- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.961
Canım bende yenidoğan aparatını almayı düşünmüyordum fakat bebeğimin kilosu boyu gereği kullanmam gerektiğini söylediler gerçekten de iyi ki almışım içinde başka türlü duramazdı bacaklarını ayırıp oturtmak için küçük daha 52 cmdi bizimkinin boyu kilosu 4100dü şuan 5000 e yaklaşmıştır tabi kullananlar baya memnun ben de memnun kaldım fiyatı da 214₺ di canımŞulecim bende almayı düşünüyorum ama yeni doğan aparatı olmasın zaten 2 aylık olduk diye düşünüyorum sen nasıl aldın kaç cm den itibaren kullanabiliyoruz? momfort baby ye benziyor fiyat olarak nasıl hangisini alsam karar veremedim :)
Sizede hayırlı olsun bol bol gezin paşayla
Ay sorma canım ya memeyle yapışık geziyoruz anneannesi içeride gelişemedi aç kaldı ondan doymuyor bu diye takılıyor torununa hiç gülesim yoktuBak sen kuzey paşaya :) yerim onu yavrum ya o da daha küçük annesi napsın iktidar oyken ortak çıktı tahtına :) iyi olunda kuzucum . Ay bizim kızda öyle em em em hiçbir yere gidemiyorum herkes emzir 2 saat çık dolaş diyolar. Benimki 2 saat durmuyo ki @engteacher86’nın dediği gibi geçen kuaföre 33 dakikada gidip gelmek zorunda kaldım :)
Ay sevindim canım gözün aydınKızlar doktora geldik yeni tavsiye ettikleri bi doktor. Kilosu iyi 600 gr almış 800 almadı gerek ama önemli değil dedi. Boyu 52 idi 56 Ölçtü çok iyi dedi. Kabızlık 8 güne kadar normal dedi. Sütüme baktı Senın cok güzel kaliteli sakın mama verme dedi. Bende 2 gündür zaten vermiyordum. Aktif hareketli sağlıklı bç bebek dedi. Sarılık 2.5 aya gecmesse test yaparız dedi. Gayet memnun kaldım
Gözün aydın canim bizim dr alt sınır 600 gr demişti :)Kızlar doktora geldik yeni tavsiye ettikleri bi doktor. Kilosu iyi 600 gr almış 800 almadı gerek ama önemli değil dedi. Boyu 52 idi 56 Ölçtü çok iyi dedi. Kabızlık 8 güne kadar normal dedi. Sütüme baktı Senın cok güzel kaliteli sakın mama verme dedi. Bende 2 gündür zaten vermiyordum. Aktif hareketli sağlıklı bç bebek dedi. Sarılık 2.5 aya gecmesse test yaparız dedi. Gayet memnun kaldım
58 cm canm Aysima şimdi de dışarı çıkmıyorum pek o yüzden havaların ısınmasına anca kullanırım o yüzden aparata gerek kalmaz diye düşünüyorum,sağol bilgiler içinCanım bende yenidoğan aparatını almayı düşünmüyordum fakat bebeğimin kilosu boyu gereği kullanmam gerektiğini söylediler gerçekten de iyi ki almışım içinde başka türlü duramazdı bacaklarını ayırıp oturtmak için küçük daha 52 cmdi bizimkinin boyu kilosu 4100dü şuan 5000 e yaklaşmıştır tabi kullananlar baya memnun ben de memnun kaldım fiyatı da 214₺ di canım
Ay sorma canım ya memeyle yapışık geziyoruz anneannesi içeride gelişemedi aç kaldı ondan doymuyor bu diye takılıyor torununa hiç gülesim yoktuçocuğum ya tok evin aç kedisi yamyam diyorum ben ona kız sen yine kuaföre tek gidebilmişsin ben onu da aldım gittim bırakamadım tuvalete bile zor gidiyorum afedersin eşimle kanki olduk iyice hamilelik sürecim zaten sıkıntılıydı e doğurdum kırkım çıksın diye bekledik kırkım çıktı çocuklardan zaman yok uykusuzluk hat safhada başım yastık gördüğü an uyuyorum evde kanki kanki dolaşıyoruz
ohh yarasın sütün canm gözün aydınKızlar doktora geldik yeni tavsiye ettikleri bi doktor. Kilosu iyi 600 gr almış 800 almadı gerek ama önemli değil dedi. Boyu 52 idi 56 Ölçtü çok iyi dedi. Kabızlık 8 güne kadar normal dedi. Sütüme baktı Senın cok güzel kaliteli sakın mama verme dedi. Bende 2 gündür zaten vermiyordum. Aktif hareketli sağlıklı bç bebek dedi. Sarılık 2.5 aya gecmesse test yaparız dedi. Gayet memnun kaldım
Ay sevindim canım gözün aydın
Gözün aydın canim bizim dr alt sınır 600 gr demişti :)
ohh yarasın sütün canm gözün aydın
Oh ne güzel keyif misGünaydın kızlar biz oglusla her gün sabah keyfi yapiyoruz memeler sabah dolu olunca o emiyor ben uyuyorum o uyuyor ben uyuyorum öyle saat 11 oluyor gece çok emmiyor artık ben zorla kaldırdım bugün 3.30 da. Birde 7 de kalktı. Sünnet icin haftaya cumartesiye randevu aldik 500 lira. 4 güne gecer dedi doktor lokal yapacakmış igne ile uyusturcakmis bizde yanında olucakmisiz sünnet sırasında.
Amanın ne zorCanım bende yenidoğan aparatını almayı düşünmüyordum fakat bebeğimin kilosu boyu gereği kullanmam gerektiğini söylediler gerçekten de iyi ki almışım içinde başka türlü duramazdı bacaklarını ayırıp oturtmak için küçük daha 52 cmdi bizimkinin boyu kilosu 4100dü şuan 5000 e yaklaşmıştır tabi kullananlar baya memnun ben de memnun kaldım fiyatı da 214₺ di canım
Ay sorma canım ya memeyle yapışık geziyoruz anneannesi içeride gelişemedi aç kaldı ondan doymuyor bu diye takılıyor torununa hiç gülesim yoktuçocuğum ya tok evin aç kedisi yamyam diyorum ben ona kız sen yine kuaföre tek gidebilmişsin ben onu da aldım gittim bırakamadım tuvalete bile zor gidiyorum afedersin eşimle kanki olduk iyice hamilelik sürecim zaten sıkıntılıydı e doğurdum kırkım çıksın diye bekledik kırkım çıktı çocuklardan zaman yok uykusuzluk hat safhada başım yastık gördüğü an uyuyorum evde kanki kanki dolaşıyoruz
Canım çok sevindim inan ne güzel sütünle alicak kilosunuKızlar doktora geldik yeni tavsiye ettikleri bi doktor. Kilosu iyi 600 gr almış 800 almadı gerek ama önemli değil dedi. Boyu 52 idi 56 Ölçtü çok iyi dedi. Kabızlık 8 güne kadar normal dedi. Sütüme baktı Senın cok güzel kaliteli sakın mama verme dedi. Bende 2 gündür zaten vermiyordum. Aktif hareketli sağlıklı bç bebek dedi. Sarılık 2.5 aya gecmesse test yaparız dedi. Gayet memnun kaldım
@engteacher86 evet ilk doğumum, bilinmezlerle dolu:) lazerde tüyler tamamen bitmiyor, e ağda kalan ince sarı tüyler için gitmeye devam ediyorum.
Kızlar 1 ayı gectik ya artık hala bebekleriniz aynı sıklıkla mı kaka yapıyor
Bak sen kuzey paşaya :) yerim onu yavrum ya o da daha küçük annesi napsın iktidar oyken ortak çıktı tahtına :) iyi olunda kuzucum . Ay bizim kızda öyle em em em hiçbir yere gidemiyorum herkes emzir 2 saat çık dolaş diyolar. Benimki 2 saat durmuyo ki @engteacher86’nın dediği gibi geçen kuaföre 33 dakikada gidip gelmek zorunda kaldım :)
Kızlar doktora geldik yeni tavsiye ettikleri bi doktor. Kilosu iyi 600 gr almış 800 almadı gerek ama önemli değil dedi. Boyu 52 idi 56 Ölçtü çok iyi dedi. Kabızlık 8 güne kadar normal dedi. Sütüme baktı Senın cok güzel kaliteli sakın mama verme dedi. Bende 2 gündür zaten vermiyordum. Aktif hareketli sağlıklı bç bebek dedi. Sarılık 2.5 aya gecmesse test yaparız dedi. Gayet memnun kaldım
Günaydın kızlar biz oglusla her gün sabah keyfi yapiyoruz memeler sabah dolu olunca o emiyor ben uyuyorum o uyuyor ben uyuyorum öyle saat 11 oluyor gece çok emmiyor artık ben zorla kaldırdım bugün 3.30 da. Birde 7 de kalktı. Sünnet icin haftaya cumartesiye randevu aldik 500 lira. 4 güne gecer dedi doktor lokal yapacakmış igne ile uyusturcakmis bizde yanında olucakmisiz sünnet sırasında.
Kizlar merhaba gosum cokv aciyor sis gibi sanki napmaliyim sizce
Canım ya bizimki de aynı hardal gibi ama baya koyu bu aralar acaba bebe kabızlıgı böyle mi oluyorSelam kızlar. Yaptık bir çılgınlık, hafta sonu için memlekete gidiyoruz. Doktora gittik bugün. Kalça ultrasonu çekildi. Her şey normal çok şükür. Su gibi hala kakasını dedim, normal dedi. Çok ağlıyor dedim 4-5 aya kadar normal dedi. Her şeyini kontrol etti, gayet sağlıklı bir bebek, fiziksel bir sıkıntısı yok dedi.
44 günlük bugün. 5240 olmuş, boyu da 58 buçuk :) 1770 gr almış 44 günde, doymuyor da ondan mı ağlıyor acaba deyince hayır alakası yok, mama falan verme gayet yeterli bu kilo dedi. Peki dedik. Ağlamasına bir çare yok yani
İlk doğumda insan eski halime dönebilecek miyim diye merak ediyor da hiç korkma her şey eskisi gibi oluyor
Nerdeyse her bez kakalı, hardal gibi değdiği yeri boyuyor ve cıvık hala ishal gibi.
Maşallah valla 33 dk rekor:)
Benim de ağdaya gitmem lazım, şu an memleket meselesi kadar önemli bu konu benim için
Maşallah canım. Gayet iyi bence de. Memeye devam :)
Hadi hayırlısı olsun annesi damatlığını da görün inşallah :)
Merhaba kızlar,anne karnında 13mm ve 9mm genişleme vardı bizim oğlusun bobreklerinde. Burdaki çocuk hastanesinde nefroloji uzmanı var ama 15-20 gün sonrasına veriyor randevuyu üstelik direk gidemiyorsun önden çocuk dr muayene edip yeşil alan açması gerekiyormus. Biz dün gittik çocuk dru onden ultrason ve idrar tahlili yapalım dedi. Tabi bu sabah ultrasyonu çektirdik idrar sonucu çıktı dr yokmuş bugün birde. Neyse özel muayenesi olan bir dr var şehir dışından bile gelen hastaları var alanındaki iyilerdenmiş. Eşimle hemen aradık randevu istedik durumu anlatınca 12de buyurun gelin dedi. Sadece 40dk adam bizimle ilgilendi çocuğun bütün muayenelerini yaptı. Üstelik bize hic bir yerde söylenmemişti kalbinde üfürüm ve yumurtalıklarında da su toplanmış olduğunu bu 2 durumunda geçici olduğunu panik olmamamiz konusunda telkinde bulundu. Böbrekler içinde 2 ayda bir kontrole gidilecek, genişlemede değişiklik olup olmadığına bakılacak bir süre, suanda genişleme biri 11mm digeri 6 mm,o arada rutin kontrolleride yapılacak boylelikle. Fiyatı biraz yüksek ama her konuda aydınlattı ve baya rahatlatti bizi. O yüzden artık bu drla devam edeceğiz. Sadece kalca ultrasyonu için devlete gideceğiz galiba 2-3 ay arasinda yapılıyor dedi. Bu arada 3880gr olmuşuz 27günde. Yeni doğan bebekler 600-1000 gr arasında kilo almasi normal olanmis bu arada. Ayrıca devletin karşılamadığı rota ve meningokak asilarini sordum yatırırsanız iyi olur dedi. Allah bütün hasta çocuklara şifa versin gerçekten anneler babalar kötü oluyor düşünmekten. Biz biraz rahatladık darısı diger güzel sonuçlar bekleyenlerin başına.
Canım ya bizimki de aynı hardal gibi ama baya koyu bu aralar acaba bebe kabızlıgı böyle mi oluyor
Gögüsm şiş oldugu zaman sanırım ön sut sulu oldugu için cıvık oluyordu ama bu aralar gögğa yumusak ve süt koyu geliyor galiba o yüzden kaka da koyuGözünüz aydın canım. Güzel haberler almışsınız sevindim. İnşallah daha da iyi olur zamanla. Doktor önemli değil dediyse hiç kafana takma, oluyor böyle şeyler. Gayet sağlıklı bebeklerimiz çok şükür.
Ah canım bilemedim ki, ne zaman koyulaşıyordu ve azalıyordu bu kaka olayı hatırlamıyorum
Canım çok sevindim inan ne güzel sütünle alicak kilosunu
Selam kızlar. Yaptık bir çılgınlık, hafta sonu için memlekete gidiyoruz. Doktora gittik bugün. Kalça ultrasonu çekildi. Her şey normal çok şükür. Su gibi hala kakasını dedim, normal dedi. Çok ağlıyor dedim 4-5 aya kadar normal dedi. Her şeyini kontrol etti, gayet sağlıklı bir bebek, fiziksel bir sıkıntısı yok dedi.
44 günlük bugün. 5240 olmuş, boyu da 58 buçuk :) 1770 gr almış 44 günde, doymuyor da ondan mı ağlıyor acaba deyince hayır alakası yok, mama falan verme gayet yeterli bu kilo dedi. Peki dedik. Ağlamasına bir çare yok yani
İlk doğumda insan eski halime dönebilecek miyim diye merak ediyor da hiç korkma her şey eskisi gibi oluyor
Nerdeyse her bez kakalı, hardal gibi değdiği yeri boyuyor ve cıvık hala ishal gibi.
Maşallah valla 33 dk rekor:)
Benim de ağdaya gitmem lazım, şu an memleket meselesi kadar önemli bu konu benim için
Maşallah canım. Gayet iyi bence de. Memeye devam :)
Hadi hayırlısı olsun annesi damatlığını da görün inşallah :)
Merhaba kızlar,anne karnında 13mm ve 9mm genişleme vardı bizim oğlusun bobreklerinde. Burdaki çocuk hastanesinde nefroloji uzmanı var ama 15-20 gün sonrasına veriyor randevuyu üstelik direk gidemiyorsun önden çocuk dr muayene edip yeşil alan açması gerekiyormus. Biz dün gittik çocuk dru onden ultrason ve idrar tahlili yapalım dedi. Tabi bu sabah ultrasyonu çektirdik idrar sonucu çıktı dr yokmuş bugün birde. Neyse özel muayenesi olan bir dr var şehir dışından bile gelen hastaları var alanındaki iyilerdenmiş. Eşimle hemen aradık randevu istedik durumu anlatınca 12de buyurun gelin dedi. Sadece 40dk adam bizimle ilgilendi çocuğun bütün muayenelerini yaptı. Üstelik bize hic bir yerde söylenmemişti kalbinde üfürüm ve yumurtalıklarında da su toplanmış olduğunu bu 2 durumunda geçici olduğunu panik olmamamiz konusunda telkinde bulundu. Böbrekler içinde 2 ayda bir kontrole gidilecek, genişlemede değişiklik olup olmadığına bakılacak bir süre, suanda genişleme biri 11mm digeri 6 mm,o arada rutin kontrolleride yapılacak boylelikle. Fiyatı biraz yüksek ama her konuda aydınlattı ve baya rahatlatti bizi. O yüzden artık bu drla devam edeceğiz. Sadece kalca ultrasyonu için devlete gideceğiz galiba 2-3 ay arasinda yapılıyor dedi. Bu arada 3880gr olmuşuz 27günde. Yeni doğan bebekler 600-1000 gr arasında kilo almasi normal olanmis bu arada. Ayrıca devletin karşılamadığı rota ve meningokak asilarini sordum yatırırsanız iyi olur dedi. Allah bütün hasta çocuklara şifa versin gerçekten anneler babalar kötü oluyor düşünmekten. Biz biraz rahatladık darısı diger güzel sonuçlar bekleyenlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?