- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.861
ben onu adet olabilmek için günde 3 defa içiyordum baş dönmesi bide baya baya içmiş gibi saçmalıyordum bi 1 saat kadar saçmalayıp uykuya dalıyordum o ilacın yan etkisi yapabiliyorKızlar bu progestanı kullanıp tansiyonu düşen var mı bayılacak gibi oldum ve uyku yapıyor galiba
geç döllenme dir belki de bi hafta sonra tekrar git görürlerKızlar merhaba programa göre 6+1 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim. Kese göremedi. Sıkışık ol tekrar bakalım dedi. Bayağı sıkıştıktan sonra gittim. Çok küçücük daha dedi. Salı günü gel tekrar bakalım dedi. Karından bakıyor. Bana hiç normal gelmedi canım çok sıkıldı. Bu haftada kalp atışı bile duyuluyor bildiğim kadarıyla. Çok korkuyorum kızlar kaybetmekten1 sene sonra kavuştum zaten. Moralim bozuldu. Doktor çok gerginsin bu kadar stres yapma dedi ama elimde değil
Canm geç döllenme sanirim senin ondan geç gozukurKızlar merhaba programa göre 6+1 günlük hamileyim. Bugün doktora gittim. Kese göremedi. Sıkışık ol tekrar bakalım dedi. Bayağı sıkıştıktan sonra gittim. Çok küçücük daha dedi. Salı günü gel tekrar bakalım dedi. Karından bakıyor. Bana hiç normal gelmedi canım çok sıkıldı. Bu haftada kalp atışı bile duyuluyor bildiğim kadarıyla. Çok korkuyorum kızlar kaybetmekten1 sene sonra kavuştum zaten. Moralim bozuldu. Doktor çok gerginsin bu kadar stres yapma dedi ama elimde değil
Aynen benimde karın çıkmış göbekte ordan selam durmuş o yüzden hep düğme açık geziyorum. En iyisi elbise bence yazın bol elbise alicam kendime.Kızlar ya ben kilolu olduğumdan normalde pantolanlarım sıkı sanki pantalonlarımı giyince karnım ağrıyor gibi oluyor ben napıcam şimdiden akşam hamile pantalonu onun da karın kısmı bol geliyo bi tane denedim ne gitcem ben bi yere giderken evde sıkıntı değil de dışarda sıkıntı
Geç döllenme nasıl ki. Yumurtlamam gereken günde yumurtladım. Dongum de 34 gün. Ovülasyon ile takip etmiştim. Alttan da baktırmadımgeç döllenme dir belki de bi hafta sonra tekrar git görürler
beli lastikli ispanyol paça tayt pantolonlar var rahat olur,ben kapalıyım tesettür eşofmanlarım var valla nereye çıksam onlardan giyiyorum çok rahatlar hamile pantolonuna daha çok erkenKızlar ya ben kilolu olduğumdan normalde pantolanlarım sıkı sanki pantalonlarımı giyince karnım ağrıyor gibi oluyor ben napıcam şimdiden akşam hamile pantalonu onun da karın kısmı bol geliyo bi tane denedim ne gitcem ben bi yere giderken evde sıkıntı değil de dışarda sıkıntı
Yumurtlamam gereken günde yumurtladım ama ben. Alttan baksa belki görürdü de karından bakıyor hep. Ben de pek yanaşmadım alttan baktirmayaCanm geç döllenme sanirim senin ondan geç gozukur
34 gün olması bile geç döllenme olabileceğini gösteriyor canım ben mesela 28 gunde olurum tam 14.gün yumurtladım ondan hafta ile uyumlu seninki 1 hafta geriden gelebilir geç döllenme olduğu için haftaya daha net görürsün canm hiç kafana takmaGeç döllenme nasıl ki. Yumurtlamam gereken günde yumurtladım. Dongum de 34 gün. Ovülasyon ile takip etmiştim. Alttan da baktırmadım
ya benim kadar değilsindir tabi amabbenim tarihe göre 10+5 olması gerek ama 6+5 görünüyor yani benimde geç başladı gebelik seninde muhtemel ya bi kaç gün yada bir kaç hafts geç oluşmuş olabilir bekle sıkıntı yapmaGeç döllenme nasıl ki. Yumurtlamam gereken günde yumurtladım. Dongum de 34 gün. Ovülasyon ile takip etmiştim. Alttan da baktırmadım
Oh çok şükür tecrübesizim ilk gebeliğim 1 yıl da uğraştım. O yüzden çok korkmuştum canım rahatladım şimdi :)34 gün olması bile geç döllenme olabileceğini gösteriyor canım ben mesela 28 gunde olurum tam 14.gün yumurtladım ondan hafta ile uyumlu seninki 1 hafta geriden gelebilir geç döllenme olduğu için haftaya daha net görürsün canm hiç kafana takma
Alttan baksaydı daha net görürdu ben 8 haftalik olucam 2 gün sonra şimdiye kadar 4 kere alttan muayne oldum hiç karin baktırmadım riskli olduğu için net görsün diye.Yumurtlamam gereken günde yumurtladım ama ben. Alttan baksa belki görürdü de karından bakıyor hep. Ben de pek yanaşmadım alttan baktirmaya
Elbise de sevmiyorum ben ya pantalon üstüne tunik giyiyorum şöyle iki üç gündür o da sıkıntı olmaya başladıAynen benimde karın çıkmış göbekte ordan selam durmuş o yüzden hep düğme açık geziyorum. En iyisi elbise bence yazın bol elbise alicam kendime.
Inşallah kuzum sıkıntısız atlatırız. Duyduğum herkes 5. Haftada net gördü 6.Haftada da bebiş de gördü kalbini de duydu. Tecrübesiz olunca ödüm koptu benim de bir an. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaya benim kadar değilsindir tabi amabbenim tarihe göre 10+5 olması gerek ama 6+5 görünüyor yani benimde geç başladı gebelik seninde muhtemel ya bi kaç gün yada bir kaç hafts geç oluşmuş olabilir bekle sıkıntı yapma
Bende tesettürlüyüm canım ama işte kilo olunca öyle tayt bulması falan çok sıkıntı oluyorbeli lastikli ispanyol paça tayt pantolonlar var rahat olur,ben kapalıyım tesettür eşofmanlarım var valla nereye çıksam onlardan giyiyorum çok rahatlar hamile pantolonuna daha çok erken
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canm hayırlı olsun gebeliginOh çok şükür tecrübesizim ilk gebeliğim 1 yıl da uğraştım. O yüzden çok korkmuştum canım rahatladım şimdi :)
ozaman kesin tesettür eşofmanlarına bakmalısın onu icad edenden Allah razı olsun çok rahat ediyorumBende tesettürlüyüm canım ama işte kilo olunca öyle tayt bulması falan çok sıkıntı oluyor
Amin kuzummmAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canm hayırlı olsun gebeligin
Bazıları da alttan riskli diyor. Allaha emanet bebişlerimiz. Allahım sağlık versin inşallah bebişlerimizeAlttan baksaydı daha net görürdu ben 8 haftalik olucam 2 gün sonra şimdiye kadar 4 kere alttan muayne oldum hiç karin baktırmadım riskli olduğu için net görsün diye.
İnternetten falan mı alıyorsun canım beden var mı ?ozaman kesin tesettür eşofmanlarına bakmalısın onu icad edenden Allah razı olsun çok rahat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?