- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.121
evet progestan kulaniorum dun lekelerim oldu sabah hafif acik kahve rengi oldu ama suan hic yok ve kafama takiorum sadece :/Akıntı olmaması daha iyi bence. Ben kimyasal yaşadığımda. Sabah iğne ucu kadar düşün o kadar minik 1-2 nokta koyu kahve 1-2 nokta da kırmızı leke gelmişti. Agrım sızım yoktu. Başka da leke gelmedi. Dedim yerleşme herhalde önemsemedim. Aynı gün değerim düşmüştü. Bende de o yüzden hep korku oluyor ama leke falan yoksa sıkıntı da yoktur bence :) stres yapma. Progestan kullanıyor musun
Ben biri ekim 2017 diğeri ocak 2018 de başarısız 2 tüp bebek denememiz var... sonra dr değiştirmeye karar verip ara vermiştik ki kendiliğinden oldu canımTupbebek konusunda baya bilgilisiniz tsk ederim cevabınız için. Yoksa sizinde mi tup bebek
bence tam tersi migde bulantim yok ama birsey yiemiyourm migdem almior tiksinme olustuBen de bugün doktora gittim 8+0 haftası ve günüyle tam uyumlu çıktı. Geçen hafta gittiğimde boyu 7.74 dü şimdi 15.16 mm olmuş ki mide bulantısından çok az yiyebiliyorum şimdiye kadar 3 kilo verdim endişeleniyordum bebek iyi beslenebiliyor mu diye ama avokado, hindistan cevizi, omega 3(hap formunda) , ceviz, sebze, yumurta, meyve bunlardan yine de yemeye çalışıyorum beyin gelişimi için önemli gıdalar bence. Birtek et türü hiçbirşeyi midem kaldırmıyor onları da yemeye başlarım umarım. Kanama alanım da küçülmüş çok mutlu oldum. Zaten keseye uzak bir yerdeymiş ama riske atmamak için Progestana devam edicekmişim 12. Haftaya kadar al dedi.
Tiksinme ben de ete karşı var diğerlerini yiyebiliyorum az az. İlk hamileliğimde çok rahatmışım ne bulantı, ne ağrı sızı ne lekelenme ama olsun hepsine razıyım sağlıklı dünyaya gelsin debence tam tersi migde bulantim yok ama birsey yiemiyourm migdem almior tiksinme olustu
Hayırlı olsun canımBiz geldikkk. Sukur minnosumun kalbini duydum. Adetimle tam uyumluymus 8 hafta 5 gunluk. Kalp atisida 172 dedi. Cok iyi dedi. 1 ay sonrayada ikili tarama randevusu aldim. Ozelde pahalidr diye korktumda indirimli 89 falandi sasirdim. Oda cok iyi geldi. Benm doktor hic biseyin adini vermez istedigini al der gunes kremide aynisi oldu yuksek faktorlu kullanabilirsin dedi. Eki Görüntüle 2166188
Canım benim hislerim en başta kız diyordu kız işaretledim ama şimdi birşey hissetmiyorum...Burada cinsiyet işaretleyenler hisler mi yoksa istekler mi:)
Sgll cnmmmHayırlı olsun canım
Kaç haftalık hamilesin? Açık kahve ise büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır o stres yapma :) ya da akşam acile gidin eşinleevet progestan kulaniorum dun lekelerim oldu sabah hafif acik kahve rengi oldu ama suan hic yok ve kafama takiorum sadece :/
Ayni ben :) leke olsa bi turlu olmasa bi turlu.bende endiseleniyorum leke bitti bisey mi oldu diyorumSelam kizlar ben gene takinti yapmaya basladim :/
Suan hic bir kahve rengi akintim yok
ve gogus hasasiyetim var
ama ya bebege birsey olduysa diye dusunuorum
nasil anlasilir ilk dusugumde akintim oldu ve hasasiyet de gitmisti ama vok karma karisik dusunemiorim ve stres yapiorum
Maşlahhh sağlıkla kucagımaza alalım inşlh canım bende dun doktordaym 8+4 üm ben de cok yakımmışzzzBiz geldikkk. Sukur minnosumun kalbini duydum. Adetimle tam uyumluymus 8 hafta 5 gunluk. Kalp atisida 172 dedi. Cok iyi dedi. 1 ay sonrayada ikili tarama randevusu aldim. Ozelde pahalidr diye korktumda indirimli 89 falandi sasirdim. Oda cok iyi geldi. Benm doktor hic biseyin adini vermez istedigini al der gunes kremide aynisi oldu yuksek faktorlu kullanabilirsin dedi. Eki Görüntüle 2166188
Bebeşin kac cm olmuş soyledi mi doktorBiz geldikkk. Sukur minnosumun kalbini duydum. Adetimle tam uyumluymus 8 hafta 5 gunluk. Kalp atisida 172 dedi. Cok iyi dedi. 1 ay sonrayada ikili tarama randevusu aldim. Ozelde pahalidr diye korktumda indirimli 89 falandi sasirdim. Oda cok iyi geldi. Benm doktor hic biseyin adini vermez istedigini al der gunes kremide aynisi oldu yuksek faktorlu kullanabilirsin dedi. Eki Görüntüle 2166188
Ben biri ekim 2017 diğeri ocak 2018 de başarısız 2 tüp bebek denememiz var... sonra dr değiştirmeye karar verip ara vermiştik ki kendiliğinden oldu canım
Valla tam ayniyiz cnm sgll.. 2.08 cm dedi cnmMaşlahhh sağlıkla kucagımaza alalım inşlh canım bende dun doktordaym 8+4 üm ben de cok yakımmışzzz
Maşallah cnm Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ins. Evet tup bebekde tutmayınca kendiliğinden hamile kalan da olabiliyormus bikaç kişide duymuştum. HayİRLİSİ olsun hakkımızda.Ben biri ekim 2017 diğeri ocak 2018 de başarısız 2 tüp bebek denememiz var... sonra dr değiştirmeye karar verip ara vermiştik ki kendiliğinden oldu canım
Kaç haftalık hamilesin? Açık kahve ise büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır o stres yapma :) ya da akşam acile gidin eşinle
Ben de tecrübeli değilim canım. Belki yerleşme kanamasıdır. İçim rahat olsun dersen acile git bence7 haftalik hamileyim
Ben de tecrübeli değilim canım. Belki yerleşme kanamasıdır. İçim rahat olsun dersen acile git bence
Benimde başından beri pek göğüs hassasiyetim yok öyle düşünmeyin. Sadece midem bi tuhaf halsizlik var o kadarNasil anlatim 3 gun icinde 2 defa gitim doktora doktor kanaman olabilir endiselenme demisti sorun suan kanama yada lekeler degil :/
Ben ne yapicami bilmiorum bazen iste endise gelior ya olduyse ve benim haberim yoksa her sabah goguslerimi eliyprum hasasiyt varmi yokmu diye bildigim kadariyla hisetmediginde dusuk oldugunun belirtisi ( ilk dusukte oyle oldu birde kanamam oldu tabi) belki psikolojik bilmiorum ama iste boyle birtek benmi kafamdan korkular yaratiyorum
iste bende de migde bulantisi birkere oldu oda ne tesaduf kanamam oldugu gundu doktora gitim taxiyle evz gelince migde bulantisi yasadim ama suan gogus hasasiyeti haric bide ara sira karnimin alt kisminda hafif agri olmasi haricindz belirti yok sanirimBenimde başından beri pek göğüs hassasiyetim yok öyle düşünmeyin. Sadece midem bi tuhaf halsizlik var o kadar
Herkes farklı yaşayabiliyormus belirtilerini bence cok takılmayın daha başında oldugumuz için çok fazla hissetmiyoruz bence belirtileri. Bu durumda olan çok variste bende de migde bulantisi birkere oldu oda ne tesaduf kanamam oldugu gundu doktora gitim taxiyle evz gelince migde bulantisi yasadim ama suan gogus hasasiyeti haric bide ara sira karnimin alt kisminda hafif agri olmasi haricindz belirti yok sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?