2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah yarası olan gocunmuş yazmış ben size demedin bazen bazı insanlar abartıyolar dedim ayrıca ben 8 haftalık hamileler için değil 5,6 haftalık hamileler için dedim UMARIM RAHATSIZLANIRSIN demişsin ya ben sizin için iyi dileklerde bulunuyorum ve sizi Allaha havale ediyorum her ne olursa beddua etmeyim kimseye eminimki benim gibi düşünen bir çok insan vardır bu sayfada sırf sizin bu tutumlarınız için kimse yorum yapamıyodur Ben hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

bende yorum yapmadan duramayacağım bi kere 5,6haftalık bebek 1 buçuk cm olmuyor o tamda 8 haftalık gebelikte o boyutta olur ayrıcaa bulantı sorunu yaşamamış ve karşısında ki gebelere abartıyorlar psikolojik diyen insanlara çıldırıyorum böyle diyenlere rabbim sadece bir gün yaşat diyorum onlarada ki budurumu anlasınlar.uzun oldu ama hamile olduğumu bilmiyordum ve günlerce yataktan kalmaz sürekli istifar eden başı dönen biriydim doktora gidip bana endoskobi yapın midem de bişey var diye ağlıyordum bi boşet iğneler verdi ve eve geldik eşim test yapmadan başlama dediğinde öğrendim hamileliğin olduğunu sizce psikolojik bi durum mu bazı insanlarda görür seni yatma yatma psikolojik der cevabim siz bulantı yaşamadınız galiba diyorum ve zaten de yaşamamış ki beni anlasın neyse bu şekilde konuşanlar bilinki karşınızdaki zaten sıkıntı içinde bide psikolojiktir diyip kırmayın insanları

Gunaydin cnm...sizde oylemi bilmiyorum ama hic kaliteli uyku uyuyamiyorum ben ya..sabahin korunde dikiliyom ayaga bi daha uyku yok...
Günaydınlar. Bende sıcaktan uyuyamıyorum. Ve midem nasıl anlatsam kelimeler eksik kalıyor hep bi tuhaf bulanmakla bulanmamak arası değişik ya

Yani aslında nazlanmak değilde bence nasıl davranmamız gerektiğini bilemiyoruz panik oluyoruz ilk gebeliğimde bende öyleydim yani Allah sana bi can veriyor insan ne yapacağını bilemiyor ben çok şaşırmıştım nasıl yapıcam ona nasıl iyi bakıcam acaba bişe olur mu acaba olsa nasıl anlarım eksik bişe yapıyor muyum diye düşünüp dururdum çünkü ilk gebelik ve gebeliğe dair hiçbir tecrüben yok olabilir yani ama ben bunu insanların nazlanmak için yaptığını düşünmüyorum kaldı ki ilk gebeliğim o kadar sorunsuz geçmişti ki hatta bende mi bi problem var demiştim ama şimdi ikinci gebeliğim bu ve düşük tehlikem var günde 3 kere progestan alıyorum ve yan etkisi yok diyene şaşarım valla sanki narkoz almış gibi oluyorum başımı kaldıramıyorum olduğum yerde bayılıp gidiyorum yani demem o ki herkesin bünyesi gebeliği farklı ben ilk gebeliğimde hiç birşey yaşamamışken şimdi bunda hepsini yaşıyorum yani nazlanmıyorum ne varsa o yani göbek konusuna gelince tamamen karın yapısıyla alakalı benim iç karın yapım dar ve hemen çıkar Bebek ufak ama kesesi var ve adet olamıyorsun onunda şişliği oluyor oda biraz göbeği çıkarıyor söylediklerimi kimse yanlış anlamasın ama şunu bilin ki herkesin vücudu herkesin bebeği farklı ve kendine özgü ben kimsenin kasıtlı naz yapacağını abartacağını düşünmüyorum ya ayrıca bi can taşıyoruz azıcık nazlanalım canım nolmuş ben eşime yapıyorum valla ilk bebekte yapamadım içimde kaldı

Sen iyi misin önce okumayı öğren umarım yasamazsınız yazmısım..tekrar tekrar oku insanlara iftira atmadan önce bide büyük yazmıs Allahım ya..Gocunmadım sadece 3 kişi onu konusuyoduk ve sen orda 8 haftalık hamile 1.5 cm bebek nasıl karın olur abartıyorlar diye sen yazmıssın..Bana demezsen bile hayatımda hep haksızlıga ses cıkardım susmadım..Neyse seninle tartısmıcam git uzan bence tavsiye olrak güzel meyve suyu fln iç rahatla..mesajları okumadan saldırıyorsun..Sana büyük konusma dedim sadece umarım yasamazsın dedim benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim cok kötüydü progestan hele maffediyodu ve yanlıs anlama ama tecrübeliyim candan can cıkıyo kolay mı insallah bi skntın olmaz ama büyük konusma dedim canım ama sen yanlıs anlamıssın

Kzuum bide bizim ikinci gebelik ya kaslar salıyomus öyle dedi kızlar

Kızlar akşam yazılanları okudum çok üzüldüm cvp vermeyin bence lütfen artık burda birbirimize destek olalım inanmayanlarda gelıp yazmasın buraya bence ben tüp bebekle hamıle kaldım transferım olduğundan Beri progestan kullanıyorum ve çok fena etkılıyor beni herkeste belırtıler aynı olacak degıl karın konusuna gelınce benımde ıkıncı gebelıgım gerçekten azda olsa çıktı :) neyse lütfen kimse kimseyı kıracak şekilde konuşmasın rabbim hepımıze saglıkla kucaklamayı nasıp etsın inş

Herkese günaydın inşaAllah bgn herşey yine kötü kokmaz birsürü de rüyalar gördüm hayır olsun
Hayırdır insallah benimde rüyamda sürekli koca aldatıyo adama catıyorum bende ahhahahahah:)gece almadım yanıma sonra niye zorla gelip yatmadın diye kızdım hahahahhaha:))

Herkese günaydın inşaAllah bgn herşey yine kötü kokmaz birsürü de rüyalar gördüm hayır olsun
Hayırdır inşallah bende rüyamda kar yağdığını gördüm kar mevsiminde değilse üzüntü ve kedere işarettir diyo bu düşük tehlikesi beni korkutuyor umarım bebeğim iyidir

Hayırdır insallah benimde rüyamda sürekli koca aldatıyo adama catıyorum bende ahhahahahah:)gece almadım yanıma sonra niye zorla gelip yatmadın diye kızdım hahahahhaha:))
bi kere yatağı ayırırsan devamı gelir derdi ananem o yüzden çok büyük kavga bile etsem ardimi döner yatarım yapma sende bak bebiş geliyor ilerde sizi ayrı görürse üzülür

Günaydın güzel annelersorunsuz bir gün geçirmemiz dileğiyle...Sabaha bir bulantıyla başladım, dişimi fırçalarken oldu ama geçti şükür. Normalde de pozitif bir insanım ve hamileliğim boyunca extra poZitif olmaya kendime söz verdim. Siz de pozitif olun, bebeklerimiz için. Düşük filan aklınıza getirmeyin sakın.
Yeniden iyi sabahlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…