- 23 Ağustos 2012
- 14.615
- 38.640
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #41.621
Canım Allah’ın izniyle atlatacaksınız bunları inşallahKızlar beni merak etmişsiniz sağolun eksik olmayın kendi ailem bile arayıp sormazken siz merak etmişsiniz beni ❤ eşim aynı şuanda hergün kan sulandırıcı iğne vuruyoruz ya kendi yapıyo ya bana yaptırıyo heryeri mosmor olmuş şekilde hayatımıza devam ediyoruz bide tümör küçültücü ilaç verdiler 1 haftadır kullanıyor 1 ay sonra gidip kontrole gidicek bakalım küçülme varsa. Ya kemoterapiye başlicaklar yada ameliyat dicekler doktor hangisini uygun görürse bakalım ama ameliyat zor olur bence çünkü 4 5 kere ameliyat olduğu için bacağı iyice gerilmiş artık dikiş tutmaz diye düşünüyorum morali çok bozuk kafasına aşırı takıyor bizi başkalarına muhtaç ettiğini düşünüyor 2 aydır evde çalışmıyor. Ailesi sağolsun her ihtiyacımızı karşılıyorlar bebeğe bezini mamasını büyük oğluma ne isterse alıyorlar kızıp ediyorum ama yine onlar var yanımızda benim ailemden bana hayır yokki eşime olsun.. Birkaç ay sonra kaynımın düğünü var çocuklara neyle elbise alıcak onu takıyo kafasına. Elimden geldiğince moral vermeye çalışıyorum ama olmuyo çocuk değil sonuçta onun eline baktığımızı biliyor.. Bu günlerde ağrısı azaldı şükür demekki ilaç işe yarıyor . diyorumki belki bi bakmışsın doktor dicek tümör kalmamış artık hiç bişeye gerek yok rahatsın inşallah diyor. İnanıyorım iyileşicem diyo sana evde alıcam istediğin her eşyayı alıcam sen sadece sabret diyor bu durumda bile bizi düşünüyo garibimdua edin arkadaşlarım dualarınıza çok ihtiyacımız var Allah eşimi bize bağışlasın o sağlıklı olsun evine ekmek getirsinde gerisi önemli değil..
Güney hasta oldu 2 3 gecedir gazdan sabaha kadar ağladığı için dün sesi kısıldı üşüttü galiba biraz öksürük var burnuda tıkanıyo sürekli açıyorum inşallah bronsit olmaz pazartesi doktora götürcem işte bizde durumlar böyle sürekli giremesemde aslında hergün burayı okuyorum ama yazdıklarınızı kaçırmışım demekki şimdi gördüm.. Bide kızlar düğüne 2 ay var ve hiç bi elbiseme giremiyorum besili camış gibiyimnasıl kilo vericem bildiğiniz bişey varmı sütü azaltmadan işe yarayan :) ❤❤

Kiloya çare varsa bende alırım bi dal. Yürüyüşten başla şansımız yok aslında.