2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bu progestanı kullanıp tansiyonu düşen var mı bayılacak gibi oldum ve uyku yapıyor galiba
ben onu adet olabilmek için günde 3 defa içiyordum baş dönmesi bide baya baya içmiş gibi saçmalıyordum bi 1 saat kadar saçmalayıp uykuya dalıyordum o ilacın yan etkisi yapabiliyor

Kızlar ya ben kilolu olduğumdan normalde pantolanlarım sıkı sanki pantalonlarımı giyince karnım ağrıyor gibi oluyor ben napıcam şimdiden akşam hamile pantalonu onun da karın kısmı bol geliyo bi tane denedim ne gitcem ben bi yere giderken evde sıkıntı değil de dışarda sıkıntı

geç döllenme dir belki de bi hafta sonra tekrar git görürler

Canm geç döllenme sanirim senin ondan geç gozukur

Aynen benimde karın çıkmış göbekte ordan selam durmuş o yüzden hep düğme açık geziyorum. En iyisi elbise bence yazın bol elbise alicam kendime.

beli lastikli ispanyol paça tayt pantolonlar var rahat olur,ben kapalıyım tesettür eşofmanlarım var valla nereye çıksam onlardan giyiyorum çok rahatlar hamile pantolonuna daha çok erken

Geç döllenme nasıl ki. Yumurtlamam gereken günde yumurtladım. Dongum de 34 gün. Ovülasyon ile takip etmiştim. Alttan da baktırmadım
34 gün olması bile geç döllenme olabileceğini gösteriyor canım ben mesela 28 gunde olurum tam 14.gün yumurtladım ondan hafta ile uyumlu seninki 1 hafta geriden gelebilir geç döllenme olduğu için haftaya daha net görürsün canm hiç kafana takma

Geç döllenme nasıl ki. Yumurtlamam gereken günde yumurtladım. Dongum de 34 gün. Ovülasyon ile takip etmiştim. Alttan da baktırmadım
ya benim kadar değilsindir tabi amabbenim tarihe göre 10+5 olması gerek ama 6+5 görünüyor yani benimde geç başladı gebelik seninde muhtemel ya bi kaç gün yada bir kaç hafts geç oluşmuş olabilir bekle sıkıntı yapma

Oh çok şükür tecrübesizim ilk gebeliğim 1 yıl da uğraştım. O yüzden çok korkmuştum canım rahatladım şimdi :)

Yumurtlamam gereken günde yumurtladım ama ben. Alttan baksa belki görürdü de karından bakıyor hep. Ben de pek yanaşmadım alttan baktirmaya
Alttan baksaydı daha net görürdu ben 8 haftalik olucam 2 gün sonra şimdiye kadar 4 kere alttan muayne oldum hiç karin baktırmadım riskli olduğu için net görsün diye.

Inşallah kuzum sıkıntısız atlatırız. Duyduğum herkes 5. Haftada net gördü 6.Haftada da bebiş de gördü kalbini de duydu. Tecrübesiz olunca ödüm koptu benim de bir an. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

beli lastikli ispanyol paça tayt pantolonlar var rahat olur,ben kapalıyım tesettür eşofmanlarım var valla nereye çıksam onlardan giyiyorum çok rahatlar hamile pantolonuna daha çok erken
Bende tesettürlüyüm canım ama işte kilo olunca öyle tayt bulması falan çok sıkıntı oluyor

Alttan baksaydı daha net görürdu ben 8 haftalik olucam 2 gün sonra şimdiye kadar 4 kere alttan muayne oldum hiç karin baktırmadım riskli olduğu için net görsün diye.
Bazıları da alttan riskli diyor. Allaha emanet bebişlerimiz. Allahım sağlık versin inşallah bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…