- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
- 18
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.641
Sen neden ağır şeyleri itip çekme yapıyosun canım doktorum beni her seferinde uyarır bu konu hakkında Allah korusunNasıl temizlik yapıyorsunuz bayanlar..valla bittim çok abarttım herhalde koca kanepeleri çekmişim karnım kopacak
Giremedim aksamdan beri merak ettim seni nasılsın kanama nasıl kirmizi şuan basılan geçmiştir insallah
Sabah kalktığımda biraz yoğun geldı pembe gıbı tam kırmızı degıl şimdi peçete ye sildiğimde kahve lekeler gelıyoDuruyor dur derken nasıl kırmızı ve parçalı falan mi oluyor kanama inşallah hic birşey yoktur
az canımAdet kanamasindan az mi fazla mi
Banada doktorum kan sulandirici igneye devam dedi coraspini de istersen 3 4 gun icme dediKızlar bugün doktora gittim geçen hafta 110 idi kalp atışı biliyorsunuz bana düşük gelmişti bugün 140 duyduk gene alttan bakıldı. Her hafta alttan bakılması aslında hic hoşuma gitmiyor ama doktor daha net görürüm diyince tamam dedim istemeyerekte inşallah bu alttan muayeneler sonradan sıkıntı oluşturmaz. Birde kesenin altında kanama alanı gördü clexane iğneyi kes dedi. Hafta da bir progestan iğnesi ol dedi. Bu iğneyi olanlar var mi ? Diğer doktorum da clexane iğneyi kesme sakin diyordu kafam allak bullak oldu
Kanama alanı görünce bana iğneyi bırak dedi diğer doktorum da devam dedi. Valla kararsizim şuan. Üçüncü bir doktora gitmem gerek sanrım her haftada doktora gidip alttan muayene olmak istemiyorum. Senin hangi gen pıhtılaşma birde heterozigot mu ilk bebeğin mi?Banada doktorum kan sulandirici igneye devam dedi coraspini de istersen 3 4 gun icme dedi
Kanaman cok mu yogun.benim homozogotta var heterezigotta var.betafibrinojen ile paIKanama alanı görünce bana iğneyi bırak dedi diğer doktorum da devam dedi. Valla kararsizim şuan. Üçüncü bir doktora gitmem gerek sanrım her haftada doktora gidip alttan muayene olmak istemiyorum. Senin hangi gen pıhtılaşma birde heterozigot mu ilk bebeğin mi?
Hayirli olsn cnm banada devlet hastanesinden 1 agustosa verdiler gun. Ama ben ozele muayeneye gidyorum devlete oylesjne gitmistim. Devlettekinemi gitsem bilemedim. Sen nereye gidiceksinİkili test icin gün aldık biz bugun. 18 temmuz hayırlısıyla :) Tok karnına gel tatlı biseyler ye dediBirde kan hapına basladık aşırı kansızlık var
Renk yoğun kırmızı degilmis canim pembe olur zaten genelde zatenSabah kalktığımda biraz yoğun geldı pembe gıbı tam kırmızı degıl şimdi peçete ye sildiğimde kahve lekeler gelıyo
az canım
Çok korkuyorum sabah olsun hayırlısıyla inş terketmez yavrum beni oğlum çok üzülürRenk yoğun kırmızı degilmis canim pembe olur zaten genelde zaten
Sana tavsiyem gzl bir ozele git en azindan birkere cnku devlette yanls olcm yapiliyo bn onceki hamileligimde gtmistm devlete ozelde kesemi gormeme rhmen dr hamile deilsnz demisti bnde korktm kosark ozele gittm hersy gayet normldi yani devletin ultrasonlri ck kotu goremiolrlar ve yanilma ck oluyor ozellikle bebek kucukkencanm ilk tahlil yaptığımda memleketteydim orda ki doktora muayene olmuştum haftasını söylememişti kesen görünüyor iki hafta sonra git tekrar demişti 2 hafta geçti bulunduğum yer küçük bi ilçe burda devlet hastanesine gittim o verdi işte ultrason kağıdını dün için de araştırmaya gönderdi onlarda baştan sağma bi muayene etti yani henüz belli bi doktor yok
Ben dogumu özelde yapacagım icin iki yerede kontrole gidiyorum. Özeldeki doktorumda bu tarihlerde gel dedi ikili teste bkalım kararsızım canım.ilk hamileliginde özelde yaptırmıstım.Hayirli olsn cnm banada devlet hastanesinden 1 agustosa verdiler gun. Ama ben ozele muayeneye gidyorum devlete oylesjne gitmistim. Devlettekinemi gitsem bilemedim. Sen nereye gidiceksin
Benmde cumartesi kendindoktoruma kalp atisi icin gidicem sorarim.hem fiyat alirim. Ama devlette tahlillerimi yaptiryorm ikili testide orda olur derse devletede gidebilirm bakalim ama pek guvenemiyorm. Kalo atisini devlette duydum ama ses bozuktu aslinda duymadim var oldugunu ogrendim yettiBen dogumu özelde yapacagım icin iki yerede kontrole gidiyorum. Özeldeki doktorumda bu tarihlerde gel dedi ikili teste bkalım kararsızım canım.ilk hamileliginde özelde yaptırmıstım.
Anlıyorum seni ama beynini bu şekilde doldurma bisey olmayacak iyiyim gibi düşün genelde de oluyor bu tarz lekeler yarin doktorun da söyler inşallah iyi olduğunuÇok korkuyorum sabah olsun hayırlısıyla inş terketmez yavrum beni oğlum çok üzülür
Hersey normal cnm bnde beklemedeyim bgun normalde 6+5 olmam lazm ilk gitigimde dr 1 hafta gec dollenme dedi 5+5 oluyorum yani bugun ve kese hesabida snnle ayniya geliyor ikimzde ayniysak normal herlde bn sali gidecegim sni ne zaman cagirdi tekrr ?Arkadaşlar merhaba adetime göre 6+5 günlüğüm doktora utrasyona göre 5+5 resim yüklüycem kese normalmi sizce
gitcem canm da şuara gidemem haftaya cunartesi çocuklarımın sünneti var özel hastanede bize bayauzak o yolu gidince kötü oluyorum şunu bi atlatayım inş sonra git cemSana tavsiyem gzl bir ozele git en azindan birkere cnku devlette yanls olcm yapiliyo bn onceki hamileligimde gtmistm devlete ozelde kesemi gormeme rhmen dr hamile deilsnz demisti bnde korktm kosark ozele gittm hersy gayet normldi yani devletin ultrasonlri ck kotu goremiolrlar ve yanilma ck oluyor ozellikle bebek kucukken
Suan beypazari maden suyu icmekteyim sevindm buna :)))Maden suyu içmeyi sevenler baktıklarım arasında mineral değeri en yüksek olan beypazarı hatta arada uçurum var bilginiz olsun
Ben 8+0 da gittim doktora crl boyutu 1,5 cm veya 15 mm yazar senin crl boyu kaç ona göre düşünelim canım içini ferah tut besinlerine dikkat et çok yorma kendini sonuçta bebeğin kalp atışını duydun stresse girme hiç iyi düşün stresten uzak dur bebişin büyürdün den beri düşünmeden duramıyorum acaba düşük mü yapacam 2 hafta geriden gelen ler bile bebeklerini kaybetmiş hep öyle yazıyor benim 4 hafta geri bugün 10 harfa 4 günlük olacaktıkyada yanlışmı ölçüm yapılıyor sizce 6+2 günlük bir kese ve bebek görünümü mü sizin demi bu hafta ki ultrasonlarınız böyle yoksa daha mı küçük içim içimi yiyo
Ya naptın sen allah allah ben bir iğneyi alıp bi yere koymadım kanape kaldırmak ne demekNasıl temizlik yapıyorsunuz bayanlar..valla bittim çok abarttım herhalde koca kanepeleri çekmişim karnım kopacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?