2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlar progestani birakmayi dusunuyorum.sizce bi zarari olur mu.doktor randevum sali gunu.internette okudugum kadariyla progestanin dusukler uzerinde ispatlanmis bir etkisi yokmus.bende buna dayanarak icmeyeyim diyorum.cok yan etkisi var
Cnm dr una sormadan bırakma derim. Bende estrofem kullanıyorum o kadar çok yan etkisi var ki... ama dr bi daha gelene kadar devam dedi . 2 ayı geçti kullanıyorum düşün. Herşey bebeklerimiz icin. Salı günü dr una sorarsin bnmde çarşamba randevum. :anne:

İnşaAllah canım ya heyecanlıyım kızlarımda olduğu gibi.hepsi ayrı heyecan sevgi veriyor.
Maşallah kizlariniz mi var. Allah bağışlasın. Bnm 7inci yılım ve ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse tup bebekle hamile kaldım. Bugünu görmek mucize gibi :KK200:

Herkese merhaba bende 6 haftalık hamileyim az önce pembemsi bir kanamam geldi başına gelen var mı merak ettim çok korktum
Çoğumuzun basına geldi korkma. Özellikle şubat anneleri olarak bu konu da epey şey yaşadık. Yarın doktora gider ne yapman gerektiğini öğrenebilirsin ama şimdi güzelce uyumalisin:uykucu:

Cnm dr una sormadan bırakma derim. Bende estrofem kullanıyorum o kadar çok yan etkisi var ki... ama dr bi daha gelene kadar devam dedi . 2 ayı geçti kullanıyorum düşün. Herşey bebeklerimiz icin. Salı günü dr una sorarsin bnmde çarşamba randevum. :anne:
Haklisin cnm hersey onlar icin.ben daha kalp atisini duyamadim.6+5 de gitmistim yoktu

Kızlar ikili testi özelde mi devlette mi yaptircaksiniz artı özelde yaklaşık ne kadar bu test bilginiz var mi? Serbest dna fetal testi varmış yüzde 99 sonuç veren. Ikili üçlü yerine direkt onu yaptıran varmış ama çok pahalı 2bin üstü diyorlar. Şimdiden ikili test heyecanı sardı beni

5. Haftada karından kese rahat görünen tanıdıklarım da oldu. O yüzden aha dedim gelişmiyor. Her gün ovülasyon testi yapıyorum. Az önce yine yaptım. Oh diyorum yine kopkoyu :KK70: herkesinki farklı demek ki. Umarım yolunda gider hepimizin hamileliği :) hem çok istiyorum hem de ilk olunca ister istemez ya bir şey olursa diyorum
Progesteron içeren hap ya da jel kullanıyorsan o ovulasyon testi pozitif çıkar ama gerçekte ovulasyon şuan yok zaten hamilesin bidaha yumurta atılmaz ki...

Cnm tup bebekle hamile kaldım bn. Transferden beri kullanıyorum. Sanırım bebek düşmesin diye progestan içeriyor. :anne:
Canım sen 3 ay mecbur kullanıcan. Tüp bebekte yumurta toplanıp dışarda dölleniyor biliyorsun yumurtayı alırken sadece yumurtayı almıyorlar etrafındaki hücreleri de alıyorlar... normalde yumurta atıldığında ve sperm ile döllenip hamile kalırsa yumurtalıkta kalan etrafındaki hücreler progesteron ve östrojen üretiyor hamilelik devam etsin diye... 3 ay geçince plasenta tamamen oluşmuş ve artık progesteron ve östrojeni plasenta üretiyor... tabi tüp bebek yaparken tek yumurtayı alamıyorlar o hormonları üreten hücreleri de aldıkları için dışarıdan ilk 3 ay o hormonları almak zorundasın.... Allah kolaylık versin hepimize

Maşallah kizlariniz mi var. Allah bağışlasın. Bnm 7inci yılım ve ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse tup bebekle hamile kaldım. Bugünu görmek mucize gibi :KK200:
Evet canım 2 tane kızım var 7 ve 4 yaşlarında.en baştan beri 3. Çocuk istiyoduk yaşım da fazla geçmeden olsun istedik.size de kocaman maşaAllah.sağsalim kucağımıza alalım bebeklerimizi inş

Çoğumuzun basına geldi korkma. Özellikle şubat anneleri olarak bu konu da epey şey yaşadık. Yarın doktora gider ne yapman gerektiğini öğrenebilirsin ama şimdi güzelce uyumalisin:uykucu:
Teşekkür ederim sabaha kadar birkaç damla daha gelmiş bol bol yatıcam sanırım benim kızımda da çok kanamam oldu 3 ay sonra geçti ama diğer hamileliğimde düşük yaptım ondan çok korktum

Günaydın herkese ben yine güne ağrı ve lekelenmeyle başladım sanki dün sabah yaşadıklarımı bu sabahta yaşayacak gibi hissediyorum ne zaman atlatıcam bu riski bebeğimi kaybetmek istemiyorum:KK43:
Canım sanırım bu bır donem bende bu sabah hafıf lekeleme oldu dun bırsey yoktu bugun tekrar var progestan kulanıorsan devam et inşallah sag salim alırız bebeklerımızı ama tek degılsın bu durumda canım

Evet canım 2 tane kızım var 7 ve 4 yaşlarında.en baştan beri 3. Çocuk istiyoduk yaşım da fazla geçmeden olsun istedik.size de kocaman maşaAllah.sağsalim kucağımıza alalım bebeklerimizi inş
Gurupta ki 2 çocuklu annelerde çoğalmış :) hoşgeldin sende. Benimde 2 çocuğum. Var biz hep 4 çocuk hayali kuruyorduk ams çocukların eğitimi daha ağır bastı 3 çocukta duralım dedik artık kolejleton fiyatları malum. O yüzden 4 çocuk hayal oldu bizde artık. 3. Çocuğumuza da sağlıkla kavuşsak kapatacağız bu devri artık. :) benim de bir kızım bir oğlum varm 3 hafta sonra yeni cinsiyeti de öğreneceğiz ama muhtemelen oğlum olacak

Kizlar Gunaydin ruyamda bu kac keredir patlican görüyorum patlican gormek kiz cocugudur der hep annem gerçektende kizimdada sürekli görürdüm şimdide goruyorum♥ 2. Kizim olacagi bu ruyamlada tam kesinlesti
Sizlerde bu tür ruyalar goruyormusunuz
Çok ilginç. Bende patlıcan gördüm geçen rüyamda. Ama %1 ihtimal.bile vermiyorum kıza. Bakalım az kaldı öğrenmeye

Günaydın herkese ben yine güne ağrı ve lekelenmeyle başladım sanki dün sabah yaşadıklarımı bu sabahta yaşayacak gibi hissediyorum ne zaman atlatıcam bu riski bebeğimi kaybetmek istemiyorum:KK43:
Ne yaşadın bılmiyirum ama uraza hamileyken bie arkadaşım 20 haftalık belki dağa fazla olana kadar her adet dönüşünde şiddetli bir kanama yaşardı sağlıkla kavuştu kızına. İçini ferah tut kesede sıkıntı yoksa bebeğini kucağına alacağına eminim.

Son düzenleme:
Back
X