2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yok canim bizimkide öyleydi 5 gundur rengi farkli ama icindeki parcaciklar sarı. Cok emiyor ondan hüyük ihtimal canım üşütme belirtisi yok çünkü

ben su sekerli seyler sut yapar olayina pek inanmiyordum ama gecen gun oglum cok fazla memede kaldi. aksam 8e geliyodu baktim ikisini de bosaltmis daha dalacak mi belli degil.ilk kez korktum daha ister de yetmezse diye,anneme siparis vermistim lokum vs turlu turlu valla annem ye dedi sut yapar. aksam saatinde baya yedim ya :) o gece sabaha kdr goguslerim dolu doluydu. normalde bunda da skntisiz ilerliyoruz cok sukur de cidden denedim gordum ben de. tavsiye ederim belki size de etki eder

bi de pisik kremi sorcam kizlar.bebisin poposu tam ic kismi baya kizardi ya kotu oldu. bepanthen ve sudocreme kullandim hani hala kizarik.bazen suyla siliyorum yag ile siliyorum ve gun asiri banyo yaptiriyorum.farkli krem kullanip memnun olaniniz var mi?

Desitin mor olanı çinko içeriği fazla olduğu İçin pisiklere iyi geliyor

İlk kızımda "neo plus " kullandım çinko içeriği fazladır.şimdi piyasada yok ben bulamadım ama nette var.

1 ay saglik ocagina gittik bisey demedilee

Canim kusira bakma yanlis yazmisim 3400 gram dogdu4600 gram olmus fazla kilo aldi tombalak

Bizim de ayni gazda fazlasıyla var Cuma 1. Ay kontrolümüz var soracak dra sana da soylerim
Canim
sağlık sigortamiz daha aktiflesmedigi icin bizimde kontrole gitmemiz lazımdı ama kaldık öylece kuduruyorum vallahi. Aynen canım yazarsın banada seninki de cok emiyor mu ona kanaat getirdik artık biz

Aynj sorun bizdede var 3 gündür geçmiyor 3 bez 2 pişik kremi mustela ve bepantol degistirdim sürdüğüm zeytinyağı ve kantoron yagini soylemiyorum bile banyo yaptiramasam bile poposunu yıkıyorum günde 1 kez ve saatte bir alt degistiriryorum kötü olmasin diye. Bu arada 3 marka bez değiştim aceba bezden mi diye prima pempers molfix ama bana misin demedi hala bende kara kara düşünüyorum ne yapsam diye. Çözüm bulursan yaz banada

Canim benim ilk kziim yogun antpytk kullandigi donemde cok fena olmstu.poposu hematn ve dermorest karstrp sur dedi iki surmeye poposu hemen duzeldi aklinizda bulunsn zaten pisik kremi olark hematn icrrgi temz.olanlardn sudocrem falan hic kullanmayn minnak yavrulara

Ya düşün sabah beri ilk kez derin uyumus ben uykudayken altını değiştim adamın. Sagol canım yarın alıp deneyeyim ceviz büyüklüğünde tek bir yerde baya kötü olmus dokunmaya korkuyorum canımi yanıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…