- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #6.221
Polemik yaratmaya mi geldiniz biraz kibar olun lütfen. Ne yapacağını sizden öğrenecek değil kimse. Amacınız tepki toplamaksa başardınız.Evde kendi kendine doğum yap o zaman bu bakış açısı ile. Kendinin doktoru olma ile hiç ilgisi yok bilim denen seyi Red ederek yasamazsınız koca karı hurafeleri ile hayatınıza devam edersiniz
Canım o bünyeden bünyeye değişiyor bence ben 12saat arayla kullanmama rağmen baş dönmesi mide bulantısı uyku hali halsizlik hepsi vardı gerçekten de abartmıyorum maşallah bünyen kuvvetli o zaman inşallah ta böyle devam eder inşallah kesersin hiç kullanmak zorunda kalmazsın :))8 saat arayla günde 3 tane içiyorum ağız yoluyla hiç bir yan etkisini görmedim bazen abartılıyo gibi geliyo bana 8 haftalık hamileyim ne bi mide bulantısı ne kusma ne halsizlik ne göbeğin çıkması hiç bişey olmadı kaldıki 1,5 cm lik bebek nasıl karın çıkarır anlamışta değilim burda okudukça bebeğimi görmesem hamile değilim dicem ya bazı arkadaşlar abartıyo yada bende problem var konuya geri dönücek olursak hiç bir yan etkisi yok bence rahatlıkla kullanabilirsiniz :)
Abartiliyormu bilmeden konusmak boyle birsey pes ! 2. hamileligim saglikciyim ayrica hemsireyim ilk hamileligimdede bulantidan 2 ayda 6 kilo verdim son 1 ayi her gun serum taktiktirmak zorunda kaldım ve tam 20 haftalik hamileydim bulanti hissetmedigim gün. bundada 5. haftadan itibaren cok yogun bulanti kusmam var. dusuk riskimden dolayi depo prunotol ve progestan kullanmak zorunda kaldim 2 hafta resmen öldüm yan etkisini tüm tıp dünyası biliyorken sizin inkar etmeniz çok komik. Ve tüm tıp dünyasının kabul ettigi seylere siz abarti diyorsunuz.8 saat arayla günde 3 tane içiyorum ağız yoluyla hiç bir yan etkisini görmedim bazen abartılıyo gibi geliyo bana 8 haftalık hamileyim ne bi mide bulantısı ne kusma ne halsizlik ne göbeğin çıkması hiç bişey olmadı kaldıki 1,5 cm lik bebek nasıl karın çıkarır anlamışta değilim burda okudukça bebeğimi görmesem hamile değilim dicem ya bazı arkadaşlar abartıyo yada bende problem var konuya geri dönücek olursak hiç bir yan etkisi yok bence rahatlıkla kullanabilirsiniz :)
Valla ben en başından beri burdayım ama sen hoşgeldin canım hayırlı olsunPolemik yaratmaya mi geldiniz biraz kibar olun lütfen. Ne yapacağını sizden öğrenecek değil kimse. Amacınız tepki toplamaksa başardınız.
Hala ayni uslup hanimablaValla ben en başından beri burdayım ama sen hoşgeldin canım hayırlı olsun
polemik olacak bir şey yok tepki verecek durum yok zaten hanımabla da kardeşim de doktor oda öyle söylüyor diyerek dediklerimi destekledi. Tek doğru vardır diğerleri görüştür 2*2=4gibi
Size nasıl etki tepki oldu anlamadım
Geçmiş olsun öncelikle hanım abla kötü bir şey demedi herkeste farklıdır ama bende olmadı dediAbartiliyormu bilmeden konusmak boyle birsey pes ! 2. hamileligim saglikciyim ayrica hemsireyim ilk hamileligimdede bulantidan 2 ayda 6 kilo verdim son 1 ayi her gun serum taktiktirmak zorunda kaldım ve tam 20 haftalik hamileydim bulanti hissetmedigim gün. bundada 5. haftadan itibaren cok yogun bulanti kusmam var. dusuk riskimden dolayi depo prunotol ve progestan kullanmak zorunda kaldim 2 hafta resmen öldüm yan etkisini tüm tıp dünyası biliyorken sizin inkar etmeniz çok komik. Ve tüm tıp dünyasının kabul ettigi seylere siz abarti diyorsunuz.
Valla pes diyorum sevgiler yolluyorum sanaHala ayni uslup hanimabla
ne yazdigini gayet iyi gorebiliyorum hanimefendi.Geçmiş olsun öncelikle hanım abla kötü bir şey demedi herkeste farklıdır ama bende olmadı dedi
Baska üyeye öyle dedim saygı için neden alındınız anlamadım çünkü alınmak için bir şey arıyorsunuzHala ayni uslup hanimabla
Allah yardımcın olsun. Inşallah kısa zamanda düzene girer herşey canım.Evde huzursuzluk var dedim buraya geleyim burasıda karışmış. Çok ağlıyorum yemek yemiyorum. Bende 2 ayda 8 kilo verdim doktora gidip serum mu taktırsam bilmiyorum
ayrica gayet düzgün saygılı bir şekilde yazdım hanımabla falan cok komiksiniz ya bu haftadan size hastane cantasi olmassa olmazlarini yazayim bebeler ciplak kalir falan :)))) suan herkes rayina oturtmaya calisiyor dusuk riskinin en yuksek oldugu donemler. cinsiyet gir girlari yapiliyor begenmiyorsan okumazsin farkli dusuncen sorun varsa yazarsin . ne kiloyla ilgili yorum yaptım ne cinsiyet tahmini vs ama bu sekilde tepki gostermeniz cok saçmaValla pes diyorum sevgiler yolluyorum sana
Allah yardımcın olsun. Inşallah kısa zamanda düzene girer herşey canım.
Valla ben yumuşak yazıyorum ama herkesin bana üslubu daha set anlamdım ben bu durumu sanada sevgiler yolluyorum ne dedim abla gecmiş olsun dedim Allah aşkına bir oku yane yazdigini gayet iyi gorebiliyorum hanimefendi.
kötüysen serum taktır rahatlatıyor druna soylersen onerir zaten . ben serumlarla ayaktayim 2 yasinda bebemle beni o paklıyoBeni gören biriii Aminn kendi seçtiğim hayatın çilesini çekiyorum demek ki
Saygı duymak önemli farklı düşüncelere tabiki ama ben size bir şey demedim neden yazıp duruyordunuz anlamadımayrica gayet düzgün saygılı bir şekilde yazdım hanımabla falan cok komiksiniz ya bu haftadan size hastane cantasi olmassa olmazlarini yazayim bebeler ciplak kalir falan :)))) suan herkes rayina oturtmaya calisiyor dusuk riskinin en yuksek oldugu donemler. cinsiyet gir girlari yapiliyor begenmiyorsan okumazsin farkli dusuncen sorun varsa yazarsin . ne kiloyla ilgili yorum yaptım ne cinsiyet tahmini vs ama bu sekilde tepki gostermeniz cok saçma
Ne yaşarsam yasiyim en azından sevdiğimi aldım derdi yengem. Inşallah sıkıntılar uçar gider. Bebeginin hareketlerini hissedince ona daha cok odaklanacaksin. Ve eminim bu da sana iyi gelecektirBeni gören biriii Aminn kendi seçtiğim hayatın çilesini çekiyorum demek ki
ben senin ablan degilim bana abla diyemezsin 1 ayrica sana birsey yazan olmadi sen atladin yazma lutfen buda 2Valla ben yumuşak yazıyorum ama herkesin bana üslubu daha set anlamdım ben bu durumu sanada sevgiler yolluyorum ne dedim abla gecmiş olsun dedim Allah aşkına bir oku ya
Cnm bosver kafanızın uyusmadigi insanla konusmamak en gzl cozumdurHala ayni uslup hanimabla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?