor a sorduğumda reflüsü vardır dedi ama herzamankinden farklı kusarsa getir idrar tahlili yapalım enfeksiyon olunca da çok aşırı kusar dedi,kişo alması da yeterli olduğu için kusmayı önemsemedi

Gözüm üstünde hep yan yatiriyorum zaten gazi geldiginde kendini sıkıyor kusuyor bazende beslenme sonrasi oluyo besledikden sonra yarim saat dikkat ediyorum giden sütlere icim acıyor sen mama veriyor musun veriyosan ne kadar veriyordun

Kızım da cok rahattım canım ben gaz sıkıntısı yoktu süpürge sesi açar o dinlerken ben her türlü işimi yapar sonrada kızımı alırdım beraber yatardık ama Umut bey hiç öyle degil
Bende oglumda çok rahattim ya gazsiz bebek ne güzelmiş bir de uykucu idi maşallah hala uykuyu sever oglum simdiki cadı m da uyuyor ama uyanıkken yapışık ikiziz sürekli memedeyiz yoksa ortalik ayags kalkıyor

Ah arkadaşım Allah kolaylık versin yardımcımsi olmayacaklarsa ne diye gelirler köstek olurlar birde onlara hizmet mi edeceksin bu halinle birak yapsinlar yesinler çıkma odandan birde acilman varmis gittin mi dra dr ne diyor 2cm fazla önlem alinmasi lazım kendine ve çocuklarına bak gerisi başının caresine baksin

Demekki fark etmiyor bazen ama ister istemez can sıkar böyle birşey.Annem hayatta degil ama hiç bir yigemini o sekilde sevmedi en söylediği değişik söz yavrumun yavrusuydu. Ya gercekten cocuklarin akli erse travma etkisi yapar. Birde aşkım diyor çocuğa:)))

Bende şimdi temizledim cnm üstünede zeytinyağı sürdüm sonra gazlı beze batikon sürüp göbeğinin üstüne koydum buda geçirmezse gidicem doktora cnm inşallah geçer kötü bişey yoktur
Gecer canım inşalalh dünden bu gune baya toparladik biz ara ara acinca gazlı bezle islakligini da alıyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…