2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Dusuk yapacagini da nereden cikardigin.agrin kanaman falan var mi.bosuna yiyip durma kendini.dun bi kanalda izledim bebek gorundukten sonra dusuk ihtimali yuzde 7 .kalp atisindan sonra yuzde 3 mus.ne kadar dogru bilmiyorum
Çok doğru bilgi ama ilk hamilelik için çok geçerli değil. İlk hamilelikte bebek göründüğünde düşük oranı %15 kalp atışı duyulunca %5 oluyor ama bir düşük varsa veya daha önce doğum yaptıysanız. Dediğin gibi %7 bebek görüldüğünde %3 kalp atışı duyulduğunda ve 10. Haftayı geçince % 0,4 yani binde 4 e düşüyor risk... hayırlısıyla tamamlayıp yavrularımıza kavuşalım inşallah...

10.haftalarda azalıyo demek bulantilar kizlar şu 3 haftada hayırlısıyla bi geçseydi:)) bulantısız günler gelse
Orası hiç belli olmuyor benim midem hiç bulanmamıştı şimdi tatlı yedim basıl midem bulanıyor anlatamam mide bulantısı olan arkadaşlar vallahi Alkah yardımcınız olsun...

Hayırlı olsun canım... çok iyi anlıyorum seni bende 2 başarısız tüp bebek tedavisi sonrası Rabbim nasip etti kendiliğinden hamile kaldım. Hemde eşimin 6 milyon spermi vardı toplam sayısı benimde yaş 37 yumurta kalitemde azalmaya başlamıştı... ama nasip kısmet ister tüp bebek ister normal yoldan Allahın izniyle yavrularımıza kavuşalımda hayırlısı adımıza...

Ben buna ek bir soru soracağım son üç aylık regl günlerini söyler misin belki senin içini rahatlatabilirim? Yani mart ve şubat regl tarihlerin neler?
pco luyum canm çok düzensiz geç yumurtlama olabilecğini biliyorum ama anlayamadığım ilk evde test yaptım yakşalık 3 hafta önce ve idrar da anında çıktı ertesi gün kanda oran 2800 civarı çıktı 1 hafta sonrada kesemi karnımdan gördük aradan2 hafta geçti ve şuanda 6 hafta lık demeleri normal gelmiyor yani ben hiç 3 haftalık bi gebeliği öğrenmedim en erken adet geçtik ten 5 gün sonra öğrenmiştim.diğer çocuğu mu onun değeri bile 83 dü ve bana 4 buçuk haftalık demişlerdi

Nasıl temizlik yapıyorsunuz bayanlar..valla bittim çok abarttım herhalde koca kanepeleri çekmişim karnım kopacak
Süpürge vileda falan yapıyorum sadece :/
Aman diyim ne kanepesi ya doktor bana uzanmalı eğilmeli kaldırmalı temizlik yok dedi. Dikkat et sen de boşver altı azıcık tozlu kalsın

Son düzenleme:
ikili test nasıl oluyor ilk bebeğim bilmediğimden soruyorum yanlış anlamadıysam ultrasonla ölçüm yapılıyor birde kana bakılıyor demi buna ne kadar bir ücret ödenir acaba

Çok korkuyorum sabah olsun hayırlısıyla inş terketmez yavrum beni oğlum çok üzülür
senle ayni durumdayim bir hafta once pembe oldugu icicn ozele gitim kalp atisini duydum persembe gunu (4 gun sonra ) gogus hasasiyeti hisetmeyince birde kavhe rengi akinti gorunce tzkrar doktora dunde kirmiziydi korkumu anlatamam nasil kotu oldugumu ama gene kalp atisini duydum suanda ne gogus hasasiyetim var nede migde bulantim simdide onu kafama taktim kotu biseymi oldu diye ama cok sukur kahve rengi akintim yok ama korkum malesef var

bu u nerde okudunuz ve dogruluk payi varmi ? ben ilk hamileligimi dusuk yaptim suanda korkuyorum

Bende hala peceteye sılınce gelıyor hakkımızda hayırlısı olsun inş

Bende hala peceteye sılınce gelıyor hakkımızda hayırlısı olsun inş
rengi nasil bir dusuk yaptim belki rahatlata bilirim seni
Agrin varmi ? ve hamile belirtilerin varmi ? hala ?
akintin hangi renk ? cok kafana takiorsa acile git canim ben doktorumdan utandigim icin bugunde gitmicem yarin baska hastaneye giderim belki

UOTE="Arse82, post: 56561944, member: 834679"]İnş canım rabbim nasıp ettıyse eğer gelmesini hiç birşey durduramaz onu hayırlısı olsun hakkımızda inş[/QUOTE]
Bak ne güzel söylüyorsun :)

Kahve renk cnm arada kasık agrım oluyor sabah tüp dr gıdıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…