- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #22.341
Canm benim de var o agridan ama benim hamilelikten once de vardi. Yuruyunce gecen bir agri hassas bacak sendromu benimki. Agri olunca salliyorum resmen ayagimi yatakta.Bazen gece uyandığımda agriyi hissediyorum uykuya dalmak zor oluyor. Sende varis var mi? Belki varistir .
Bende önceden yoktu canım. Hamilelikte başladı. Varis de yok öyle, sadece ince damar çatlakları var. Varis denecek seviyede bir şeyim yok.
valla cnm portt demek az kalir hele de aksama dogru:) gecen aksam misafirimiz vardi pek bise yiyemedim oglum sagolsun. ama yine de karnim ayniydi. ne yesem yariyo bi de sanirim: ) kadnimda koca bi top var sanki:) agrilar aynen yaa ama gecer bence dogum sonrasi ins
Dün gece bir fotoğraf çektim. Karnımı açıp çekmiştim ondan koyamıyorum buraya ama gece yatma saati geldiğinde iyice karnım aşağıya düşmüş oluyor. Senin de öyle oluyor mu?
Ya o kramplar bende de var maalesef özellikle geceleri çok oluyor mesela bugün alışveriş yaptım dolaştım biraz avm de eve geldim oturdum sonra kalkamadım düşün ayağımın üstüne basamadım direkt kalçama sancı saplandı yürüyemedim önceden sol kalçama vuruyordu şimdi sağ tarafta başladı resmen bıçak gibi bir acı saplanıyor adım dahi atamıyorum kız kardeşimin koluna girip topallaya topallaya yürüdüm çok kötü bi acı yani anlatamam insanı yürütmüyor resmen eğer doğumdan sonra geçmezse bende doktora gitmeyi düşünüyorum canım
Ben yarım saat falan dik yürüyünce ağrım azalıyor topallamam azalıyor en azindan. Ama 3 gündür sabah vajinada tok bir ağrıyla kalkıyorum. Senin durumun benden vahimmis canım Allah kolaylık versin magnezyum kullanmadan onve daha kötüydüm. Şimdi Magnorm diye bir ilac verdi baya iyi geldi. Olmadi sende söyle birde bundan yazsin belkk sanada iyi gelir biraz
Valla hepimize geçmiş olsun. Bu ağrılar çok fena, bebişler iyice ağırlaşınca ne olacak bilmiyorum. Bacağımdan aşağıya iniyor ama asıl ağrıyı şöyle anlatayım, popo bölgesindeki etli kısmın tam içindeki yuvarlak kemikler var ya, işte tam o kemikler ağrıyor