- 3 Mayıs 2018
- 299
- 200
- 23
- 36
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.781
inşallah canım ya mutlaka haber ver bize deİnş canım amin saat 11 de randevum inş kuzum iyidir
Ben aksine o kiloyu aldım. Bide emziriyorum. Anlamadımki bendemi sorun var :) KEsin yine gebelik şekeri çıkacakİki hafta da iki kilo vermişim
Kızlar doktordan geldim ultrasonla baktı hemen bebeğin sağlıklı dedi kalp atışını duydum ama ilginç olan bişe var bende çift rahim görünüyor bebeğin olduğu rahimde bişe yok diğer rahimde kanamam var bu yüzden düşükte yapabilirsin dedi iğne vuruldum hemen ilaç yazdı yatacaksın dedi yemeğini bile yatakta yiceksin dedi çok şaşırdım rahim olayına ilk gebeliğimde hiç böyle sorunum olmamıştı nasip herşey Allah’tan inşallah bebeğim bırakmaz beniallah yardımcın olsun canımmm.. sağlıklı haberlerini bekliyoruzz.
Kalbini ferah tut canim.hizlica doktora varacam diye ters hareketler yapmayasin dikkatli ol.
Kızlar doktordan geldim ultrasonla baktı hemen bebeğin sağlıklı dedi kalp atışını duydum ama ilginç olan bişe var bende çift rahim görünüyor bebeğin olduğu rahimde bişe yok diğer rahimde kanamam var bu yüzden düşükte yapabilirsin dedi iğne vuruldum hemen ilaç yazdı yatacaksın dedi yemeğini bile yatakta yiceksin dedi çok şaşırdım rahim olayına ilk gebeliğimde hiç böyle sorunum olmamıştı nasip herşey Allah’tan inşallah bebeğim bırakmaz beniallah yardımcın olsun canımmm.. sağlıklı haberlerini bekliyoruzz.
o nasıl bir şeymiş ya çift rahim. hiç duymamıştım daha önce. ama çok şükür bebek sağlıklı demiş bak. sen çok dikka et kendine hiç ağır bir şey kaldırma canım. bebeğin seninle kalacak inanıyorum ben.Kızlar doktordan geldim ultrasonla baktı hemen bebeğin sağlıklı dedi kalp atışını duydum ama ilginç olan bişe var bende çift rahim görünüyor bebeğin olduğu rahimde bişe yok diğer rahimde kanamam var bu yüzden düşükte yapabilirsin dedi iğne vuruldum hemen ilaç yazdı yatacaksın dedi yemeğini bile yatakta yiceksin dedi çok şaşırdım rahim olayına ilk gebeliğimde hiç böyle sorunum olmamıştı nasip herşey Allah’tan inşallah bebeğim bırakmaz beni
İki hafta da iki kilo vermişim
Kızlar doktordan geldim ultrasonla baktı hemen bebeğin sağlıklı dedi kalp atışını duydum ama ilginç olan bişe var bende çift rahim görünüyor bebeğin olduğu rahimde bişe yok diğer rahimde kanamam var bu yüzden düşükte yapabilirsin dedi iğne vuruldum hemen ilaç yazdı yatacaksın dedi yemeğini bile yatakta yiceksin dedi çok şaşırdım rahim olayına ilk gebeliğimde hiç böyle sorunum olmamıştı nasip herşey Allah’tan inşallah bebeğim bırakmaz beni
İnşallah canım ya ilk gebeliğimde hiç böyle sorunlarım olmamıştı çok şaşırdım bende şimdilik sağlıklı inşallah bu kanama bebeğime zarar vermezo nasıl bir şeymiş ya çift rahim. hiç duymamıştım daha önce. ama çok şükür bebek sağlıklı demiş bak. sen çok dikka et kendine hiç ağır bir şey kaldırma canım. bebeğin seninle kalacak inanıyorum ben.
Aynen canım inşallah sağlıklı kalır bebeğimBen ilk hamileligimde 2 haftada 6-7 kilo vermistim. Bunda da bulantilarim basladi yavas yavas. Ilkindeki gibi agir degil ama yine de cok rahaytiz edici. Devami nasil olacak bakalim.
Cok gecmis olsun. Insaallah bebegin saglicakla kolaylikla tutunur. Doktorun talimatlarina uy mutlaka.
hep derler ama iki gebelik arasında çok fark olur diye. sen dikkat et de kendine gerisi Allah'a kalmış. ama güzel haberlerin gelecek eminim ben. içini ferah tut senİnşallah canım ya ilk gebeliğimde hiç böyle sorunlarım olmamıştı çok şaşırdım bende şimdilik sağlıklı inşallah bu kanama bebeğime zarar vermez
İnşallah canım sağolhep derler ama iki gebelik arasında çok fark olur diye. sen dikkat et de kendine gerisi Allah'a kalmış. ama güzel haberlerin gelecek eminim ben. içini ferah tut sen
Insallah sağlıklı bir kızın olacak öyle hissediyorum ben.mumkunse kalkmadan dinlenİnşallah canım sağol
Hosbulduk tsk ederim yaşım 34 kirklarelinde oturuyorum bebisimin tahmini doğum tarihi 16 SubatHoşgeldiniz:) Bilgilerinizi mesaj atn ekleyim :)
Yaa ağlattın valla beni çok isterim kızım olsun ama herşeyden önce sağlıklı olsun sağol güzel dileklerin için canımInsallah sağlıklı bir kızın olacak öyle hissediyorum ben.mumkunse kalkmadan dinlen
Bende herseye tiksindim su içesin geliyor içtikçe bulantım artıyor içmezsem hiç geçmiyorSanırım bugun mide bulantısından ölücem
Sanırım bugun mide bulantısından ölücem
şuan en sıkıntılı haftadasınız. Benimde öleydi . Şuan da var ama çok çok az sabredin geçecek:)Bende herseye tiksindim su içesin geliyor içtikçe bulantım artıyor içmezsem hiç geçmiyor
gözün aydın canım:)Kızlar çok şükür bebeğim iyi progestanı ağızdan aldığım için olur dedı dr
Bende ağızdan kullanıyorum kanamam için inşallah bende iyi haberler alırımKızlar çok şükür bebeğim iyi progestanı ağızdan aldığım için olur dedı dr
Saol canımgözün aydın canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?