- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #24.741
Günaydın anneler 
Testin iyi çıkmış canım gözün aydın.
Ben de şu an 57'yim 9 kilo aldım görünüyor ama herkes bana "sen hiç kilo almadın mı?" Diye soruyor sürekli. Vücut görüntümde sıfır kilo ama nerde bu 9 kilo bilmiyorum
Doğuma kadar 60 anca olurum diyorum ben mesela. Ama belli de olmaz. Belki 65 olurum belki 70
Doğumdan önceki son haftada da 1 kilo veriliyor ilginç bir şekilde.

Selam kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama doktora muayne olamadım c.tesi gitcem bana değerler normal gibi geldi yazayimda bilen varsa yorum yapabilir mi?merak ettim.
75gr glukoz yüklendi.
Açlık:86
Tokluk 1.saat:136
2.saat:109
Birde şuan 27+2 haftalık hamileyim 52 kilo ile hamile kaldım boyum 1.62 şuan tam 62 kiloyum bu gidişle 70le bitiricem galiba biraz keyfim kaçtı çünkü aynaya baktığımda alınan bir kilo göremiyorum büyüyen göbeğim dışında hamile olmasam max 54 55 olmuş olurdum bu görüntüde bu kilolar nerede ??? Son 3 ay çok daha fazla kilo alınıyor olması beni korkutuyor sizce 65 le bitirme ihtimalim var mı yediklerime dikkat ederek .. yani son 3 ay sadrce 1 er kilo almak munkun mudur ?sizlerde durum ne ?
Testin iyi çıkmış canım gözün aydın.
Ben de şu an 57'yim 9 kilo aldım görünüyor ama herkes bana "sen hiç kilo almadın mı?" Diye soruyor sürekli. Vücut görüntümde sıfır kilo ama nerde bu 9 kilo bilmiyorum

Doğuma kadar 60 anca olurum diyorum ben mesela. Ama belli de olmaz. Belki 65 olurum belki 70