2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Offf çok pişman oldum suan inslalah bise olmamıştır..iyiyim diye cılkını çıkardım
Süpürge yapıyorum ben de eğilmeden vileda yapıyorum bir de toz alıyorum haklısın canım yaz günü hep toz ortalık geçmiş bitmiş ellerine sağlık :) bişeyler çekip kaldırma sadece 2-3 hafta boşver altları da kalsın :)

Aynen kzuucum birdaha yapmıcam ay bilmiyorum kendimi böyle hep kıyaslarken buluyorum toz olmasın kızıma yazık iste kalkıp oynuyayım ona haksızlık olmasın aslında karnımdakinede yazık ama iste bilmiyorum çok pişman oldum kuzum

Hemogram testinde plt kac cikiyor

Evet canım ya Allah yardım etsin çocukla zor oluyordur:/ sen sıkma canını kimseye haksızlık yapmıyorsun buna İnan

7 haftalikim nerdeyse 8 haftalik ve simdiye kadar 600 gr aldim ve suan aldigim kilolarda oructa kaybetigim kilolar aslinda 51kg400 le hamile kaldim ve suan 52 kg yum

sen rahatsın süper. ben zaten 60 kiloyum. her gramı korkuyla takip ediyorum ya.
Suan istanbulda degil de belcikada olsaydim o 8 hafta icinde 2 kiloya ulasmisti :) canim belcikadaki alistigim yemek tarzini istior ama burda yok burda et yemzye bile tiksiniyorum kendimi sebzeye verdim birde tatli falan uff sabahlari cikolatali ekmek istiorum mesela burda 7days le yetiniyorum neyseki bir ay sonra annemler gelior ve buyuklkk bir liste yaptim istediklerimi bir ay sonra kilomu aciklarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…