Evet doktor sonrası raporu için geldik kızlar

30+3 günümüz. Evde 55.6 çıktım sabah aç karnına ama doktorda 58 çıktım çizme kıyafet falan hepsi birlikte. Doktora dedim senin tartı bozuk

Evde sabah aç karnına tartıldığımı hesaba katıyorum ben, doktorda hem tok oluyoruz hem de kıyafet ve çizmeler ağırlık yapıyor.
Neyse, gelelim kızıma. İlk defa yüzünü göremedik, bir türlü dönmedi bize karşı. Yarım saati geçik ultrasonda kaldık ama göremedik. Bu ay fotomuz yok

1720 gr-43 cm olmuş kızım.
'Zayıf bir bebek değil, karın ve baş çevresi haftasıyla tam uyumlu, kol ve bacak kemik boyu 1 hafta önde' dedi.
Çok zayıf olmasını istemediğim gibi çok kilolu olmasını da istemiyorum çünkü normal doğurmak istiyorum.
Başı aşağıda ve doğum pozisyonunda, 'bu haftadan sonra geri dönmez di mi?' diye sordum güldü doktor, 'yok dönmez artık geri' dedi

Rahim ağzı boyu normal, açıklık yok.
Doğum ile ilgili doktorumdan istemeyi düşündüğüm her şeyi daha ben sormadan söyledi. 'Suni sancı vermicem bu sefer sana, en doğalından doğurtcam, perine masajı yapıcaz epizyosuz olması için çabalayacağız' dedi. Kordonun geç kesilmesini istiyordum, hepsini yapıcaz dedi

Bir de benim doğum yapacağım hastanede doğumhaneye gitme olayı yok, doğum anında oda doğumhaneye çevriliyor, o olay çok hoşuma gitti çünkü doğumhaneye girince sancım kesilmişti benim ilkinde, psikolojik herhalde. Doğumu uzatmadı, 10 dk da doğurmuştum ama odada olması daha da işime gelir.
Nst'den bahsetmedi bile bu hafta için.
Tekrar 5 Ocak'ta gitcem. 5 hafta sonra yani. O zaman Nst'ye alırız dedi.
Bizim haberler böyle. Herkese güzel haberler ile döneceği randevular dilerim