2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bence gayet iyi kilosu sütun yeterli bence ben kiloya çok takmiyorum ya emsin anne sütünü alsın zaten doktor kilo alımına bakar mamaya gec der geçerim ama sütun yeterli iken doktor kilo alımı iyi diyorsa da mamaya geçme taraftarı değilim. Saglikli olsun kuzucuklar kilo çokta mühim degil

İki gecedir sinirden kudurdum resmen cinnet gecrmekten korktum hatta aksam dıkkatm dagılsn dıe Mezdeke actm oynadım sıpa da gözleriyle benı takıp etti aglayan bebe sustu tavsiye ederim
Cinnet gecirmemek elde değil.Hadi ya bak sen minik adama gosteri yap bana diyor yani:)) benimki susmaz ne saclabanliklar yapıyoruz bir bilsen sadece memede susuyor biraz gec kalsın meme agsina aliyor cekisyiriyor elleriyle sıkıyor canımı baya yakıyor anlayacağın.

Yaptık canım gösterimizi :)
Şimdi emzirdim gönlü ile emdi bir meme bosaldi en son saat 2 de almıstı sol gögsu baya dolmus gezmeye gitmştk degişiklij bana iyi geldi sanırım

Canım çok besliyorsun demek oluo yeşil kaka
Kuzum adam memeden ayrılmıyor ben düşünmemiştim bunu büyük ihtimal ondan. İlla meme agzinda olacak zaten saat basi bez değiştirir olduk. Memelerimi gorsen artik aglayarak emziriyorum kanlar akıyor şöyle 2 saate bir emse belki düzelecek. Bu emmeye güzel kilo alsa bari cok iyi olacak

Yaptık canım gösterimizi :)
Şimdi emzirdim gönlü ile emdi bir meme bosaldi en son saat 2 de almıstı sol gögsu baya dolmus gezmeye gitmştk degişiklij bana iyi geldi sanırım
Oh iyi yapmissin acilmissindir hem farklılık iyidir. bugün markete ineyim dedim hem hava alirim diye ayrılmadı beyfendi kokumla sicakligimla uyuyacak illa. Birde uyuttum yanina uzandim gözleri açıp bakıyor burda mi diye seni sipa seni parmağında oynatıyor kiz bunlar bizi

Allah kolaylık versin canım biz bu haftalarda degiliz henuz 3. Haftamamiz ama mizmizlik ayni anlattigin gibi. Dun gece 1 saat bugün gündüzde toplam 4 saat ya uyudu ya uyumadi simdide mızmızlık yapti memede suan Bakalım uyuyacak mi

Oyy canım yaa kiyamam ben hala kizima bakıp üzülüyorum nasil ac koydum bir de laktoz intoleransi kusup köpüklü kaka yaptiriyor dogal olarak kilo kaybimiz oldu biz de belirti köpüklü kaka son gunlerde artan kusma idi kaka da kan yokdu cok şükür kansüt allerjisini gösteriyormuş gaita testi yaptirdinzmi

Kanguruda iyiyiz canım susuyor dışarıda evde de sırtıma alıyorm biraz öyle böyle idare edcez oynayacaklar tabii

Merhaba,kanguru kullanan hangi modeli kullanıyor acaba? Yenidogan modelleri var araştırdım ama tecrübe edilmeden bilinmiyor.ben büyük kızı arabayla okula bırakacagım 40 ından sonra,otopark ile okul arasında kullanacağım bir de avm de falan.pratik takılabilen bebeği rahatsız etmeyen,agır da olmayan bir model istiyorum.mağaza dolaşma imkanım olmadığından internetten satın alacagım.önerisi olan var mı?

Yarin TSH sonucu için gideceğiz doktora, o zaman sorarım, bugün ilgilenmedi, kilo takibi yapacağız dedi sadece.

Ama ben yeni yeni anlıyorum birseylerin ters gittiğini.

Köpüklü kaka nasıl tam bilemedim, yaparken mi köpüklü, bezi açınca da kopuk kopuk mu oluyor?

Yarin baksın inşallah doktor
Size de çok geçmiş olsun.

Allah herkesin evlatlarını esirgesin.

Cok güzel bencede hesaplı bu cektiği 1resım ben begendım

Oy oy minik prensesle minik prens çok tatlilar çok güzel olmuş resimler. Siz hangi sehirlerde bu fiyatlara yaptırdınız

Canim ben bir memeyi 2 kez verip öyle digerine geçiyorum senin yaptığında mantıklı bende bilemedim nasıl yapacagimi

Aynen öyle canım anneler hissediyor köpüklü kaka yaptığı sirada gördüm köpük şeklinde idi bezde de parca parca yesilimsi idi zaten test basit bişey yaptırın için rahat etsin size de çok geçmiş olsun yenidoğan döneminde boyle sorunlar çıkabiliyor daha beteri olmasın

Ah canım sorma, şu an cebelleşiyoruz, yemek vs unuttuk zaten. Pişirmeme fırsat bırakmıyor ki.

2 haftaya kv gidecek, aç susuz yaşamak ile Elif hanımı ağlata ağlata yemek yapmak arasında geçip gidecek günlerimiz.

Beni hep büyüdükçe değişecek diyerek kandırdılar, 35 günlük olduk her günümüz bir öncekinden kötüye gidiyor

Benim ilk emzirmeye başladığım anda diğeri sızlıyor bir 5 saniye kadar, sanırım o an diğerinden de akıyor ama emzirme bitene kadar akmıyordur yani. Herkesin iki memeden akacak diye bir şey yok ki kuzum, göğüs pedi hiç kullanmadan çocuk emziren de var sonuçta. Uyku benim sütümü çok etkiliyor. Fazla uykusuz kalırsam azalıyor sütüm hissediyorum.

Üstü çok kalınsa 200-300 gr kadar düşüyor doktorlar genelde. Boş bez, uzun kollu çıtlı badi ve penye ince tulum ile bile 150 gr düştü hemşire geçen gün sağlık ocağında. 200-300 bile düşsen 5 buçuk eder. Gayet iyi bence kilosu. Sen neyi takıyorsun ki kafana anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…