• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
2 hafta onden gidiyordu simdi 1 hafta onden gidiyormus sanirim. Herhalde sekerim duzeldikce bebek normal haftasina inecek. Ya dikisleri duzeltmek icin erken almak istiyor ama birde plesanta icin alttan bakmak istiyor rahim agzini kapatiyormu diye bir dahaki kontrolde kacinilmaz oldu cnm alttan muayene artik. Baska doktor bu haftadan sonra ilgilenmiyor gitmistim ben ilgilenmedi
hakkında hayırlısı olsun canm,sonuçta doktorun bi bildiği vardır

Kac haftalık şimdi canım. Sen kilo vermişsin bebiş almış. Ne diye gülüyor çok enteresan ya aynen dr değiştirmekte mantıklı değil. Şekerine baktı mi peki açlık tokluk şeklinde. Sağlıklı olsunda canım inşallah
Bakmadi sekeri onemsemiyor ki. Ama bebegin ilerde olmasini sekere bagladi. 32 haftaligim cnm

Gunaydin kızlar doktordan ciktim calisabilir raporu aldim. Pazartesi aldigim icin gene pazartesi izne cikabiliyormusum ben haftaya carsamba cikarim diye düşünüyordum biraz daha caliscam yani mecbur. Neyse saglik olsun doktor hemen alttan bakalim dedi ben hazir degilim.dedim o zaman bir dahaki gelisinde dedi. Plesanta asagida kanamam olur diye cok korktum bana 36 haftalikken yapacagim demisti normalde ve her gelisimde bebegi bir hafta once alalim diyor bugun de 37.haftada alalim dedi. 2200 gram olmus bebek. Neden iri dedim şekerden olabilir dedi. Ciger gelişimi onemli kilo hic onemli değil dedi ben niye kilo alamiyorum dedim güldü cvp yok. Icime sinmeyen bir seyler var kizlar bilmiyorum ne su saatten sonra doktorda degistirilmez
Canım bebeğin gayet iyi ama neden erkenden almak istiyor onu anlamış değilim acaba plesantayla ilgili bi endişesi mi var sana söylemiyor

günaydın kızlar nasılsınızz
Günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın

Günaydın :) 21 kilo alarak topik birinciliğimi gururla gögüslüyorum :halay:İnsan değilim ya :KK70: Güya bunda az kilo alacaktım ama nerdeee. Daha fazlasıyla kapatcam sanırım :KK70::KK53:

17 kiloyla hemen peşindeyim canım. :halay:Doğumdan sonra vericez inşallah artık yapacak bişi yok :anneadayı:

Kızlar selam. Bu saate kadar anca toparlandım işten güçten. Hafta sonlarım iş güç açısından çok yoğun geçiyor. Hafta içi çalışıyorum ama inanın bu kadar yorulmuyorum:işsiz:
Sınav hazırladım saatlerce, izne ayrılmadan sınavlarını da yapcam çocukların, karnelerini de vercem bir aksilik olmazsa. Sabah 6.15'te kalkcam ben ve hala yatamadım :mad::mad:
Hepinizin yazdıklarını okudum ama tek tek alıntı yapamadım. Şeker ile başı belada olan arkadaşlarım için dua edicem. Gerçekten çok ciddi bir nefis sınavı yaşıyorsunuz. Umarım karşılığını alırsınız bu hassasiyetinizin.
U Umutherzaman canım inşallah güzel haberler ile gelirsin yarın.

En hızlısından bir doğum diliyorum canım kuzenine:anneadayı:
1 cm açıklık, açıklık sayılmaz ama sancısı varsa ve artarsa doğum olabilir. Allah kimseyi o yolda oylamasın inşallah :dua:
Hepinize iyi geceler kızlar. Ben kaçıyorum :uykucu:
Ben de öğretmenim doğum tarihimiz aynı:)) kaçında izne ayrılacaksınız?

Selam kızlar

Plesantaya bakmak.icin alttan istiyor bende ne kadar gec bakarsa o kadar iyi diye dusunuyorum cunku kanamadan korkuyorum en azindan bebek biraz buyusun. 37 erken değil mi cnm ciğer gelistirici yapacakmis. Yani sezeryan bile olsa bir bebegin 1 gun anne karni durmasi 1 haftaya bedelmis. Hem sütüm gelmezse erken olursa diye korkuyorum.

canım doğum sonrası hormonlar değiştiği için sütün de gelir korkma sen, süt illa 38'den sonra gelecek diye bi durum yok, hatta Allah korusun çok çok erken doğum ya da düşük yapanlarda bile süt geliyor.

bi de bence doktorun risk almak istemiyor, çok kafana takma sende, bebiş 1 hafta ilerideyse 37-38 farketmez çokta.

ayrıca 38'den sonra anne karnıyla dışarıda alınan kilo eşitmiş, 1 gün 1 haftaya bedel durumu 38'den sonrası için geçerli değil, bilgin olsun. o yüzden 38'den sonrası için direkt rahat doktorlar. senin de bebiş önde olduğundan doktorun 37 demiş olabilir, bir de eski dikişlerin çok gerilip sıkıntı yaratmadan halledelim diyedir belki de. bence doktoruna güvenmeye devam et.

Selam kızlar bende doktordan çıktım 2.338 gr olmuş nst öğleden sonraya kaldı kan idrar aldı kalbinde parlaklık vardı geçmiş çok şükür Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:dua:
Gelişimi iyi canım maşallah bebeğine :KK200::nazar: gözün aydın parlaklıkta geçmiş. Hayırlısıyla gelsin bebişin:dua:

Valla bende öyleyim cok mutsuzum hiçc tadim yok uafak tefek alisveris icin avm ye gittim yarim saat zor durdum fenalastim daha bebek.dogmadan diger cocuklarima yetersiz hissediyorum kendimi ve bu durumdan tırsmıyor degilim :cry:

valla bende ne olduğumu bilmiyorum şu ara, her şeye ağlayasım geliyor, kimse bana bulaşmasın modundayım (annem yemeğe çağırıyor ona bile gitmek istemiyorum öyle söyleyim)

çocuk doğunca ne olacak onu hiç bilmiyorum, şu ara önceliğim doğumu yapıp bir an önce kendimi toparlamak, sonrasında hem bebişe hem herkese yetişme çabasına düşeceğim sanırım.

selam kızlar cuma kızım ateşlendi işe gelmedim . neyseki bugün iyiydi gitti kreşe. geceleri hiç rahat edemiyorum artık. yavaş yavaş ev temizliğine başladık eşimle. mutfagı bolatıp yıkadık yerleştirdik. zaman daralıyor. çalıştıgım içinde vakit yok. bu hafta sonuda beşiği kuracağız. 32. haftaya girdim. 2 ocakda çalışabilir raporumu alıcam. aslında 30 aralık ama. dr 31 aralıkda olmayabilirim. 2 sinde gel dedi. evden giyinip çıkmak zor geliyor artık. allahım enerji ver yarabbimmm

Back
X