- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.074
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.181
Ah o dil yok mu o dil ?! Tum artilari eksiye çeviriyor...ayni sorun bizde de var hala konusmuyorum 3 4 gun olduAslında sadece sinirli. Bugün benim canım çekti diye yaprak sarması yaptı bu adam. Ama kötü diliyle tüm yaptıklarını yerle bir edebiliyor. Kötü insanlar olsa belki asla çocuk yapmazdık ama iyi insanlar işte.
iyi insanlar tabi ki sadece bizim kadar ince düşünmüyorlar ve o anda üzüldüğümüzu farketmiyorlar etseler bile garip geliyor midem bulanmasa yaprağı kendim saricam söylesem eşime annesini arıcak kaynanamın elinden şifa olacağını bilsem yine yemem susuyorum mecburAslında sadece sinirli. Bugün benim canım çekti diye yaprak sarması yaptı bu adam. Ama kötü diliyle tüm yaptıklarını yerle bir edebiliyor. Kötü insanlar olsa belki asla çocuk yapmazdık ama iyi insanlar işte.
sende mi kaynana sorunu yasiorsun ?iyi insanlar tabi ki sadece bizim kadar ince düşünmüyorlar ve o anda üzüldüğümüzu farketmiyorlar etseler bile garip geliyor midem bulanmasa yaprağı kendim saricam söylesem eşime annesini arıcak kaynanamın elinden şifa olacağını bilsem yine yemem susuyorum mecbur
aa bende baya asık suratlıyımdırannem bol bol ekşi yemiş. hatta bebekliğimi göstereyim tipime bak
ilk günden beri eşimin ailesiyle sikintiliyizsende mi kaynana sorunu yasiorsun ?
Sağlıkla gelsn kuzular bana da 8+3 tüm 2 cm dediValla tam ayniyiz cnm sgll.. 2.08 cm dedi cnm
Benim nenem turuncu bende cok istirym ben ilmin turuncu olmasını istyrmaa evet havuç olayını biliyorum. hatta haberlerde okumuştum bir kadınla adam evlatlık alıyorlar çocuğu sadece havuçla besliyorlar odaya kitliyorlardı kaçamasın diye. cildi tupturuncuymuş polisler bulduğunda.
Arkadaşlar ya bişey soracağım aslında bana göre batıl inanç ama annem başımın etini yiyor bişey yediğin zaman ellerini yıka bi yerini kaşıma bebekte doğum lekesi olur iyice takıntı yaptım bişey yerken kaşınacağı yoksa bile heryerim kaşınıyor varmı bunun aslı astarı sizce ne düşünüyorsunuz
şükürler olsunsevindim bunu öğrendiğime. çünkü annem babam teyze çocuğuydu. 2ye katlama olasılığı olur diye tırsmıştım. birde bir şey daha merak ediyorum. teyzem zihinsel engelli hidrosefali ve epilepsi hastası. doktora sormayı unuttum genetik değil dimi?
Sağlıkla gelsn kuzular bana da 8+3 tüm 2 cm dedi
Bilmiyorum Valla canım ama bir cok topıkte vardmBizde karadut, bogurtlen gibi leke yapan seyler icin oyle derler. Bir de ciger icin denir. Gul de koklama derlee bizde hatta.
Hastaliklari pek bilmiyorum genetik midir dehil midir.
Queen21 ben seni nerden taniyorum acaba, rumuzun hic yabanci gelmiyor.
Daha öncede yazdım içme ozaman fitil olarak kullan.. İnternetyen okuyup herkes doktor kesiliyor progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor ve duvar kalınlaşınca hamilelik devam ediyor yada ilk basta ise baslıyor kafanıza göre ne kadar çok seviyorsunuz ilaç almayı yada bırakmayı doktor verdiyse bir Bildiği var ama İnternet mi bilecek doktor muKizlar progestani birakmayi dusunuyorum.sizce bi zarari olur mu.doktor randevum sali gunu.internette okudugum kadariyla progestanin dusukler uzerinde ispatlanmis bir etkisi yokmus.bende buna dayanarak icmeyeyim diyorum.cok yan etkisi var
Doktor ile konuş fitil olarak al hiç yan etkisi yokKızlar bu akşam progestan ilacı alacam gercekten baş donmesi ve kusma yapıyor mu ona gore yalnız kalmıyaym bi de arkadaşlar siz kaç gun kullandınız ne gibi sonuçları var biraz anlattr msnz
Bizde karadut, bogurtlen gibi leke yapan seyler icin oyle derler. Bir de ciger icin denir. Gul de koklama derlee bizde hatta.
Aa aa gül koklama neden derler ki ?:)
Hastaliklari pek bilmiyorum genetik midir dehil midir.
Queen21 ben seni nerden taniyorum acaba, rumuzun hic yabanci gelmiyor.
8 saat arayla günde 3 tane içiyorum ağız yoluyla hiç bir yan etkisini görmedim bazen abartılıyo gibi geliyo bana 8 haftalık hamileyim ne bi mide bulantısı ne kusma ne halsizlik ne göbeğin çıkması hiç bişey olmadı kaldıki 1,5 cm lik bebek nasıl karın çıkarır anlamışta değilim burda okudukça bebeğimi görmesem hamile değilim dicem ya bazı arkadaşlar abartıyo yada bende problem var konuya geri dönücek olursak hiç bir yan etkisi yok bence rahatlıkla kullanabilirsiniz :)Doktor ile konuş fitil olarak al hiç yan etkisi yok
Canim bende de cok bir belirti yok ama benimle birlikte bir arkadasim daha hamile, asiri bulantisi, halsizligi ve kasik agrisi var ve 2 kere bayildi. Herkesin bunyesi bir degil ki. Ayrica bebek 1.5 cm olabilir ama rahim kalinlasiyor, insanin karni adet zamani bile daha sis olabiliyor. Ic karni genis degilse rahimden oturu karni cikabilir. Yani eminim kimse abartmiyordur ve senin de kolay geciyordur, insallah da hep boyle iyi gecer.8 saat arayla günde 3 tane içiyorum ağız yoluyla hiç bir yan etkisini görmedim bazen abartılıyo gibi geliyo bana 8 haftalık hamileyim ne bi mide bulantısı ne kusma ne halsizlik ne göbeğin çıkması hiç bişey olmadı kaldıki 1,5 cm lik bebek nasıl karın çıkarır anlamışta değilim burda okudukça bebeğimi görmesem hamile değilim dicem ya bazı arkadaşlar abartıyo yada bende problem var konuya geri dönücek olursak hiç bir yan etkisi yok bence rahatlıkla kullanabilirsiniz :)
Bende senle nerdeyse ayniyim 7 -8 haftalikim bu hafta icinde 8 olucam8 saat arayla günde 3 tane içiyorum ağız yoluyla hiç bir yan etkisini görmedim bazen abartılıyo gibi geliyo bana 8 haftalık hamileyim ne bi mide bulantısı ne kusma ne halsizlik ne göbeğin çıkması hiç bişey olmadı kaldıki 1,5 cm lik bebek nasıl karın çıkarır anlamışta değilim burda okudukça bebeğimi görmesem hamile değilim dicem ya bazı arkadaşlar abartıyo yada bende problem var konuya geri dönücek olursak hiç bir yan etkisi yok bence rahatlıkla kullanabilirsiniz :)
Kardesim gibi konustun :)) o da doktor .doktoru dinlemeyeceksen doktora gitme diyor :) ama herkes de biraz kendinin doktoru olmali.ben arastirmasam bazi seylere dikkat edemiyolar yogunluktan.benim tsh im 7.71 iken ve e2 degerim cok yuksekken bana tup bebek yapildi.o yuzden arastirmak yada kendinin doktoru olmak konusunda sakinca yok :)Daha öncede yazdım içme ozaman fitil olarak kullan.. İnternetyen okuyup herkes doktor kesiliyor progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor ve duvar kalınlaşınca hamilelik devam ediyor yada ilk basta ise baslıyor kafanıza göre ne kadar çok seviyorsunuz ilaç almayı yada bırakmayı doktor verdiyse bir Bildiği var ama İnternet mi bilecek doktor mu
Bende senin gibi düşünüyorum 10.hafta ya girdik aşılama ile hamile kaldım yani ne zaman hamile kaldım biliyorum her hafta kontrole gittim doktor aşılamadan üç gün sonra progestan fitil başlattı keseyi görünce coraspin çıkıp ta ben şunu bunu kullanmak istemiyorum demedim ve hatta tansiyonum yüksek onun için de ayrıca ilaç alıyorum tek halsizlik var çalışıyorum işim ağır ve problemli sesim çıkmıyor ne bulantı ne kusma bebek daha 6.gr nasıl hareket edebilir nasıl göbek çıkartacak anlamıyorum .8 saat arayla günde 3 tane içiyorum ağız yoluyla hiç bir yan etkisini görmedim bazen abartılıyo gibi geliyo bana 8 haftalık hamileyim ne bi mide bulantısı ne kusma ne halsizlik ne göbeğin çıkması hiç bişey olmadı kaldıki 1,5 cm lik bebek nasıl karın çıkarır anlamışta değilim burda okudukça bebeğimi görmesem hamile değilim dicem ya bazı arkadaşlar abartıyo yada bende problem var konuya geri dönücek olursak hiç bir yan etkisi yok bence rahatlıkla kullanabilirsiniz :)
Bu konu hakinda bi fikrim yok ama sana tavsiyem doktoruna guvenmiyorsan baska gorusler al canimKardesim gibi konustun :)) o da doktor .doktoru dinlemeyeceksen doktora gitme diyor :) ama herkes de biraz kendinin doktoru olmali.ben arastirmasam bazi seylere dikkat edemiyolar yogunluktan.benim tsh im 7.71 iken ve e2 degerim cok yuksekken bana tup bebek yapildi.o yuzden arastirmak yada kendinin doktoru olmak konusunda sakinca yok :)
Karin sisme konusunu bilemem ama hamile tanidiklarim cok midem bulaniyor , Mutfaga dahi giremiyorum, hersey igrenc kokuyor dediginde, yok canim abartiyorlar herhalde falan diye dusundugum hersey 2 haftadir basima geldi ne yazik ki , herseyden tiksinmeyi birak su bile icemedim , dr ilac verdi bir kac gune gecmezse serum vericez dedi.2 gundur iyiyim sukur yavas yavas biseyler yiyebilmeye ve en önemlisi su icmeye basladim. Bende sizin gibi dusunurdum ve gercekten öyle degilmis ne yazik ki (ayrica bunyem cok kuvvetlidir normalde) . Sizin icin sevindim umarim böyle bir durum yasamazsiniz, hamileliginiz boyunca.8 saat arayla günde 3 tane içiyorum ağız yoluyla hiç bir yan etkisini görmedim bazen abartılıyo gibi geliyo bana 8 haftalık hamileyim ne bi mide bulantısı ne kusma ne halsizlik ne göbeğin çıkması hiç bişey olmadı kaldıki 1,5 cm lik bebek nasıl karın çıkarır anlamışta değilim burda okudukça bebeğimi görmesem hamile değilim dicem ya bazı arkadaşlar abartıyo yada bende problem var konuya geri dönücek olursak hiç bir yan etkisi yok bence rahatlıkla kullanabilirsiniz :)
Evde kendi kendine doğum yap o zaman bu bakış açısı ile. Kendinin doktoru olma ile hiç ilgisi yok bilim denen seyi Red ederek yasamazsınız koca karı hurafeleri ile hayatınıza devam edersinizKardesim gibi konustun :)) o da doktor .doktoru dinlemeyeceksen doktora gitme diyor :) ama herkes de biraz kendinin doktoru olmali.ben arastirmasam bazi seylere dikkat edemiyolar yogunluktan.benim tsh im 7.71 iken ve e2 degerim cok yuksekken bana tup bebek yapildi.o yuzden arastirmak yada kendinin doktoru olmak konusunda sakinca yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?