2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kanaman cok mu yogun.benim homozogotta var heterezigotta var.betafibrinojen ile paI
Kanamam yok ki canm şuan sadece doktor kesenin altında kanama bölgesi gördü ufak çaplı ondan bırak dedi iğneyi zaten bir oğlunu iğnesiz kucağına almışın dedi. Ben birde rapor çıkarayım.diye devlete gitmiştim.simdi.yazmayinca iğne raporda çıkaramıyorum iğne mi olsam mi olmasam mi karar veremedim.

Kahve renk cnm arada kasık agrım oluyor sabah tüp dr gıdıcem
benım gecen şerdekı dusugumde kahve rengı akıntıyle aynı anda koyu kahve rengı kan pihtisi gelmişti ( hadı adette bazen parcaalar oluyor ya ) oyle geldi ertesi gunde koyu bordo renkte geldi oyle zaten icime dogmustu birsey ters gittigini

Benimde göğüs hassasiyetim yok cnm daha once vardi. Onu kafana takma bence mide bulantimda eskiye göre hafifledi. Ama kalp atışı varsa sıkıntı yok bugün şunu anladim gereksiz takıyorum kafama zaten bana yazıldıysa bu çocuk gelecek yazılmadıysa da ne yaparsam yapayım gidecek o yüzden güzell günlerimi kendime zehir ediyorum olumlu iken her şey olumsuzu dusunuyorum ve çağırıyorum. Inşallah her şey güzel olur sağlıklıca bebeklerimizi.aliriz kucagimiza

Büyük parça hiç gelmedi sabah sadece su gibi açık pembe geldi sonra peceteye silince kahve leke gelmeye başladı

ikili test nasıl oluyor ilk bebeğim bilmediğimden soruyorum yanlış anlamadıysam ultrasonla ölçüm yapılıyor birde kana bakılıyor demi buna ne kadar bir ücret ödenir acaba
Valla cnn bende hic bilmiyrm benmde ilk netten biraz baktim 15 dk ultrasonla heryerine bakiliyormjs sanirm bebegin. Fiyatlar nedjr bilen arkadaslar yazarsa super olur bende cunrtesj gidince alicam fiyat yazarim cnm

cok guzel dusunuorsun insallah allah bize bebegimizi nasip eder ama hersey nasip bir yandan dediklerine katiliyorum ama mantigimla yaptiklarim cok farkli baskasina tavsiye versem takma kafana ne yaparsan yap o gidicekse gider gitmicekse kalir derdim ama kendimde degisik dusunuorum ve herseyin hayirlisi dilemekten dua etmekten baska cagremiz yok

Tsk ederim.amin inşallah sizde yavrunu za sagsalim kavusursunuz. Bnde 34 yaşındayım.

Aynen canm bende öyleyim başkasına içini ferah tut diyorum ama iş kendim olunca bir gece yarısı uykum kaçmış olarak görüyorum kendimi. Sağ salim su 9 ayı atlatalim inşallah güzel bir ani olarak kalsın bu yasadiklarimiz

Süpürge vileda falan yapıyorum sadece :/
Aman diyim ne kanepesi ya doktor bana uzanmalı eğilmeli kaldırmalı temizlik yok dedi. Dikkat et sen de boşver altı azıcık tozlu kalsın
Offf çok pişman oldum suan inslalah bise olmamıştır..iyiyim diye cılkını çıkardım

Orası hiç belli olmuyor benim midem hiç bulanmamıştı şimdi tatlı yedim basıl midem bulanıyor anlatamam mide bulantısı olan arkadaşlar vallahi Alkah yardımcınız olsun...

cnm ac ac dolaniyorum,midemde ulser de var inanilmaz rahatsiz edici. su ana kdr kusma yasamadim ama tiksinme istahsizlik ve surekli bulanti hissi. 1.7 kilo vermisim 7 gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…