- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.681
Bende ay sonu düşünüyorum acaba cinsiyet de belli olur muHayırlı olsun canım bizimde 23 temmuzda ikili test randevumuz
Bak ne güzel söylüyorsun :)[/QUOTE]UOTE="Arse82, post: 56561944, member: 834679"]İnş canım rabbim nasıp ettıyse eğer gelmesini hiç birşey durduramaz onu hayırlısı olsun hakkımızda inş
Bana dr 13 haftalıkken söylemişti oğlumdaBende ay sonu düşünüyorum acaba cinsiyet de belli olur mu
Kanamam yok ki canm şuan sadece doktor kesenin altında kanama bölgesi gördü ufak çaplı ondan bırak dedi iğneyi zaten bir oğlunu iğnesiz kucağına almışın dedi. Ben birde rapor çıkarayım.diye devlete gitmiştim.simdi.yazmayinca iğne raporda çıkaramıyorum iğne mi olsam mi olmasam mi karar veremedim.Kanaman cok mu yogun.benim homozogotta var heterezigotta var.betafibrinojen ile paI
benım gecen şerdekı dusugumde kahve rengı akıntıyle aynı anda koyu kahve rengı kan pihtisi gelmişti ( hadı adette bazen parcaalar oluyor ya ) oyle geldi ertesi gunde koyu bordo renkte geldi oyle zaten icime dogmustu birsey ters gittiginiKahve renk cnm arada kasık agrım oluyor sabah tüp dr gıdıcem
Benimde göğüs hassasiyetim yok cnm daha once vardi. Onu kafana takma bence mide bulantimda eskiye göre hafifledi. Ama kalp atışı varsa sıkıntı yok bugün şunu anladim gereksiz takıyorum kafama zaten bana yazıldıysa bu çocuk gelecek yazılmadıysa da ne yaparsam yapayım gidecek o yüzden güzell günlerimi kendime zehir ediyorum olumlu iken her şey olumsuzu dusunuyorum ve çağırıyorum. Inşallah her şey güzel olur sağlıklıca bebeklerimizi.aliriz kucagimizasenle ayni durumdayim bir hafta once pembe oldugu icicn ozele gitim kalp atisini duydum persembe gunu (4 gun sonra ) gogus hasasiyeti hisetmeyince birde kavhe rengi akinti gorunce tzkrar doktora dunde kirmiziydi korkumu anlatamam nasil kotu oldugumu ama gene kalp atisini duydum suanda ne gogus hasasiyetim var nede migde bulantim simdide onu kafama taktim kotu biseymi oldu diye ama cok sukur kahve rengi akintim yok ama korkum malesef var
Büyük parça hiç gelmedi sabah sadece su gibi açık pembe geldi sonra peceteye silince kahve leke gelmeye başladıbenım gecen şerdekı dusugumde kahve rengı akıntıyle aynı anda koyu kahve rengı kan pihtisi gelmişti ( hadı adette bazen parcaalar oluyor ya ) oyle geldi ertesi gunde koyu bordo renkte geldi oyle zaten icime dogmustu birsey ters gittigini
Valla cnn bende hic bilmiyrm benmde ilk netten biraz baktim 15 dk ultrasonla heryerine bakiliyormjs sanirm bebegin. Fiyatlar nedjr bilen arkadaslar yazarsa super olur bende cunrtesj gidince alicam fiyat yazarim cnmikili test nasıl oluyor ilk bebeğim bilmediğimden soruyorum yanlış anlamadıysam ultrasonla ölçüm yapılıyor birde kana bakılıyor demi buna ne kadar bir ücret ödenir acaba
cok guzel dusunuorsun insallah allah bize bebegimizi nasip eder ama hersey nasip bir yandan dediklerine katiliyorum ama mantigimla yaptiklarim cok farkli baskasina tavsiye versem takma kafana ne yaparsan yap o gidicekse gider gitmicekse kalir derdim ama kendimde degisik dusunuorum ve herseyin hayirlisi dilemekten dua etmekten baska cagremiz yokBenimde göğüs hassasiyetim yok cnm daha once vardi. Onu kafana takma bence mide bulantimda eskiye göre hafifledi. Ama kalp atışı varsa sıkıntı yok bugün şunu anladim gereksiz takıyorum kafama zaten bana yazıldıysa bu çocuk gelecek yazılmadıysa da ne yaparsam yapayım gidecek o yüzden güzell günlerimi kendime zehir ediyorum olumlu iken her şey olumsuzu dusunuyorum ve çağırıyorum. Inşallah her şey güzel olur sağlıklıca bebeklerimizi.aliriz kucagimiza
kese etrafinda kanama varsa ondan kaynaklana bilir kotu dusunmeBüyük parça hiç gelmedi sabah sadece su gibi açık pembe geldi sonra peceteye silince kahve leke gelmeye başladı
devlet hastanelerinden randevu bulmak pek mümkün olmayacak galibaBen oğlumda sigorta hastanesınde yaptırmıştım ense kalınlığına bakılıyor birde kanda test yapılıyor
Tsk ederim.amin inşallah sizde yavrunu za sagsalim kavusursunuz. Bnde 34 yaşındayım.Hayırlı olsun canım... çok iyi anlıyorum seni bende 2 başarısız tüp bebek tedavisi sonrası Rabbim nasip etti kendiliğinden hamile kaldım. Hemde eşimin 6 milyon spermi vardı toplam sayısı benimde yaş 37 yumurta kalitemde azalmaya başlamıştı... ama nasip kısmet ister tüp bebek ister normal yoldan Allahın izniyle yavrularımıza kavuşalımda hayırlısı adımıza...
Aynen canm bende öyleyim başkasına içini ferah tut diyorum ama iş kendim olunca bir gece yarısı uykum kaçmış olarak görüyorum kendimi. Sağ salim su 9 ayı atlatalim inşallah güzel bir ani olarak kalsın bu yasadiklarimizcok guzel dusunuorsun insallah allah bize bebegimizi nasip eder ama hersey nasip bir yandan dediklerine katiliyorum ama mantigimla yaptiklarim cok farkli baskasina tavsiye versem takma kafana ne yaparsan yap o gidicekse gider gitmicekse kalir derdim ama kendimde degisik dusunuorum ve herseyin hayirlisi dilemekten dua etmekten baska cagremiz yok
Salı günü gittiğimde kesenin içinde bebişim gözükmüştü kalp atısı başlamak üzere dedı dr hemen arkasında bir kese gördü ya bebek ya kanama alanı demiştikese etrafinda kanama varsa ondan kaynaklana bilir kotu dusunme
Ah canım evim hep toz kızım çok afacan..yani nasıl kirleniyor su ev anlamıyorumSen neden ağır şeyleri itip çekme yapıyosun canım doktorum beni her seferinde uyarır bu konu hakkında Allah korusun
Kim yapıyo kuzum temizliği bide yaz ya cam acıyoz full toz..kızım bütün agzını koltuklara sürüyo duvarları boyuyo valla tükendimYa naptın sen allah allah ben bir iğneyi alıp bi yere koymadım kanape kaldırmak ne demeksakın yapma o kadar ya
Offf çok pişman oldum suan inslalah bise olmamıştır..iyiyim diye cılkını çıkardımSüpürge vileda falan yapıyorum sadece :/
Aman diyim ne kanepesi ya doktor bana uzanmalı eğilmeli kaldırmalı temizlik yok dedi. Dikkat et sen de boşver altı azıcık tozlu kalsın
Orası hiç belli olmuyor benim midem hiç bulanmamıştı şimdi tatlı yedim basıl midem bulanıyor anlatamam mide bulantısı olan arkadaşlar vallahi Alkah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?