- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #5.981
YaaaBen trip atacak yer ariyorum iki gün konuşmadım esimle garibin döndü durdu etrafımda konusmadim bianda ağlayarak sarildim baristik :))
ben arastirdim ucuza bulabilirsem alicaktim o derece kafama takmistim dun :/Aminn inş cnm. Ben Ağlamış tim tutamadim kendimi onu görmeyince hamile değilmişim gibi geliyor keşke evde de ultrason aleti olsa da baksak
Bende yapıyorum onu inş yokturdur cnm. Bilen bize bilgi verebilir miBirsey sorucam ben yatinca ayaklarimk kendime cekip yatiorum ve bazende bir kac dk oyle oturuyorum oyle bebege zarari varmii :))
Sağol canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Ya yarim saat once kaynanam azarladi oyle yapmadedim sana diye :/ gicik oldum doktorum bàna simdiye kafar dedigi teksey stres yapma hicbirsey zarar vermior dedi cahil insanlarla ugrasmak zorBende yapıyorum onu inş yokturdur cnm. Bilen bize bilgi verebilir mi
Bence alırsak abartıriz acaba bebegimm iyimi bakalım bi diyeben arastirdim ucuza bulabilirsem alicaktim o derece kafama takmistim dun :/
dun stress yaptim gogus agrim yoktu migde bulantim yoktu kahve rengi akintim vardi doktoru aradim bana kanama olabilir merak etme dedi sonra cok saolsun burda biri dusersede doktor onleyemz dusmezsede dedk iyi dusundukten sonra hakli elimizden birsey gelmez sonucta ama dun cok kotu agladîmmmBence alırsak abartıriz acaba bebegimm iyimi bakalım bi diye
Allah yardimcin olsun cnm aynen zor. Bnm tup bebek dr um ağir kaldırma uzanma ağır is yapma dedi supurge silme ve tabiki de stres ten Uzak dur dedi. Bn sadece yemek ve bulasik yapıyorum suan. Bizim yaptigimiz in bi zarar vercegini sanmam.Ya yarim saat once kaynanam azarladi oyle yapmadedim sana diye :/ gicik oldum doktorum bàna simdiye kafar dedigi teksey stres yapma hicbirsey zarar vermior dedi cahil insanlarla ugrasmak zor
Allah yardimcin olsun cnm aynen zor. Bnm tup bebek dr um ağir kaldırma uzanma ağır is yapma dedi supurge silme ve tabiki de stres ten Uzak dur dedi. Bn sadece yemek ve bulasik yapıyorum suan. Bizim yaptigimiz in bi zarar vercegini sanmam.
Canim yatarken sekidlen sekile giriyoz zatenBirsey sorucam ben yatinca ayaklarimk kendime cekip yatiorum ve bazende bir kac dk oyle oturuyorum oyle bebege zarari varmii :))
Cnm çoğu kişilerde olabiliyor özellikte tup bebek hamileliginde ... bende dr çok ufak bi yer gördü ama çok şükür bi kanamam olmadı suana kadar inş da olmaz. Cnm pruloton igne var dr gerekli görünce veriyor. Öyle düşerse düşsün diye bişey yok. İnsanlar moral vereceği yerde nasıl böyle konusabiliyorlar anlamıyorum.dun stress yaptim gogus agrim yoktu migde bulantim yoktu kahve rengi akintim vardi doktoru aradim bana kanama olabilir merak etme dedi sonra cok saolsun burda biri dusersede doktor onleyemz dusmezsede dedk iyi dusundukten sonra hakli elimizden birsey gelmez sonucta ama dun cok kotu agladîmmm
Ben trip atacak yer ariyorum iki gün konuşmadım esimle garibin döndü durdu etrafımda konusmadim bianda ağlayarak sarildim baristik :))
Du ben heryeri sildim supurdum simdi belimin agrisindan oturamiyom zaten belim arizaliydi ?!!Allah yardimcin olsun cnm aynen zor. Bnm tup bebek dr um ağir kaldırma uzanma ağır is yapma dedi supurge silme ve tabiki de stres ten Uzak dur dedi. Bn sadece yemek ve bulasik yapıyorum suan. Bizim yaptigimiz in bi zarar vercegini sanmam.
Cnm o işleri eşim yapıyor sağolsun . Bu kadar yıl sonra gelen mucizemi is için riske atmak istemem açıkçası. Normalde çok titiz bi insanım ama saldim bu aralar cnm olduğu kadar. Çok zor sürecler yaşadım. Rabbim yardımcımız olsun. Sende yapma bebeğini düşün riskin varsa.Du ben heryeri sildim supurdum simdi belimin agrisindan oturamiyom zaten belim arizaliydi ?!!
Belinde ne rahatsızlık var bilmiyorm geçmiş olsun cnm. Bnde de doğuştan 1.derece bel açıklığı var . Çok agriyor bazen.Ya hep illaki sola mi yatmak gerekiyor ... ben bazen saga yatiyirum hep ayni yatistan sıkılıyorum ve sirt ustu daha rahat ediyorum bazen de belim rahatsiz oldugu icin
İnsan bi duygusallaşıyor karşıdan çok şey bekliyor basit de olsa tavsan dağa küsmüş dağın haberi yok adam herşey normal yolunda sanıyor bi bakıyor hanim konuşmuyorAyni benbiz daha barışmadık ama :)))
Fıtık canimBelinde ne rahatsızlık var bilmiyorm geçmiş olsun cnm. Bnde de doğuştan 1.derece bel açıklığı var . Çok agriyor bazen.
İnsan bi duygusallaşıyor karşıdan çok şey bekliyor basit de olsa tavsan dağa küsmüş dağın haberi yok adam herşey normal yolunda sanıyor bi bakıyor hanim konuşmuyor
Ben yardimci bulamadim canim aslinda aradim da cok...3 4 ay once tasinmistim zaten pek bilmiyorum semti o nedenle..mecbur kaldim yaomaya . pismanim simdi oksururken bile agriyor azdirdim sanirim baya.bide klima calisiyordu terledim sogudu ... insaAllah cabuk gecerCnm o işleri eşim yapıyor sağolsun . Bu kadar yıl sonra gelen mucizemi is için riske atmak istemem açıkçası. Normalde çok titiz bi insanım ama saldim bu aralar cnm olduğu kadar. Çok zor sürecler yaşadım. Rabbim yardımcımız olsun. Sende yapma bebeğini düşün riskin varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?