- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 103
- 44
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.841
Çok böyle şeylere takılıp lmamak lazım. Şimdi bu konuyla ilgili ilginç birşeyler anlatacağım... ben üniversitede embriyoloji üzerine çalışıyorum tabi insan örneği değil hayvanlarda çalışıyoruz ama olsun sonuçta bilim adamlarının hayvanlardan elde ettiği bilgilerden yola çıkarak insanlara dair çıkarımlar yapıyorlar... benim yaptığım bir fare deneyinde fareler doğurdu tek başınaolan dişi bir farenin yani yanınahiç erkek gelmemiş bir fare 21 gün sonra ikinciye doğurdu tabi tüm bölüm şoktayız nasıl olur diye sonra anladık ki vücutları embriyo gelişimlerini durdurmuş yavru sayısı fazla olduğu için ötekiler doğunca diğerleri gelişime devam etmiş... bence açıklanamayan ve gerçekten Allahın mücizesi birşey.... burada anlatmaya çalıştığım şey bizler tabiki hayvan değiliz ama bir yerden sonra sağlıkla devam etmiyorsa sürekli düşünüp kendini üzme doktorların bile açıklayamadığı ve bilmediği o kadar mucizevi şeyler oluyor ki Allaha dua edip nasip ettiği için şükret herşey yolunda bence....pco luyum canm çok düzensiz geç yumurtlama olabilecğini biliyorum ama anlayamadığım ilk evde test yaptım yakşalık 3 hafta önce ve idrar da anında çıktı ertesi gün kanda oran 2800 civarı çıktı 1 hafta sonrada kesemi karnımdan gördük aradan2 hafta geçti ve şuanda 6 hafta lık demeleri normal gelmiyor yani ben hiç 3 haftalık bi gebeliği öğrenmedim en erken adet geçtik ten 5 gün sonra öğrenmiştim.diğer çocuğu mu onun değeri bile 83 dü ve bana 4 buçuk haftalık demişlerdi
çok haklısınız nekadar güzel yazmışsınız teşekkür lerÇok böyle şeylere takılıp lmamak lazım. Şimdi bu konuyla ilgili ilginç birşeyler anlatacağım... ben üniversitede embriyoloji üzerine çalışıyorum tabi insan örneği değil hayvanlarda çalışıyoruz ama olsun sonuçta bilim adamlarının hayvanlardan elde ettiği bilgilerden yola çıkarak insanlara dair çıkarımlar yapıyorlar... benim yaptığım bir fare deneyinde fareler doğurdu tek başınaolan dişi bir farenin yani yanınahiç erkek gelmemiş bir fare 21 gün sonra ikinciye doğurdu tabi tüm bölüm şoktayız nasıl olur diye sonra anladık ki vücutları embriyo gelişimlerini durdurmuş yavru sayısı fazla olduğu için ötekiler doğunca diğerleri gelişime devam etmiş... bence açıklanamayan ve gerçekten Allahın mücizesi birşey.... burada anlatmaya çalıştığım şey bizler tabiki hayvan değiliz ama bir yerden sonra sağlıkla devam etmiyorsa sürekli düşünüp kendini üzme doktorların bile açıklayamadığı ve bilmediği o kadar mucizevi şeyler oluyor ki Allaha dua edip nasip ettiği için şükret herşey yolunda bence....
hangi hastane acaba?ben devlet hastanesinde yaptircam
Gözün aydın canm. Git gide artıyor kalp atış hızıSelam kızlar şimdi doktordan geldim bebegim 6+2 günlükmüş kese ve bebegi gördük ama kalp atışını ben duyamadım doktorum ben duydum sorun yok ama sana iki hafta snra duyuralım dedi
Kalp atış hızı eger ultrason goruntusundeki LR oluyor ise 96 çıktı
Banada dinletmedi cnm 2 hafta sonra çağırdı sanırım ozaman dinleticekSelam kızlar şimdi doktordan geldim bebegim 6+2 günlükmüş kese ve bebegi gördük ama kalp atışını ben duyamadım doktorum ben duydum sorun yok ama sana iki hafta snra duyuralım dedi
Kalp atış hızı eger ultrason goruntusundeki LR oluyor ise 96 çıktı
doktora gitinmi canim ?Banada dinletmedi cnm 2 hafta sonra çağırdı sanırım ozaman dinleticek
Gittim canım çok şükür iyi bebeğimdoktora gitinmi canim ?
Benim tansiyonumu cikariyor basim donuyor bayilacak gibi oliyorum .evet uyku yapiyor.gece yatarken aldim iyi olduKızlar bu progestonu kullanıp tansiyonu düşen var mı bayılacak gibi oldum ve uyku yapıyor galiba
Bendede yapıyor cnm yan etkılerı maalesef çok varKızlar bu progestanı kullanıp tansiyonu düşen var mı bayılacak gibi oldum ve uyku yapıyor galiba
Hem.ignesini hem hapını mi kullanıyordun canmKızlar bu progestanı kullanıp tansiyonu düşen var mı bayılacak gibi oldum ve uyku yapıyor galiba
Evet canımHem.ignesini hem hapını mi kullanıyordun canm
uyku yapar canım alış bir süre ben işyerinde sürekli uyukladım:)Kızlar bu progestanı kullanıp tansiyonu düşen var mı bayılacak gibi oldum ve uyku yapıyor galiba
Günde 3 defa nasıl dayanılır buna yaBendede yapıyor cnm yan etkılerı maalesef çok var
KatılıyorumKızlar şu haftaları geçirsek de sag salim ağrısız kanamasız cinsiyet öğrenmeye gecsek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?