- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #37.481
Bu kv ler gelinler den ne ister tas hiç öyle bir kaynana olmak istememdimi yani elin gavuru derler ya hani,onlar bile her gorduklerinde ayri soruyorlar bunlarda ise vicdan kalmamis.bi gorumce yaziyor o da 2kez yazdi bakma 2 kez nedir ki? mahsus yapiyor kadin,ne yaparsa kendine yapiyor da farkinda degil.. ben daha unutur muyum bu yapilanlari. daha karnimdayken basladilar,utanmadan ne yuzle ilerde soracaklar ben de bilmiyorum
Canlar çok fena şifayı kapmışım boğazlarım acıyor burnum akıyor hapşırıyorum paso :)) evde maskeyle dolaşıyorum nasıl geçecek bu grip bakalım evin içinde hasta oluyoruz arkadaş
Millet kaynana dan kaçar ben de yanına mi gitsem dedim de eşim olmaz dedi :) deli miyim neSen eşini işle, bir an önce evinize dönün bacım yoksa sen o kadını kesersin zannımca:)
Millet kaynana dan kaçar ben de yanına mi gitsem dedim de eşim olmaz dedi :) deli miyim ne
Evim cok rahat valla aynen ama bn çok yorgun kızım çok sıkıldı babası gitti kardeş geldi orası rahat dışarı da oynar babaannesnn keçisi var birkaç tane yavrularla baya zaman gecirir Kaynbaba da evde cok durmaz zatn bir hafta falan gitsem degısıklık olsun falan kızım için aslında babam da cagırma gecen geldi adam sabaha kadar beşik salladı böyle olmaz kızım gel oda ayarlayalım kal biraz dedi kv ile de yarımsaat mesafe evleri birer hafta kalsam mı diye düşünmüştüm sadece :)Deli misin divane misin bacım otur oturduğun yerde :)
Bana da eşim şaka yapıyo bu akşam, yollayayım sizi memlekete yaza kadar kalın diyo. Benim annemin evde tadilat var dedim, tamam bizde kalırsınız diyo. Oldu dedim, bütün gün babanın yanında emziririm çocuğu artık. Nohut oda bakla sofa evler, deli çıkarım ben yaza çıkmadan. Bazen yemek sofrasında bile emzirmek zorunda kalıyorum uyanık saatine denk gelirse yemek saati, çünkü hiç susmadan ağlıyor. Yediğim mideme gitmiyor bu sefer. Koyuyorum onu memeye, hem ben karnımı doyuruyorum hem kızım :)
Evde kp varken mümkün mü böyle bir rahatlık, her emzirmede yatak odasına tıkıl, kaç saat sürerse emzirme bekle dur. Öbür türlü her yerde çıkar emzir. Evimin rahatlığını bırakıp bir yerlere gidemem valla.
Sanırsam 40 gün muhabbeti ordan geliyor o zman yaklasik 6 haftaya tekamül ediyor. Freddy halt etmis yanında.ben de ilkinde bu kadar erken bittigini hatirlamiyorum. zaten 6 haftaya kadar surebilirmis kanamalar. bu arada okudum senin freddy yine is basinda. siz guzel isim buldunuz bunlara valla :) gulucuk kattigima bakma gicik oluyorum allah sabir versin. bizmki daha aramadi sormadi :) cok da tin bana uzak allaha yakin
Sakin sakın kizlar sacmalamayin en kötü insanın evi bile kv yanindan bin kat iyidir. Ben inanin artik ölseydim de evimden gelmeseydim diye @Hirosum ve kardesi esin cok haklı sakin otur oturduğun yerdeDeli misin divane misin bacım otur oturduğun yerde :)
Bana da eşim şaka yapıyo bu akşam, yollayayım sizi memlekete yaza kadar kalın diyo. Benim annemin evde tadilat var dedim, tamam bizde kalırsınız diyo. Oldu dedim, bütün gün babanın yanında emziririm çocuğu artık. Nohut oda bakla sofa evler, deli çıkarım ben yaza çıkmadan. Bazen yemek sofrasında bile emzirmek zorunda kalıyorum uyanık saatine denk gelirse yemek saati, çünkü hiç susmadan ağlıyor. Yediğim mideme gitmiyor bu sefer. Koyuyorum onu memeye, hem ben karnımı doyuruyorum hem kızım :)
Evde kp varken mümkün mü böyle bir rahatlık, her emzirmede yatak odasına tıkıl, kaç saat sürerse emzirme bekle dur. Öbür türlü her yerde çıkar emzir. Evimin rahatlığını bırakıp bir yerlere gidemem valla.
Gitmem canm gitmem kizim için aklımdan geçirdim kaynvalide bana bakacak olsaydı iki günlükken ogluda gitmşken bırakıp gitmezdi şimdi öyle böyle bakıyor bakıyoz başimizin caresine sonra biz baktık olmasınSakin sakın kizlar sacmalamayin en kötü insanın evi bile kv yanindan bin kat iyidir. Ben inanin artik ölseydim de evimden gelmeseydim diye @Hirosum ve kardesi esin cok haklı sakin otur oturduğun yerde
Ya xanim neden doktora gidiyorsunuz ben sadrce dogum yaptiktan 1 hafta sonra gittim doktora kilo aljmi baslamis iyi dedi bidaha da gitmedik dokyora 26 gunluk olduk bendd gitmelimiyim doktoraAynen canim yarin dr a gidicez bakalım dogum kilosunun uzerine 250 gr almiş daha ister istemez sorun yapıyorum
Canim kendini bukadar bunaltma bu stres vbebgine de gecerAllahindan bulur insallah gene kavga ettik akşam akşam sinirimi çocuktan cikardim. Çocuğumu nasıl egitecegimede karışır oldu pislik karı. Zaten eşim gelsin basta onun hakkindan gelecem Allahin cezası bunlar hep onun yüzünden başıma geliyor zaten cok doldum yine
Canım sütün yaglı kısmı sondaymş ya belki önsüt u alıp yaglı kısma gelince duyuyorsa ondan olabilir mi acaba.Cocugıma mama vermiştim göğsüm dolmuş şimdi akıyordu nasıl benım sütüm yaramıyor hayret yavrum kilo almıyor
Allah sabir versin zir gercekten canjmValla artik iyide dese igne gibi batıyor. Hareketleri inadima konuşmaları inadima ben birşey diyince inadima yapıyor sanki çocuk onun ben bicirik dedim çocuğa laf soyliyor bana sanki annesi o ona soracam çocuğu nasıl egitecegim bakacagim zaten tam kucak çocuğu yaptilar veledi. Gece bile uyanıyor gezdir beni kucakta diyor çocuk.
Bıktım valla canım ya faydasi olsa diyecem faydasi var rezil etti zaten beni burda. Meger hepsi oğluna karsi oynadığı rolmus. Ya beni zorla yanlarına getirtirdi sürekli aradilar yanliz olmaz biz iyi bakacağız şöyle böyle. Kadin doğuma bile gelmedi esimin halasi olmasa rezillik zaten tam. Halaya demis siz gidin doğum olunca ben gelirim gece doğum yaptım biliyorsun geldi bebegi gördü eve geri geldi hala kaldi benimle 2gece kaldim hastanede 2. Gecede esim geldi izne iste bu herkedten önce ben eve gidiyorum dedi. Evdede bebek gorneye gelenlerin yaninda 4 dönüyor bana yemekler çaylar nelr neler eşime dedim zaten bak getirdin rezil ettiler beni diye oda kavga etmis bu sekilde mi iyi baktiniz diye. Evde yanlız kalsaydi gene kendi başının çaresine bakardı diye. Simdi çocuğa sardı sapık karı. Çocuğun ilk banyosunu bile millet geldi yaptırdı. İnsanim diyede geziniyor ortalıkta.
Bende öyle düşünüyorum silikon uç ile emziriurlum sanırım tam memeyi boşaltamıyorCanım sütün yaglı kısmı sondaymş ya belki önsüt u alıp yaglı kısma gelince duyuyorsa ondan olabilir mi acaba.
Sağol canım çıkarmıyorum hiç inşallah çocuklara bulaşmadan atlatırımÇOk geçmiş olsun canım terden oluyo hep . Bolbol c vitamini tüket zencefilli su iç geçer Allahın izniyle. Maskeni hiç çıkarma bebeğe geçmeden atlatırsın inşalah.
Sağol canım ya aynen evin içinde nasıl beceriyoruz hasta olmayı anlamadımgecmis olsun canim ya ben de sasiyorum ev icinde boyle olunca. annem de 2gundur usutmus gibi,sesi gitti falan bebege yaklasamiyor kadin..ne guzel ask yaisyorlardi :) kisa surede iyilesmen dilegiyle cnm
Sağol canım aynen dikkat etsen de zor tek dileğim çocuklara geçmesin inşallah hemen atlatırımÇok geçmiş olsun canım. Dikkat etsen de nereye kadar ya, zor valla bebekle hastalık
Bencede benimki cok ayrı bir dünya kiyaslama bile kimseyi bunla. Kalbi düşman dili dost olanlardan.Rezil oldu ama esimin büyük halası geldi bebek görmeye dikkatini çekmiş sordu. Normalde devlet sirri gibi saklar herseyini bende anlattım. Simdi gösteriş yapiyor dedim anne olmasını isterdim hizmetçi degil dedim. Kadın dedi sen benim malımı bana anlatiyon sok oldum herkes biliyormuş huyunu bir ben 4 yıldır çözememişim. Kontrole gidelim bakayim biraz toparlamis mi? Gözümde hep aynı gibi amaÖpüp tepemde gezdirsem yeri benim kaynanayi valla seninkini okudukça
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldn canım bebe az topladysa durma git millete gösteriş yapıyor bakıyorum ediyorum die bide bari hiç cagırma sinir kadin valla
Birsey olmaz canım uykudan beslenmistir minik Asya benim sipada uyutmadi emiyor uyudu sanıyorum yerine yatırıyorum gozleri acip bakıyor. 11den beri mecalim kalmadi simdi memede gene uyudu bırakmaya korkuyorum uyanacak diyeay kızlar bugün asya en son 11.30’da emmişti sonra yattık 3.30 da bi kalktım ki uyuyo bizde uyuya kalmışız. Yavrum 4 saattir açmış hemen emzirdim şimdi yine uyudu çok vicdan yaptım
Kıyamam ya bende cok vicdan yapıyorum acmı diyeay kızlar bugün asya en son 11.30’da emmişti sonra yattık 3.30 da bi kalktım ki uyuyo bizde uyuya kalmışız. Yavrum 4 saattir açmış hemen emzirdim şimdi yine uyudu çok vicdan yaptım
Benım ki gibi kokunamı alıştı acaba. Ben koynumda uyutuyorum artık yatagında hemen ıyanıyoBirsey olmaz canım uykudan beslenmistir minik Asya benim sipada uyutmadi emiyor uyudu sanıyorum yerine yatırıyorum gozleri acip bakıyor. 11den beri mecalim kalmadi simdi memede gene uyudu bırakmaya korkuyorum uyanacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?