2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım midesi genişliyor. Bana emzirme danışmanı 20 cc den fazla mama verme birden genısler midesi sonra Senın sütünü az bulur hep emmek ister demişti 110 ml fazla değil mi
110 ml kendi sütüm canım mama değil ki ve içiyor da yani kusma da yok. Doktora sorucam 10 gün sonra bakalım.

Emzirme danışmanı çağırdın mı canım tam olarak nasıl bilgiler verdi senin işine yaradı mi
Canım hastanenin emzirme danışmanına gittim. Faydalı oldu tabi. Sürekli emzir dedi. Gak dese guk dese daya memeyi dedi. Mama yiyen bebek fazla uyur dedi ne kadar doğru bilmiyorum kabız olabilirmiş sindirimi zor diye. Anne sütü yetmez diye bir şey yok mutlaka faydalıdır yarar dedi. Uyursa sağ verdedi sagmayı gösterdi emzik biberon verme dedi seni unutur dedi. En azbi memeyi 15 dk ver yaglı kısım sonda dedi

Geçmiş olsun canım neyseki kendiliğinden geçen birşeymiş en azindan Allah çözümsüz dert vermesin

Her zorlandigimda sen aklıma geliyorsun senden güç alıyorum biliyor musun
Kiz 2 çocukla esi yok yanında diyorum ne zorluklar cekiyor da 2 cocuguna bakıyor. Meme almiyorda nasil doyuyor mama mi veriyorsun.

Her zorlandigimda sen aklıma geliyorsun senden güç alıyorum biliyor musun
Kiz 2 çocukla esi yok yanında diyorum ne zorluklar cekiyor da 2 cocuguna bakıyor. Meme almiyorda nasil doyuyor mama mi veriyorsun.
Hoplata hoplata ne emerse canım gün içinde aksam da daha önceden sagıp dolaba koydugum sütlerden var ondan veriyorum

Canım her altını acısta karnını saat yönünde ov. Cok zorlsnırsan 1bsrdak suya tane kimyon at bir taşım kaynat ver

Canım sadece süt kalması değil belirtisi .Çok rahatsız edici bi ses mutlaka anlarsın yani ve sadece derin uykuda falan yok onun dışında hep var güvercin gibi . Ben rahatsız olduğum için götrdüm onlarda buru dan baktı kamerayla .Çocuk büyüdükçe geçecekmiş zaman söylemedi .Ben araştırdım biraz genellikle 6ay ama 2yaşına kadar süren var .nefes boruaundaki yumuşak yerin kemikleşmesi lazım geçmesi için.Sadece beslemeyi yavaş yapmamı söyledi onun dışında nefes alamazsa falan gel dedi .

white_chocolate_mocha canım çok geçmiş olsun Allahtan geçici bir şeymiş. Bizimkinde de o sesler çıkıyo salı günü kontrol var bi sorucam bende doktora. O yüzden çocuk çok rahat uyuyamıyo.
Saol canım benim .Yani sor aklında kalmasın .Ama burun tıkanıklığı olabilir seninkinin .Bu dediğim başka bi ses yani bopazından gelio ötüo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…