Canım çok geçmiş olsun. Hamileyken diş ağrısı da fena, güçlü ağrı kesici de içemezsin. İltihap konusuna gelince, onu anca doktorun söyleyebilir. Bence ona bir danış. Ama benim bildiğim gebelik süresince diş ile ilgili işlemler yapılıyor.
İnşallah canım hepimize kolay doğumlar diliyorum. Bu sefer evde beklicem daha fazla. Geçen sefer sancılar başladıktan 4 saat sonra gitmiştim bu sefer daha uzun süre evde durmayı planlıyorum.
Ben Burt's Bees bebek yağı aldım yeni doğacak olana. Hem yağ hem losyona gerek yok çünkü aynı işi yapıyor ikisi de. Vücut nemlendirmek amaç.
Mustela şampuan ve losyonu da büyük kızıma aldım mühendisten bakıp :)
İkisinden biri dersen mustela derim bio baby yerine.
Hay Allah iyiliğini versin, güldürdün beni gece gece :))
Ben de doğumdan sonra doktoruma "güzel doğuramadım di mi çok bağırdım" demiştim:)
Dediğin gibi sağlıkla ilgili riskli bir durum yoksa her kadın bedeni bunu yapmaya programlı zaten.
Canım hiç üzülme beterin beteri var. Sonsuza kadar bu şekilde yaşamayacaksın, kendine böyle teselli ver. Eninde sonunda istediğin düzene geri döneceksin. Böylesi kısmetmiş ilkinde, bunu yaşıyorsun. Üzülsen de, şikayet de etsen, tersine idare edip mutlu da olsan bu dönemi bu şekilde geçireceksin. Hiç kendine de bebişine de eziyet etme. Vakit dediğin geçiveriyor. Hiç yaşamamış gibi olursun geçince.