2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hergun baska bir korku olusuyor ya mantıken oyle oldugunu bılıorum ama ic gudusel sanırım yada bılmıorum psıcolojıkmi desem farkli dusunuor
Herkes farklı yaşayabiliyormus belirtilerini bence cok takılmayın daha başında oldugumuz için çok fazla hissetmiyoruz bence belirtileri. Bu durumda olan çok var

Nasil anlatim 3 gun icinde 2 defa gitim doktora doktor kanaman olabilir endiselenme demisti sorun suan kanama yada lekeler degil :/

Ben ne yapicami bilmiorum bazen iste endise gelior ya olduyse ve benim haberim yoksa her sabah goguslerimi eliyprum hasasiyt varmi yokmu diye bildigim kadariyla hisetmediginde dusuk oldugunun belirtisi ( ilk dusukte oyle oldu birde kanamam oldu tabi) belki psikolojik bilmiorum ama iste boyle birtek benmi kafamdan korkular yaratiyorum :KK43:
O korku bende de var hep. Bak gittim doktora kese zor göründü küçücük daha dedi. Her gitmeme korkuyla ayrılıyorum. Gittim 9 gün sonraya başka yere aldım randevu. Hem kese rahat görünür karından hem de kalbi duyulur. Sürekli doktora gitmek de stres yapıyor. Allaha emanet yavrularımız. Allah korusun. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Nasil anlatim 3 gun icinde 2 defa gitim doktora doktor kanaman olabilir endiselenme demisti sorun suan kanama yada lekeler degil :/

Ben ne yapicami bilmiorum bazen iste endise gelior ya olduyse ve benim haberim yoksa her sabah goguslerimi eliyprum hasasiyt varmi yokmu diye bildigim kadariyla hisetmediginde dusuk oldugunun belirtisi ( ilk dusukte oyle oldu birde kanamam oldu tabi) belki psikolojik bilmiorum ama iste boyle birtek benmi kafamdan korkular yaratiyorum :KK43:
Hepimizde ayni endise mevcutt canim emin ol ..

facedeki gruplar cinsiyet soruyorum sanıyor okumadan. yahu şu görüntüdeki şey ne bacakları mı bir yardım edin benzetemedim bir şeye.

Eklentiler

• 48f10d84-6d69-4728-9dfa-6e47ba54981e.webp
    48f10d84-6d69-4728-9dfa-6e47ba54981e.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 68

Canim endiselenmen cok normal. Dusuk yasamissin cunku. Daha pimpirikli olman kadar dogal bir durum yok. Ama belirtilere bakarak yapma bunu. Mesela benim gogus hassasiyetim bir kac gun once tamamen gecti. Hamilelikte illa ki surekli belirtiler olacak diye birsey yok. Hic bir belirti olmayabilir. Ya da belirtiler yon degistirebilir. Sen sadece bebegini dusun sev konus. Kotuyu cagirma zorla. Allah korusun siddetli agrin kanaman vs olursa da doktoruna gidersin zaten.

Sakınleşm
Canim endiselenmen cok normal. Dusuk yasamissin cunku. Daha pimpirikli olman kadar dogal bir durum yok. Ama belirtilere bakarak yapma bunu. Mesela benim gogus hassasiyetim bir kac gun once tamamen gecti. Hamilelikte illa ki surekli belirtiler olacak diye birsey yok. Hic bir belirti olmayabilir. Ya da belirtiler yon degistirebilir. Sen sadece bebegini dusun sev konus. Kotuyu cagirma zorla. Allah korusun siddetli agrin kanaman vs olursa da doktoruna gidersin zaten.
eye calişiyorum ve farkettımkı bu saatlerde daha cok panik yapıorum dunde oyleydı ondan oncekı gunde allah sizden razi olsun kizlar siz iyi moral veriorsunuz ve inşallah allahın izniyle birsey olmaz

bende kendi ultrasonumda ilk görünce ikiz sandım baktım dr bebek diye büyük olan yerin ölçüsünü aliyo o zaman jeton düşmüştü :KK53:
hahahahah :D alemsin. ben ikizden çok korkuyordum şükür tek bir bebiş var. babam ikizdi eşimde ikizdi baya korkmuştum. çünkü çok zor 2 tane birden taşımak anne karnında.

Kuzum acile git doktora gozukmen lazim belki bebegın placentası ayrılmiş olabilir oyuzden gıtmenı tavsiye ederım canım
Kanama alanın var diyordu doktor o biriken kan olabilir mi acaba düşük iğnemi gittim oldum şimdi kadın doğuma gitmedim zaten tatildeyiz burasi küçük bir yer doktor bulamam devamı da gelmedi zaten sedece o minicik kahve geldi sümüksü

normalda olabılır canım ve inşallah oyledır allahın izniyle kotu birsey degıldır
Kanama alanın var diyordu doktor o biriken kan olabilir mi acaba düşük iğnemi gittim oldum şimdi kadın doğuma gitmedim zaten tatildeyiz burasi küçük bir yer doktor bulamam devamı da gelmedi zaten sedece o minicik kahve geldi sümüksü

bence turkıyede olan olayların etkısınde kalıyorsun kalmicak kadar da degıl ınsanlar nekadar kotuleşmiş ben sahsen ıdama karşiyim oyle ınsanlari 24 saat yayın yapan bır kanalda ışkence yapıcaklar ve oyle tacızcılere tecavuzculere ibret olucak idam kolaya kacmak olucak malesef :/
Evet olabilir canım çok izliyorum üzülüyorum

hahahahah :KK70: alemsin. ben ikizden çok korkuyordum şükür tek bir bebiş var. babam ikizdi eşimde ikizdi baya korkmuştum. çünkü çok zor 2 tane birden taşımak anne karnında.
aa bende ikize heveslenmiştim tek avazda doğarlar beraber büyürler esim ikinci çocuğa pek sıcak bakmıyor bahaneyle kardeş yapalım diye ikna sürecini elemiş olurum diye düşünmüştüm nasip tekmis sağlıklı gelsin de su an sadece ona odaklandim

Kızlar çok kahverengi akıntısı olan var o yüzden kızıma sene tecrübelerimle yazayım:) genelde yatın yormayın kendinizi,cinsel iliskiye bi süre girmeyin,tuvalette çok zorlamayın,bitki çayları gibi rahatladitan seylerden uzak durun ben progestanı 9 ay kullandım insallah size ole olmaz ama ihmal etmeyin sakın ilacı..bide günlük ped kullanma diyodu doktorum pecete kullanıp yumusak onla kontrol ediyodum..stresten de uzak durum insallah hepinizin geçecek benimde oldu bu hamileliğimde bitti bi iki gün sürdü insallah başlamaz yine

Back
X