- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.141
İyi bari ama seninkinin kilo alimi güzel bence az emiyor diyorsun ya emisi güçlüyse yetiyor kendisine demekkiHoplata hoplata ne emerse canım gün içinde aksam da daha önceden sagıp dolaba koydugum sütlerden var ondan veriyorum
Yok canim bizimkide öyleydi 5 gundur rengi farkli ama icindeki parcaciklar sarı. Cok emiyor ondan hüyük ihtimal canım üşütme belirtisi yok çünküNewvit diye bir marka kızlar bizimki. İçinde Vitamin D3 ve organik sızma zeytin yağı var. Başka hiçbir şey yok.
Hardal tanesi gibi parçacıklar olması normal. Anne sütü alınca öyle oluyor. Ama yeşil olmaması lazım. Parlak hardal renginde bizimki. Popoyu boyuyor resmen silsem de sanki popo sarı kalıyor boyalı gibi:) internetten baksana canım yeşil kaka neymiş. Üşütmüş olabilir mi ki?
2 saat duruyorsa iyi yine. Benimki anca uyursa 2 saat memeden durur ki öyle bir şey kırk yılda bir oluyor. Kucakta uyumayı bıraktırmaya çalışıyoruz ya bakalım hanıma, uyuyor yerine koyuyorum 20 dk da uyanıyorSonrasında maksimum 1 saat sonra tekar uykusu geliyo doğru düzgün uyumadığı için, emmeden de uyumayı bilmiyor. Bu kısır dönde yaşıyoruz
Bizimki de emerken öyle martı gibi ses çıkarıyor. İlk başlarda daha çok yapıyordu ama bu ara azaldı sanki. 45 günlükken gidince söylicem doktora ben de baksın bakalım.
Doyana kadar aynı memeyi veriyorum ben. Bir süre emince eğer bırakmadıysa tekrar süt akışı başlıyor zaten. Eğer emip kısa sürede bıraktıysa, çok geçmeden tekrar istiyor meme. Yarım saat - 1 saat içinde emzirirsem aynı memeyi veriyorum. Yeterli olup olmadığını kendi biliyor. Bırakana kadar emiyor zaten.
Benimki de gaz çıkaramıyor yukardansırtını eskittim çocuğun sıvazlamaktan pıtpıtlamaktan. Çoğu zaman çıkaramıyor ve barsaklara gidiyor o gaz. Sonrası da malum zaten. 2 saat uykunuz varsa iyi maşallah.
Canım 1 ay kontrolü mü bu? İlk ay için 350 gr ve 2.5 cm az gibi sanki ama. Doktorun ne dedi?
Sling canim gorselde ekledim mutfak topladım böyle oglumun çorbasını yemeğini yapsam yeter çok gazlı bu kız karnı gurul gurulNeyden bahsediyorsunuz?
Bizim de ayni gazda fazlasıyla var Cuma 1. Ay kontrolümüz var soracak dra sana da soylerimYok canim bizimkide öyleydi 5 gundur rengi farkli ama icindeki parcaciklar sarı. Cok emiyor ondan hüyük ihtimal canım üşütme belirtisi yok çünkü
Desitin mor olanı çinko içeriği fazla olduğu İçin pisiklere iyi geliyorbi de pisik kremi sorcam kizlar.bebisin poposu tam ic kismi baya kizardi ya kotu oldu. bepanthen ve sudocreme kullandim hani hala kizarik.bazen suyla siliyorum yag ile siliyorum ve gun asiri banyo yaptiriyorum.farkli krem kullanip memnun olaniniz var mi?
İlk kızımda "neo plus " kullandım çinko içeriği fazladır.şimdi piyasada yok ben bulamadım ama nette var.bi de pisik kremi sorcam kizlar.bebisin poposu tam ic kismi baya kizardi ya kotu oldu. bepanthen ve sudocreme kullandim hani hala kizarik.bazen suyla siliyorum yag ile siliyorum ve gun asiri banyo yaptiriyorum.farkli krem kullanip memnun olaniniz var mi?
1 ay saglik ocagina gittik bisey demedileeNewvit diye bir marka kızlar bizimki. İçinde Vitamin D3 ve organik sızma zeytin yağı var. Başka hiçbir şey yok.
Hardal tanesi gibi parçacıklar olması normal. Anne sütü alınca öyle oluyor. Ama yeşil olmaması lazım. Parlak hardal renginde bizimki. Popoyu boyuyor resmen silsem de sanki popo sarı kalıyor boyalı gibi:) internetten baksana canım yeşil kaka neymiş. Üşütmüş olabilir mi ki?
2 saat duruyorsa iyi yine. Benimki anca uyursa 2 saat memeden durur ki öyle bir şey kırk yılda bir oluyor. Kucakta uyumayı bıraktırmaya çalışıyoruz ya bakalım hanıma, uyuyor yerine koyuyorum 20 dk da uyanıyorSonrasında maksimum 1 saat sonra tekar uykusu geliyo doğru düzgün uyumadığı için, emmeden de uyumayı bilmiyor. Bu kısır dönde yaşıyoruz
Bizimki de emerken öyle martı gibi ses çıkarıyor. İlk başlarda daha çok yapıyordu ama bu ara azaldı sanki. 45 günlükken gidince söylicem doktora ben de baksın bakalım.
Doyana kadar aynı memeyi veriyorum ben. Bir süre emince eğer bırakmadıysa tekrar süt akışı başlıyor zaten. Eğer emip kısa sürede bıraktıysa, çok geçmeden tekrar istiyor meme. Yarım saat - 1 saat içinde emzirirsem aynı memeyi veriyorum. Yeterli olup olmadığını kendi biliyor. Bırakana kadar emiyor zaten.
Benimki de gaz çıkaramıyor yukardansırtını eskittim çocuğun sıvazlamaktan pıtpıtlamaktan. Çoğu zaman çıkaramıyor ve barsaklara gidiyor o gaz. Sonrası da malum zaten. 2 saat uykunuz varsa iyi maşallah.
Canım 1 ay kontrolü mü bu? İlk ay için 350 gr ve 2.5 cm az gibi sanki ama. Doktorun ne dedi?
Canim yanlis yazmisim 3400 gram dogdu kafa gitti uykusuzluk abisi bi yandanBoyu normal bence dra mı gittiniz sağlık ocağı na mi? 1 ayda 350 gr ise az gibi degil mi canım en az 600 gr almalılar diye biliyorum
Canim kusira bakma yanlis yazmisim 3400 gram dogdu4600 gram olmus fazla kilo aldi tombalakNewvit diye bir marka kızlar bizimki. İçinde Vitamin D3 ve organik sızma zeytin yağı var. Başka hiçbir şey yok.
Dil bagından tam tutamıyor aslında ama sütm yaglı demekkiİyi bari ama seninkinin kilo alimi güzel bence az emiyor diyorsun ya emisi güçlüyse yetiyor kendisine demekki
sağlık sigortamiz daha aktiflesmedigi icin bizimde kontrole gitmemiz lazımdı ama kaldık öylece kuduruyorum vallahi. Aynen canım yazarsın banada seninki de cok emiyor mu ona kanaat getirdik artık bizBizim de ayni gazda fazlasıyla var Cuma 1. Ay kontrolümüz var soracak dra sana da soylerim
Canim
Maşallah o zaman çok iyi canımCanim yanlis yazmisim 3400 gram dogdu kafa gitti uykusuzluk abisi bi yandan
Aynj sorun bizdede var 3 gündür geçmiyor 3 bez 2 pişik kremi mustela ve bepantol degistirdim sürdüğüm zeytinyağı ve kantoron yagini soylemiyorum bile banyo yaptiramasam bile poposunu yıkıyorum günde 1 kez ve saatte bir alt degistiriryorum kötü olmasin diye. Bu arada 3 marka bez değiştim aceba bezden mi diye prima pempers molfix ama bana misin demedi hala bende kara kara düşünüyorum ne yapsam diye. Çözüm bulursan yaz banadabi de pisik kremi sorcam kizlar.bebisin poposu tam ic kismi baya kizardi ya kotu oldu. bepanthen ve sudocreme kullandim hani hala kizarik.bazen suyla siliyorum yag ile siliyorum ve gun asiri banyo yaptiriyorum.farkli krem kullanip memnun olaniniz var mi?
Ah kuzum ya birde dil bağı vardi yavrumda dimi. Demekki yarıyor sütun canım iyi beslensinde büyüsünde varsın sen sağıp verDil bagından tam tutamıyor aslında ama sütm yaglı demekki
Canim benim ilk kziim yogun antpytk kullandigi donemde cok fena olmstu.poposu hematn ve dermorest karstrp sur dedi iki surmeye poposu hemen duzeldi aklinizda bulunsn zaten pisik kremi olark hematn icrrgi temz.olanlardn sudocrem falan hic kullanmayn minnak yavrularaAynj sorun bizdede var 3 gündür geçmiyor 3 bez 2 pişik kremi mustela ve bepantol degistirdim sürdüğüm zeytinyağı ve kantoron yagini soylemiyorum bile banyo yaptiramasam bile poposunu yıkıyorum günde 1 kez ve saatte bir alt degistiriryorum kötü olmasin diye. Bu arada 3 marka bez değiştim aceba bezden mi diye prima pempers molfix ama bana misin demedi hala bende kara kara düşünüyorum ne yapsam diye. Çözüm bulursan yaz banada
Valla canım artık sagım yapmycam yoksa bırakacak az emsin sık emsın acıkırsa mecbur emicekAh kuzum ya birde dil bağı vardi yavrumda dimi. Demekki yarıyor sütun canım iyi beslensinde büyüsünde varsın sen sağıp ver
Ya düşün sabah beri ilk kez derin uyumus ben uykudayken altını değiştim adamın. Sagol canım yarın alıp deneyeyim ceviz büyüklüğünde tek bir yerde baya kötü olmus dokunmaya korkuyorum canımi yanıyor diyeCanim benim ilk kziim yogun antpytk kullandigi donemde cok fena olmstu.poposu hematn ve dermorest karstrp sur dedi iki surmeye poposu hemen duzeldi aklinizda bulunsn zaten pisik kremi olark hematn icrrgi temz.olanlardn sudocrem falan hic kullanmayn minnak yavrulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?