2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ah canım aynı durumdayız desene. Benim yerime başka anne olsaydı hemen mamayı verirdi bende cok uğraştım anne sütü tek alsın diye ama kilo almıyor hala sebebini çözemedim. Biri demiş emzirirken diğer göpüsten süt gelirse süt yeterli diye. Benim geliyorda. Ama artık bende mama vericem. Kaşıkla ama kendini toparlayınca belki bırakır ne yapalım

Ah canım aynı durumdayız desene. Benim yerime başka anne olsaydı hemen mamayı verirdi bende cok uğraştım anne sütü tek alsın diye ama kilo almıyor hala sebebini çözemedim. Biri demiş emzirirken diğer göpüsten süt gelirse süt yeterli diye. Benim geliyorda. Ama artık bende mama vericem. Kaşıkla ama kendini toparlayınca belki bırakır ne yapalım

Ah canım gecmiş olsun. İnşallah cabuk atlatır bebeğin

Valla canım benim ilk oğlumda da olmamıştı k vitamini eksikliğinden oluyor derler hatta doğdukları zaman vuruyorlarmış bazılarına yetmiyor demek ki bizimki geçti kendiliğinden sizinki de geçer inşallah
inşallah canım bugün yok kadar az sadece leke var

Benimde digerinden sütüm geliyor kak sayisi 5 i buluyor ama dogum kilosunun altinda olmasi onemli bi durum muş açıkçası diger ckcuklarimda verdim cok guzel toparladilar anne sütü de 5 ay emdiler napayım gönül ister sadece anne sütü ile beslensin ama saglik olsun hast. Emzirme odasinda yenidogan diger bebeklerlle kiyasladim benimki minnak bişey insallah senin ki de benimki de toparlar canım

Bende dogdugndna beri boyle yapiyrm.gozle gorulur kiloda arts var daha aylik olmadk.kontrle gtmedk merk eidyrm.dgrusu ne kadr ise yaradi.ama.ben kasik isini.veceremedm.bibernla verdm smdi korkyrm biberna alisacak diye biraz alisma yoluna girdi sanki

Kesinlikle canım ya cok pismanim vermedigime eşim basta olmak uzere cekindim cevremden meme reddi olsaydi beni suçlayacakdi herkes tabi ben de acaba suclumuyum diye uzulecektim neyse artik mamayla doyururum insallah testlerde sorun cikmaz

İnşallah en yakın zamanda toparlarlar. Doğan büyüyor derler. Büyüyecekler elbet. Sağlıklı olsunlar da.

Mama hipp.almistim canım ya içimi acıtan geceleri agliyodu gaz diyodum ben son.iki gecedir mama verince uyuyor.kuzum dedigin gibi mamayla buyuyen bicok bebek var sağlık olsun annelik işte insallah 1 hafta da toparlarız

İlkinde oda oyleydi gik dese yatak odamda gorrdm.kendisini cildrrdm zaten.lohusaykn kaynana bi kasik suda bogasi geliyo insann

Bende dogdugndna beri boyle yapiyrm.gozle gorulur kiloda arts var daha aylik olmadk.kontrle gtmedk merk eidyrm.dgrusu ne kadr ise yaradi.ama.ben kasik isini.veceremedm.bibernla verdm smdi korkyrm biberna alisacak diye biraz alisma yoluna girdi sanki
her bebek farklı sanırım ben kız da baştan beri biberon alıyo beni hiç reddetmedi

katılıyorum canım önemli olan sağlıklı olmaları doğum hastanesinden taburcu olurken çocuk doktoru ac olduğunu hissederseniz birkaç kez 15 20 ml mama verebilirsiniz bu sizi kötü anne baba yapmaz birkaç kez biberon vermekle de anneyi bırakmaz merak etmeyin dedi doktorlarda farkında annelerin bu konuyu çok vicdan meselesi yaptığının sakin olmak gerek biraz daha bizim gerginligimiz korkumuzda sütten bebelere geçiyor hep

Allah razi olsun canim ya çok güzel moral oluyorsunuz bende tam senin gibi düşünüyorum sağlık olsun ne diym

Doğru bebeğin ac olduğunu hissettigimizde vermek lazım inan neyin dogru neyin yanlış olduguna kafamiz karışıyor ama yine de vicdanim rahat degil yavruma iyilik edeyim derken aç bırakmışım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…