2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
doktora gittim geldim. bebeği ve kalp atışlarını gördüm . 160 atıyor dedi. herşey yolunda 6+5 deyim.
ikili test gittiğim hastanede yapılmıyormuş. özel bir yere sordum 450 tl dedi. istanbulda olan arakadaşlar ikili test için nerelere baktınız. fiyatlar nasıl? yada kolay randevu alınan devlet hastanelerı varmı?

Canım hiç stres yapma bence başka bır dr daha görün ilk gebelıkte yoktu dıyosun
Bu doktorum çok iyi ilk gebeliğimde tam 4 dr gezdim hiç biri anlamadı herhalde hatta bugün dr dedi bu yüzden sezaryen yapmışlardır seni dedi bende bilmiyorum kimse baban böyle bişeyden bahsetmedi dedim çift rahim korkutmuyor beni korkutan kanamamın olması

Cnm ben bakirky devlete gitmistim oylesine muayeneye kalp atisini duyunca hemen bana ben istemeden 1 ay sonraya randevu verdiler. Yakinsan bakabilirsin.

Reactions: nix
Kızlar doktorun işaretlerini yer kanama bölgem yan tarafta yuvarlak yer ise bebeğin bulunduğu kese

Eklentiler

• image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 90
Ben aksine o kiloyu aldım. Bide emziriyorum. Anlamadımki bendemi sorun var :) KEsin yine gebelik şekeri çıkacak
Her şeyden tiksinip çoğu yediğimi de çıkarınca böyle oldu sanırım. Çoğunuz almışsınız bende bebeği
Ben ilk hamileligimde 2 haftada 6-7 kilo vermistim. Bunda da bulantilarim basladi yavas yavas. Ilkindeki gibi agir degil ama yine de cok rahaytiz edici. Devami nasil olacak bakalim.
Peki bebeğinin gelişimiyle ilgili bi sıkıntı olmuş muydu canım korkuyorum..

Bebegin saglikliymis ona odaklan cnm.sboyle bisey olsa ilk gebeligindede soylerlerdi ilginc geldi.vajinal mi bakti doktorun

Gördüm kalp atışını da duydum ama bu çift rahim olayı beni korkutuyor ya kanamam kesilmezse ultrasonda bile baya belli kanama bölgem büyük nasıl atlatcam bilmiyorum
İlk gebeliğinde 2 rahmin yoksa şimdi nasıl çift rahim olur ki olsaydı ilk gebelikte de söylerlerdi bence başka bi Dr a görün çift organ doğumsaldır sonradan organ oluşmaz canım bence bi tuhaflık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…