2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay canim gercekten cok zor allah sabir versin sana

Gözle görülür büyüme olmalı sizde varmiş şükür bizimki küçük geliyodu gözüme aynen de öyle oldu

2 kupa tuketiyorum canım toplamda bazen ayrı ayri bazen karıştırıyorum
Bende karıştırdım canım bakalım inşallah biraz azalır gazı

Ben aktardan aldım canım hazır paketlerin pek etkili olduğunu düşünmüyorum ayrıca onların çoğunda şeker varmış annelere kilo aldırıyormuş bugün bi forumda okumuştum

Hipp iyi diye duymuştum zaten aynen yapacak bisey yok mama ile büyütmeyi tercih etmedik mecburi oldu sizin kilo alımı nasıl?
Bende hipp mama veriyorum hem de emiyor hiç biberon vermemeyi düşünüyordum ama kilosu düşünce 10.gün mecbur mamaya başladık şimdi ikisi bir gidiyor bazen çok aç olunca memeyi istemiyor korkuyorum memeyi bırakacak diye ama yapacak birley yok sağlık önemli olan kaşıkla veriyorum arada ama hem yiyemiyor hem de kızıyor ağlıyor mecburen biberon kullanıyorum o kadar emmesine rağmen süt artmadı yapı işi herhalde

Hipp iyi diye duymuştum zaten aynen yapacak bisey yok mama ile büyütmeyi tercih etmedik mecburi oldu sizin kilo alımı nasıl?
Kilo alımımız cok şükür iyi 3380 doğdu şişlik inince 3150 di 28. Günümüzde 4100 kg olmuştu 28 günde 950 gr aldı tabi anne sütü alıyodu 1 haftadır artık sadece mama kullanıyorum

Evet canım hamilelik te az aldım ama sanırım emzirme de Alcam 1 kg almşm bile 61 oldum
aa kilomuz aynı sayılırmış bende 62 kiloyum,1 kilocuk alman önemli değil tabi de aslında emzirme döneminde daha çok kilo verilir canm sen nasıl aldın ki?Boşver senin eşinde yanında değil herşey sana bakıyordur can boğazdan gelir ye iç valla çocuklara bakmaya güç lazım biz e

İsallah ise yarar canım bizde her zaman ise yaramıyor

doğumdan önce alsaymisim bende keske şimdi gelirken sunu al diyebilecegim biride yok o yüzden her ihtiyaç mecburen internetten karşılanıyor

Cok acıkıyor cok yıyorum ya sürekli de hareket halindeym ama düzensiz beslenme sanırım belli bir saatım yok yemezsem de sekerm düşüyor eşim ayagım çekiliyor sanki ben hayatta diyet yapamam böyle giderse :)

Bende kanama falan kalmadı valla ben korkudan önce cıkmıstım bı kaç defa:) ultrasonu da artık ya ay sonu yada Nisan'da falan yaptrm fıtık için bezı göbeginn üst kismini sıkı bantlasan fayda eder mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…