2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay inşallah Allah sağlıklısını versin canım çift rahim konusunda bence de doğuştan olan bişe bu zamana kadar nasıl anlamamışlar bende anlamadım duyunca şok geçirdim buna rağmen bi erkek bebek dünyaya getirdim şaşkınım yani

Kızlar belime çok feci ağrı girdi 1 saattir yatiyorum geçmedi yanmalı bir ağrı yasayan var mi?
Ilk zamanlar benm olurdu boyle belim yaniyodu resmen ogunde kahve renginakintim gelmjsti ilk ve son kez. Ama ogun yorulmustum baya ona bagladim.ben. dinlen dedi doktor sende dinlen cnm bisey olmaz merk etme

Canım bazı doktorlar panik olma diye söylemiyorlar hamileyken farkediliyorda..mesala ablamında rahmi tersmiş ama hiç söylemedi omunda oğlu oldu doktoru alakasız bi yerden öğrendik

ya olan var ama farkedilmemesi yada daha önce bi bilgi verilmemesi ilgnç tanıdığım bi bayan var oda çift rahimliydi 4 sezeryanı var dı onunda

ben devlet hastanesinde yaptircam

Reactions: nix
Ilk zamanlar benm olurdu boyle belim yaniyodu resmen ogunde kahve renginakintim gelmjsti ilk ve son kez. Ama ogun yorulmustum baya ona bagladim.ben. dinlen dedi doktor sende dinlen cnm bisey olmaz merk etme
Zaten hep yatiyorum canm doktor kanama alanı var demişti ama lekelenmem yok. Dusuk iğnesi verdi hatta ben vurulmadim lekelenmem yok diye o zaman gideyim vurulayim bari bu ağrı normal bir ağrı değil çünkü Allah hepimize yardımcı olsun

İğnenizi olun kızlar bende oldum ağrım ve kanamam kesildi çok şükür ama düşük tehlikem olduğu için yatmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…