2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyileşir evinize çıkarsınız.

20 dk bir göğsü emiyorsa yaglı kısmını alıyor mudur acaba sütün

Kaç günlük oldunuz canım? 1 aydan sonra 20 dkda mutlaka boşaltıyordur.

Biz kırklandık bayanlar sankı birden büyümüşüz gibi hissettim :)
Ot çöp topladık madem bir hatıra kalsın dedim

Maşallah büyümüş de abi olmuş 40 ı bile çıkmış:))
Darısı 9 gün sonra bizim başımıza.

Mama hipp.almistim canım ya içimi acıtan geceleri agliyodu gaz diyodum ben son.iki gecedir mama verince uyuyor.kuzum dedigin gibi mamayla buyuyen bicok bebek var sağlık olsun annelik işte insallah 1 hafta da toparlarız
Merhaba benim kızım şuan hiç anne sütü almıyor 35 günlüğüz beni hiç emmedi zaten 1 ay da hep sağarak verdim emmeyince sütümde bitti sadece mama veriyorum yaşadığım yerde en iyi cocuk doktoruna gidiyorum ve hiç bunu dert etmedi bu arada kendi sütümü verdiğim zamanlar gazdan mahfoluyodu hipp 1 organik mama kullanıyorum gaz problemimiz kalmadı verin mamayı korkmayın

Kızlar emzirme danışmanı hakkında ne düşünüyorsunuz. Göğsümü tutturabilir mi acaba bebeğime. 400 TL istedi Bi tanesi. Veririm ama değer mi bilmiyorum
Piyasasını bilmiyorum ama benim doğum paketinde vardı, gittik, çok ise yaradı. Hem doğru teknik ogreniyorsun hem neyi nasıl yapman gerektiğini hem de sana moral veriyor hemşire. Hemsirenjn ysninda mucize gibi benek emiyor sutler cosuyor. Psikolojik herhlade.Ankara'da Özgül Kalkır'a gittim ben.

Maşallah paşaya. Darısı bizlere olsun inşallah :) 40 çıkınca bir çok şey hemen düzeliyor dimi.
Biz kendimizi kırka odaklayınca öyle gibi geliyor aslında şimdiki hedefm 4 aylık olmak ve 6 ay ardından diş çıkarma dönemi derken emekleme yürüme peşpeşe :))

Şuan stresliyim canım ya yenidogmus gibi şuan kilosu az ve kusmasi da var baya kaka tahlili vericez aksam sonucu ne cikacak neden kusuyor bilmiyorum en azindan kusmasa yedikleri midesinde kalsa mutlu olucam

Hipp iyi diye duymuştum zaten aynen yapacak bisey yok mama ile büyütmeyi tercih etmedik mecburi oldu sizin kilo alımı nasıl?

1 tatlı kaşığı kimyon tohumu 1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı ısırgan otu kaynamış 1 bardak suya atıp 10 dk demleyip günde 2 kere içiyorum kuzum.

Canım bugün 22 günlük olduk

Kızlar emzirme danışmanı hakkında ne düşünüyorsunuz. Göğsümü tutturabilir mi acaba bebeğime. 400 TL istedi Bi tanesi. Veririm ama değer mi bilmiyorum
Benim bildiğim bi kere geliyorlar o gün tuttururlar bence,ama diğer günler savaşmak yine sana kaliyo, 1 hafta gözlemleyebilecekleri bir yer olsa keşke böyle hastanede yanımızda olsalar her emzirsem gozlemleseler o şekilde daha sağlıklı olurdu .

her bebek farklı sanırım ben kız da baştan beri biberon alıyo beni hiç reddetmedi
Biz biraz abarttk gaba bibern olayi gece falan sagip birakiydm.dolaba yorgunm diye esimde dayamis bibernu bende uykudan gzumu acamadm nasil olsa sutumu veren diye rahttm.biraz ondan gaba alisma yoluna girdi artk daha cok emzrp daha az bibrn vermeyi.dusunuyrm insallah basarablrsm cnku her emzrmenn arkasna verydm bu sefer vermeynce sanki ac kalms gbime geliyo cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…