2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
haha o senin tatlılığın:) içimi rahatlattın arkadaşım <3 sağ ol.. valla yapacak bir şey yok artık mide kazınmasını geçtim azıcık yemesem baş ağrısı mide bulantısı halsizlikten ayakta duramaz hale geliyorum. doktor laf ederse söylicem bunları. dediğin gibi emzirme döneminde çoğu veriliyor zaten.

Çok haklısın ben kızlarımda ilkinde de 2.sinde de 27 şer kilo almıştım hepsini fazlasıyla vermiştim mesela çok şükür şimsi kesin yine alcam bünye meselesi

bende ondan korkuyorum 1 kilo aldım ama doktor beni mahvedecek diye tırsıyorum. yarın randevum var. ilk 3 ay alınmaması daha iyi diye duymuştum.
Aynen alınmaması daha iyi son aylarda daha cok aliniyor cünkü ben ilk kizimdada toplam 20kilo almistim top gibiydim bunda almiyacam dedim ama yine istahim var

Günaydın kızlar genel kan tahlili yaptirmaya geldim sıra bekliyorum. Lekelenmesi olanlara bol bol dinlenmeler diliyorum. Benim de kanama alanım vardi ama leke yok şuan gelebilir demişti doktor demek ki pis kan içerde bekliyor. Göbek olayına gelince benim erkek bebiş göbeğim oluştu öne giden küçük bir top

Günaydın kızlaaar
Bulantılı bir günden merhaba hepinize
Peynir, domates, salata en iyi dostlarım oldu. Bir de soğuk... Resmen soğuk bulantılarımı azaltıyor.
Sizler nasılsınız?

Hoşgeldiniz:) Bilgilerinizi mesaj atn ekleyim :)

Günaydın kızlaaar
Bulantılı bir günden merhaba hepinize
Peynir, domates, salata en iyi dostlarım oldu. Bir de soğuk... Resmen soğuk bulantılarımı azaltıyor.
Sizler nasılsınız?
benimde öyle böle hep zeytinyaglı soguk ve hafif şeyler yiyesim geliyor:) Oğlumda ete aşırı düşmüştüm ama bunda resmen tiksindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…