- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.741
amin insallahRabbim bir daha yaşatmasın inş kimseye yaşatmasın
Annem zamanında doktor hatasından düşük yaptı canm sen hamile değilsin demis doktor ve anneme adet söktürücü vermiş annemde onu içinde düşük oldu. Ama annem 2 aylıktı en az.ve parca et parçasına benzediği için kiz düşürdum dedi. Erkek olunca eller falan belli oluyormuş sözde. Senin sadece peçeteye silinen bir kan veya leke ise o tamamen biriken kan. Ve tüp bebekte oluyor genelde benim arkadaş 1 ay nerdeyse yataktan kalkmadı tüp bebekte kanaması vardi şimdi o riskli dönemi atlatti gayet iyi.icini ferah tut canmKaç haftalıktı 6 haftalıkdada büyük parcamı gelır
alakasi yok kiz erkek bunu bilemez annen bende dusuk yaptim ve fotosunu cekip doktoruma sordum bana dedigi bizim icinde zor ogrenmek icin 3 aylikken daha belirgin oluyor cinsiyeti dediAnnem zamanında doktor hatasından düşük yaptı canm sen hamile değilsin demis doktor ve anneme adet söktürücü vermiş annemde onu içinde düşük oldu. Ama annem 2 aylıktı en az.ve parca et parçasına benzediği için kiz düşürdum dedi. Erkek olunca eller falan belli oluyormuş sözde. Senin sadece peçeteye silinen bir kan veya leke ise o tamamen biriken kan. Ve tüp bebekte oluyor genelde benim arkadaş 1 ay nerdeyse yataktan kalkmadı tüp bebekte kanaması vardi şimdi o riskli dönemi atlatti gayet iyi.icini ferah tut canm
Geçmiş olsun canım ne biçim dr var ya oğlumda tüp bebek benım hiç böyle kanamam olmadı oyuZden çok korktum inş yarın ıyı olduğunu öğrenırım tşk ederım cnmAnnem zamanında doktor hatasından düşük yaptı canm sen hamile değilsin demis doktor ve anneme adet söktürücü vermiş annemde onu içinde düşük oldu. Ama annem 2 aylıktı en az.ve parca et parçasına benzediği için kiz düşürdum dedi. Erkek olunca eller falan belli oluyormuş sözde. Senin sadece peçeteye silinen bir kan veya leke ise o tamamen biriken kan. Ve tüp bebekte oluyor genelde benim arkadaş 1 ay nerdeyse yataktan kalkmadı tüp bebekte kanaması vardi şimdi o riskli dönemi atlatti gayet iyi.icini ferah tut canm
insallah ve bizede haber ver durumunu umarim hic birseyin yoktur bebegin tutunma kanamasidirGeçmiş olsun canım ne biçim dr var ya oğlumda tüp bebek benım hiç böyle kanamam olmadı oyuZden çok korktum inş yarın ıyı olduğunu öğrenırım tşk ederım cnm
İnş canım saglıkla kucagımıza almayı nasıp Etsın inş rabbiminsallah ve bizede haber ver durumunu umarim hic birseyin yoktur bebegin tutunma kanamasidir
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canim inşallah her şey güzel olacak.Geçmiş olsun canım ne biçim dr var ya oğlumda tüp bebek benım hiç böyle kanamam olmadı oyuZden çok korktum inş yarın ıyı olduğunu öğrenırım tşk ederım cnm
İnş canım çok tşk ederımCanm
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canim inşallah her şey güzel olacak.
ya bende fazla tatlı yeme yok ama doymak bilmediğim için kolaya kaçıp makarna pilav ve patatese abandım. açlık acı veriyor resmen. sağlıklı beslenin diyenleri dişleyesim geliyor. 2 yumurta yiyorum 1 saat geçmeden acıkıyorum. nasıl ekmeksiz pilavsız makarnasız yiyeceğim anlamıyorum. eskiden bunları yemezdim. ne güzel doyuyordum bir salatayla haşlanmış tavukla.Suan istanbulda degil de belcikada olsaydim o 8 hafta icinde 2 kiloya ulasmisti :) canim belcikadaki alistigim yemek tarzini istior ama burda yok burda et yemzye bile tiksiniyorum kendimi sebzeye verdimbirde tatli falan uff sabahlari cikolatali ekmek istiorum mesela burda 7days le yetiniyorum neyseki bir ay sonra annemler gelior ve buyuklkk bir liste yaptim istediklerimi bir ay sonra kilomu aciklarim
Canim bi acile gitsen dusuk onleyici igne yaparlar.kanama olunca doktora gittik igne yapti.ama dikkatli gidin .biran once gideyim derken daha kotu olmasin.benim doktorum kanama aninda hemen yat kanamanin azalmasini bekle demistiDaha pazartesi doktora gittm kan falan var demedi ama bugun akşam geldi şuan da da penceteye cok acık pembemsi geliyr Rabbim bebeğimi korusun
Valla bende yiyorum yiyorum doyduğumu anlamıyorum bugün annem tavuk yapayım dedi vallahi kokusu midemi bulandırdı tavuktan soğudum gitti canım tavukya bende fazla tatlı yeme yok ama doymak bilmediğim için kolaya kaçıp makarna pilav ve patatese abandım. açlık acı veriyor resmen. sağlıklı beslenin diyenleri dişleyesim geliyor. 2 yumurta yiyorum 1 saat geçmeden acıkıyorum. nasıl ekmeksiz pilavsız makarnasız yiyeceğim anlamıyorum. eskiden bunları yemezdim. ne güzel doyuyordum bir salatayla haşlanmış tavukla.
Günaydın kızlar ilk sabah bulantımı bugun yaşamış bulunmaktayım beni kutlayabilir siniznasıl işe gelicem ben sabahları diye düşünmeye başladım elimde çubuk krakerle geliyorum işe Sizler iyiimisinz
Canım erkek oldu mu 12 hatta pozisyonu uygunsa ve doktora da bağlı tabi 11. Haftada öğreniliyo kız daha zor.tecrübeyle sabittirgünaydın kızlar..
10uncu haftaya girdim bugün..
haftaya ctesi kontrolüm var..
cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba?11 haftalık olmuş olcaz..
ayh çok merak ediyorum
Hiç kimse yapmıyor canım kaynanam dedi bi yapıvereyim ondan da ses soluk çıkmadı annem hasta başka kardeşim falan da yok mecbur kadın çağıracağımKim yapıyo kuzum temizliği bide yaz ya cam acıyoz full toz..kızım bütün agzını koltuklara sürüyo duvarları boyuyo valla tükendim
Kizlar adet olacakmissiniz gibi karin agriniz var mi
aynen bende tiksindim özellikle yağlı kısımlarından. aslında direkt yemeklerden haz etmez oldum ama yemeyince de midem acıyorValla bende yiyorum yiyorum doyduğumu anlamıyorum bugün annem tavuk yapayım dedi vallahi kokusu midemi bulandırdı tavuktan soğudum gitti canım tavuk
Selam arkadaslar bende 9. haftamin icindeyim suan 3. cocugum olacak Allah nasip ederse 4 ve 2.bucuk yasinda iki kizim var ☺
Bende de varsi bugun.dip kose temizledi ama bende bi iki bisey yaptim sonra pisman oldumHiç kimse yapmıyor canım kaynanam dedi bi yapıvereyim ondan da ses soluk çıkmadı annem hasta başka kardeşim falan da yok mecbur kadın çağıracağım
aynen bende tiksindim özellikle yağlı kısımlarından. aslında direkt yemeklerden haz etmez oldum ama yemeyince de midem acıyordaha ilk haftalar doyuramıyorsam ileriki zamanlarda kazan kazan mı yemem gerekecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?