- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.161
Bende önce kahve rengi olarak başladı sonra kanamam geldi düşük tehlikem var devamlı yatıyorum progestan kullanıyorum günde 3 kere ve iğnesini de oluyorum 10 gün sonra ne dicek bakalım doktor çift rahimli olduğumdan kanamam var bebeğin olduğu rahimde hiç birşey yok dedi doktor ama kanama olması düşüğe sebep olabilir dedi oğlumda hiç bir sorunum olmamıştı çok kolay bir gebelik geçirmiştimKızlar çok kahverengi akıntısı olan var o yüzden kızıma sene tecrübelerimle yazayım:) genelde yatın yormayın kendinizi,cinsel iliskiye bi süre girmeyin,tuvalette çok zorlamayın,bitki çayları gibi rahatladitan seylerden uzak durun ben progestanı 9 ay kullandım insallah size ole olmaz ama ihmal etmeyin sakın ilacı..bide günlük ped kullanma diyodu doktorum pecete kullanıp yumusak onla kontrol ediyodum..stresten de uzak durum insallah hepinizin geçecek benimde oldu bu hamileliğimde bitti bi iki gün sürdü insallah başlamaz yine
Keşke bende de olsa annem de var babaanne de de var iki taraf da var yani ama bakalım kısmet iki olsa görülürdü heralde simdiyeIkizlik geni anne tarafindan geliyormus. Babandan ve esinden olan ikizler seni baglamiyor
yok ya ben kendim 2 çocuğa sıcak bakmıyorum artık. eşim çok sinirli biri. yarın bir gün bir durum olduğunda tek çocukla her yere gidilebilir gibi gelmiştir bana hep.aa bende ikize heveslenmiştim tek avazda doğarlar beraber büyürler esim ikinci çocuğa pek sıcak bakmıyor bahaneyle kardeş yapalım diye ikna sürecini elemiş olurum diye düşünmüştüm nasip tekmis sağlıklı gelsin de su an sadece ona odaklandim
yok ya ben inanmıyorum öyle şeylere. rahat ol.Arkadaşlar ya bişey soracağım aslında bana göre batıl inanç ama annem başımın etini yiyor bişey yediğin zaman ellerini yıka bi yerini kaşıma bebekte doğum lekesi olur iyice takıntı yaptım bişey yerken kaşınacağı yoksa bile heryerim kaşınıyor varmı bunun aslı astarı sizce ne düşünüyorsunuz
şükürler olsunIkizlik geni anne tarafindan geliyormus. Babandan ve esinden olan ikizler seni baglamiyor
Bence de :))yok ya ben inanmıyorum öyle şeylere. rahat ol.
ahh bunu yenı duydum ama tesadufmu bilmem annem kız kardesime hamileyken bundan 10 bucuk sene once cıger yemişti ( tiksinenler kusura bakmayın ben bıle mıgdem bulanıor sırf dusuncesı) be kiz kardesimin totosunun ustunde tam belınde bembe guzel bır dogum lekesı var canim kuzum yaa cok ozledim onu bideyok ya ben inanmıyorum öyle şeylere. rahat ol.
haa evet moğol lekesi o başka canım. benimde annem tek gamzeli ayva yemiş tek gamzem var lafta ayvadan. ama bilimsel hiçbir dayanağı yok.ahh bunu yenı duydum ama tesadufmu bilmem annem kız kardesime hamileyken bundan 10 bucuk sene once cıger yemişti ( tiksinenler kusura bakmayın ben bıle mıgdem bulanıor sırf dusuncesı) be kiz kardesimin totosunun ustunde tam belınde bembe guzel bır dogum lekesı var canim kuzum yaa cok ozledim onu bide
kaynanamda sey dio eksi yeme benim gorumcem biraz asik suratli da hep yedim hep suratini asior dedi birde kiskanc 13 yasinda ergenlige gircekşükürler olsunsevindim bunu öğrendiğime. çünkü annem babam teyze çocuğuydu. 2ye katlama olasılığı olur diye tırsmıştım. birde bir şey daha merak ediyorum. teyzem zihinsel engelli hidrosefali ve epilepsi hastası. doktora sormayı unuttum genetik değil dimi?
aa bende baya asık suratlıyımdırkaynanamda sey dio eksi yeme benim gorumcem biraz asik suratli da hep yedim hep suratini asior dedi birde kiskanc 13 yasinda ergenlige gircek
he bak buda erkek kardesimde oyle oldu dedi annem ( samete hamileyken ayva yedim gamzeli oldu sende ye dior :) ) ama bu bılımsem olarak kaynaklı bırsey bebegımız oldugunda bebege mumkunse cok havuc yedırelım vıcudunun rengı guzel oluyor yanı karoten depolar vicudu ben hıc bır sekılde bronzlasmam solarıym yaparım hep yaz gelmeden once sonra tatıle cıkarım ve kardesım ( hep havuc yıyen ergen) benım kac seans solarıumumun ustune o bırkere gunes goruyor cok guzel bir bronz tenı olyor hem havuc ıyı bır sebzehaa evet moğol lekesi o başka canım. benimde annem tek gamzeli ayva yemiş tek gamzem var lafta ayvadan. ama bilimsel hiçbir dayanağı yok.
cok guldummm bende de cok eksı yedi annem ben oyle dhıldım dur fotomu bulursam atarım hahahaa bende baya asık suratlıyımdırannem bol bol ekşi yemiş. hatta bebekliğimi göstereyim tipime bak
aa evet havuç olayını biliyorum. hatta haberlerde okumuştum bir kadınla adam evlatlık alıyorlar çocuğu sadece havuçla besliyorlar odaya kitliyorlardı kaçamasın diye. cildi tupturuncuymuş polisler bulduğunda.he bak buda erkek kardesimde oyle oldu dedi annem ( samete hamileyken ayva yedim gamzeli oldu sende ye dior :) ) ama bu bılımsem olarak kaynaklı bırsey bebegımız oldugunda bebege mumkunse cok havuc yedırelım vıcudunun rengı guzel oluyor yanı karoten depolar vicudu ben hıc bır sekılde bronzlasmam solarıym yaparım hep yaz gelmeden once sonra tatıle cıkarım ve kardesım ( hep havuc yıyen ergen) benım kac seans solarıumumun ustune o bırkere gunes goruyor cok guzel bir bronz tenı olyor hem havuc ıyı bır sebze
bunu bilmiordum :)aa evet havuç olayını biliyorum. hatta haberlerde okumuştum bir kadınla adam evlatlık alıyorlar çocuğu sadece havuçla besliyorlar odaya kitliyorlardı kaçamasın diye. cildi tupturuncuymuş polisler bulduğunda.
Nasil anlatim 3 gun icinde 2 defa gitim doktora doktor kanaman olabilir endiselenme demisti sorun suan kanama yada lekeler degil :/
Ben ne yapicami bilmiorum bazen iste endise gelior ya olduyse ve benim haberim yoksa her sabah goguslerimi eliyprum hasasiyt varmi yokmu diye bildigim kadariyla hisetmediginde dusuk oldugunun belirtisi ( ilk dusukte oyle oldu birde kanamam oldu tabi) belki psikolojik bilmiorum ama iste boyle birtek benmi kafamdan korkular yaratiyorum
suan stresim yari yariya azaldi annemin ve esimin kafasini sisirdim biraz kaynanamla kaliorum oda beni delirtior biraz:/ patlicak gibi oluyorum ya bu aradaKendini rahatlat canım Allah nasip ettiyse gelir bebeğin.sen elinden geleni zaten yapiyosun doktoruna da gitmişsin dikkat de ediyosun gerisi Allah a emanet
Keske bunları hic düşünmesek geçen ay bunu bende düşünmüştüm ama karnımdaki bebeği de üzmek istemiyorum o yüzden en azından doğuma kadar gücüm yettiğince sütüm kesilmesin diye doğumdan sonra polyanna olmaya karar verdim sende hic düşünme bir sure belki zamanla herşey yoluna gireryok ya ben kendim 2 çocuğa sıcak bakmıyorum artık. eşim çok sinirli biri. yarın bir gün bir durum olduğunda tek çocukla her yere gidilebilir gibi gelmiştir bana hep.
Aslında sadece sinirli. Bugün benim canım çekti diye yaprak sarması yaptı bu adam. Ama kötü diliyle tüm yaptıklarını yerle bir edebiliyor. Kötü insanlar olsa belki asla çocuk yapmazdık ama iyi insanlar işte.Keske bunları hic düşünmesek geçen ay bunu bende düşünmüştüm ama karnımdaki bebeği de üzmek istemiyorum o yüzden en azından doğuma kadar gücüm yettiğince sütüm kesilmesin diye doğumdan sonra polyanna olmaya karar verdim sende hic düşünme bir sure belki zamanla herşey yoluna girer
canim noldu ki burda internet biraz kotu tam mesajlari gec goruyorum bazilarini okuyamadimda ?Aslında sadece sinirli. Bugün benim canım çekti diye yaprak sarması yaptı bu adam. Ama kötü diliyle tüm yaptıklarını yerle bir edebiliyor. Kötü insanlar olsa belki asla çocuk yapmazdık ama iyi insanlar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?