- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.081
Canım kafamı dagıtmam lazım napayım baktım gidişat iyi degil ben sizin yerinize de oynarımAy keske her cinnet geçiren mezdeke açıp oynasa:))) benimde oynayasim var ama malum sezeryan
Aynen bende hamile iken hep ayni müzikleri dinledim bilerek şimdi onları açıyorum bebeğime hemen dinginlesiyoCanım kafamı dagıtmam lazım napayım baktım gidişat iyi degil ben sizin yerinize de oynarım
110 ml kendi sütüm canım mama değil ki ve içiyor da yani kusma da yok. Doktora sorucam 10 gün sonra bakalım.Canım midesi genişliyor. Bana emzirme danışmanı 20 cc den fazla mama verme birden genısler midesi sonra Senın sütünü az bulur hep emmek ister demişti 110 ml fazla değil mi
Canım hastanenin emzirme danışmanına gittim. Faydalı oldu tabi. Sürekli emzir dedi. Gak dese guk dese daya memeyi dedi. Mama yiyen bebek fazla uyur dedi ne kadar doğru bilmiyorum kabız olabilirmiş sindirimi zor diye. Anne sütü yetmez diye bir şey yok mutlaka faydalıdır yarar dedi. Uyursa sağ verdedi sagmayı gösterdi emzik biberon verme dedi seni unutur dedi. En azbi memeyi 15 dk ver yaglı kısım sonda dediEmzirme danışmanı çağırdın mı canım tam olarak nasıl bilgiler verdi senin işine yaradı mi
Geçmiş olsun canım neyseki kendiliğinden geçen birşeymiş en azindan Allah çözümsüz dert vermesinKızlar merhaba ; Bizim sıpaya laringomalazi teşhisi konuldu.Ciddi nefes alırken ses çıkartıyordu son1haftadır.Yenidoğan normaldir dedim artarak devam edince acile gittim.Ordan kbbye yönlendirdiler.Burnundan attıkları kemarayla koydular teşhisi.Yapılacak bişey yokmuş sadece zaman gerekiyormuş ilaç be cerrahi müdahelesi yok.Zamanla azalacakmış sesleri.Emerken çok tıkanıyodu genzine kaçıodu.Doktor dura dura emzirmemi söyledi.Yani uyurken uyanıkken emerken dururken sürekli kumru gibi ses çıkartıyor.Arada azalsa da sesi devam edyor.Çok ilginç ilk defa duydum..Neyse şuanda iyi görünüyor zaten kendiliğindem geçen birşeymiş bizde evdeki kuşa alışacagız :) Bu arada laringomozi soluk borusunun üst kısmının yumuşak olması.Doğuştan gelen bişey.
Her zorlandigimda sen aklıma geliyorsun senden güç alıyorum biliyor musunKeske benim ki de meme de dursa sürekli bende almıyor die dertliyim hepsine razıyım canım yeter ki iyi olsun eşimde orda üzülüyor yanımda olamadığı için ama hakkımızda bu sekilde hayırlıyms bidakıne sen bakarsın bem yatarım dedim artık
Hoplata hoplata ne emerse canım gün içinde aksam da daha önceden sagıp dolaba koydugum sütlerden var ondan veriyorumHer zorlandigimda sen aklıma geliyorsun senden güç alıyorum biliyor musun
Kiz 2 çocukla esi yok yanında diyorum ne zorluklar cekiyor da 2 cocuguna bakıyor. Meme almiyorda nasil doyuyor mama mi veriyorsun.
Canım her altını acısta karnını saat yönünde ov. Cok zorlsnırsan 1bsrdak suya tane kimyon at bir taşım kaynat verKızlar 3 gündür bebiş huzursuz karnı gurulduyo iştahsızlığı vardı geceleri inliodu ,bı turlu sebebini anlamiodum bu gün anladım ki gazdan..ben açlıktan sanıp uzuluodum.çocuk emerken bile agliolar biberonla verdim aglio meger gazmis
Aynen bende hamile iken hep ayni müzikleri dinledim bilerek şimdi onları açıyorum bebeğime hemen dinginlesiyo
Canım annen gitti galiba naptin alisabildin mi cocuklarla evi bebeği goturebiliyor musun ?Bir de kırkınız çıktı ya nasılsiniz?Biraz kolaylamadi mı ?Canım kafamı dagıtmam lazım napayım baktım gidişat iyi degil ben sizin yerinize de oynarım
KK nin ayarları bozuldu umutherzamana sormuştum hirosum canim senin yazini alıntılamışCanım annen gitti galiba naptin alisabildin mi cocuklarla evi bebeği goturebiliyor musun ?Bir de kırkınız çıktı ya nasılsiniz?Biraz kolaylamadi mı ?
Boyu normal bence dra mı gittiniz sağlık ocağı na mi? 1 ayda 350 gr ise az gibi degil mi canım en az 600 gr almalılar diye biliyorumKizlar merhaba bugun asimizi olduk 4650 GRM OLMUS SIPAM 51,5 CM BOY KAFA 37 KUSURDU HATIRLAMIYORUM 49 CM 4300 kilo DOGMUSTU NORMALMI SIZCE 2,5 CM BUYUMUS
Canım sadece süt kalması değil belirtisi .Çok rahatsız edici bi ses mutlaka anlarsın yani ve sadece derin uykuda falan yok onun dışında hep var güvercin gibi . Ben rahatsız olduğum için götrdüm onlarda buru dan baktı kamerayla .Çocuk büyüdükçe geçecekmiş zaman söylemedi .Ben araştırdım biraz genellikle 6ay ama 2yaşına kadar süren var .nefes boruaundaki yumuşak yerin kemikleşmesi lazım geçmesi için.Sadece beslemeyi yavaş yapmamı söyledi onun dışında nefes alamazsa falan gel dedi .Geçmiş olsun cnm benimkide çok ses çıkarıyor pozisyon degistiriyorum azalıyo bende ilk defa duydum böyle bir rahatsızlık senden neler duymaz kim bilir benimkininde boğazında çok kaliyo süt. Sana teşhis kondu zamanla gecer dediler başka ne önerdiler geçmesi için?
Saol canım benim .Yani sor aklında kalmasın .Ama burun tıkanıklığı olabilir seninkinin .Bu dediğim başka bi ses yani bopazından gelio ötüo resmenwhite_chocolate_mocha canım çok geçmiş olsun Allahtan geçici bir şeymiş. Bizimkinde de o sesler çıkıyo salı günü kontrol var bi sorucam bende doktora. O yüzden çocuk çok rahat uyuyamıyo.
Canım benim annem hiç kalmadı bende umutherzaman dı o pazar günü gitti annesiCanım annen gitti galiba naptin alisabildin mi cocuklarla evi bebeği goturebiliyor musun ?Bir de kırkınız çıktı ya nasılsiniz?Biraz kolaylamadi mı ?
Canım biberonu almıyor benimki, bi benim meme bi biberon derken öyle yediriyorum. Yalnız mamayı pek sevmiyor 2 gündür de kusuyorMamayı biberonla mi veriosunuz biberona alismiyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?