• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kizlar ben cati kemigi agrisindan cok cekiyorum. bazi anlar boyle kitleniyorum resmen. asiri baski var ve gece donerken bildiginiz belimiz nasil citlar ya oyle citliyor. hatta caattt diye. ozellikle galiba 1 aydir falan yasiyorum,kendime inanamamistim ama dun artik oradan geldigine tam emin oldum. esim bile duydu neydi o belin miydi diye sordu. ama citladiktan pardon caatttladiktan( :) ) sonra bi sure rahatliyorum. gece gece arastirdm bile boyle seyler yasayan varmis az da olsa. bizde var mi acaba

Canım bende de var çok fena. Çatı ağrısı çok erken başladı bende de ve şu aralar yatakta dönerken bacaklarımı einle tutup kaldırıyorum yoksa çok acıyor. Sabah yataktan kalkınca biraz yürüyüp açılana kadar sünnet olmuş gibi yürüyorum. Benzer durum kuyruk sokumumda da var.

zaten her bebek doğunca gözleri gece mavisi olurmuş cnm gözlerinde perde olduğu için zamanla kendi rengi ortaya çıkıyor ama bana ultrasonda gösterip siyah gözlü demesi saçma geldi zaten ultrasonda herşey siyah görünüyo :)
Doğru söylemis ultrason da siyah görünüyor adam da siyah demiş :D :D

Canım bende de var çok fena. Çatı ağrısı çok erken başladı bende de ve şu aralar yatakta dönerken bacaklarımı einle tutup kaldırıyorum yoksa çok acıyor. Sabah yataktan kalkınca biraz yürüyüp açılana kadar sünnet olmuş gibi yürüyorum. Benzer durum kuyruk sokumumda da var.

aynen tutup kaliyorum ben de. bosbol esofmani bile comeldim tersten giydim. oglum bazen durmuyor corabini tersten giydiriyom ayaginin arkasindan basliyoru. ona benzettim guldum. valla daha da agirlascaz bakalim

Doktora kontrole gidiyomsuun ne diyo bu sonuçlara gidiyosan eger
En son geçen ay diyete devam dedi ama bu kadar yükselmiyordu haftada 3-4 kere yüksek çıkıyordu 2 haftadır baya coştu 100lük yap diyicem bakalım. Ben kilo almadığım bebekte bir hafya geriden geldiği ve suyuda normal oldğ.için dr pek umursamıyor anladığım kadarıyla bakalım bu ay ne diyecek

En son geçen ay diyete devam dedi ama bu kadar yükselmiyordu haftada 3-4 kere yüksek çıkıyordu 2 haftadır baya coştu 100lük yap diyicem bakalım. Ben kilo almadığım bebekte bir hafya geriden geldiği ve suyuda normal oldğ.için dr pek umursamıyor anladığım kadarıyla bakalım bu ay ne diyecek
Beni hemen dahiliciye gönderdi 100 luk. Sonucunda bebek ve suyu iyiydi benimde onden gitmiyodu tam haftasi dedi ama hayirlisiyla atlatalim ins

Değişken canım 210 cıktıgıda 124 çıktıgıda oluyor genelde 140 üstü
canım benim bi kere 326,233 ve 213 oldu.dahiliyeci doktorum arada böyle firlamalari normal kabul ediyoruz dedi.hele iki hafta önce 166 ,190,157) olarak gitti o günden sonra diyetimi sikilastirdim çok şükür rayına oturdu.ama akşam açlığım biraz yüksek çıkıyor.meyveyide yemekten hemen sonra yiyorumki yükselmesin yoksa ara öğün meyve yiyinince direk yükseliyor.

canım benim bi kere 326,233 ve 213 oldu.dahiliyeci doktorum arada böyle firlamalari normal kabul ediyoruz dedi.hele iki hafta önce 166 ,190,157) olarak gitti o günden sonra diyetimi sikilastirdim çok şükür rayına oturdu.ama akşam açlığım biraz yüksek çıkıyor.meyveyide yemekten hemen sonra yiyorumki yükselmesin yoksa ara öğün meyve yiyinince direk yükseliyor.
Bende meyve yiyincd yanında ya ayran ya yoğurt yiyorum biraz dengeliyor.Fırlamalar baya olmuş sende canım. İnsilün falan kullanıyor musun peki

Git bakalım sıkıntı olmaz işallab diyetle halledersin

Bende artık bozuk diyorum. Gecen şöyle birşey yaptım ilk kanla ölçtüm sonra silip sıktım çıkan kanla da ölçtüm 10 deger farklı çıktı düşün yani bende anlamış değilim
Dogrusu ne acaba cnm ilk kanla mi olcmek silip ikinci kanla mi ölçmek?10 farkta cok ya

Canm peki ilk gebeliginde bebek haftasi ilerde miydi kac kilo dogdu bebeğin ve sen toplam kac kilo alarak doguma girmistin? Yani aslinda sunu merak ediyorum nette gebelik sekeri ile ilguli o kadar karamsar yorumlar var ki ondan mersk ettim
Canım benim ilk hamileligimde şeker vardı. Hem de çok yüksekti. Günde 4 kez insulin yapıyordum. Ben toplamda 12 kilo almıştım sonra ikisini verdim. Yani hamilelikte 10 kilo almış oldum. Kızım 4 kilo 350 gr doğdu iri bir bebekti.(Bu arada kızım hala iri. Biz ailecek iriyiz. Bize çekmiş. Yani kilolu değil kast ettiğim o değil. Boyu uzun ve kemikleri iri) Önlem amaçlı 4 -5 saat kuvezde kaldı. Ama hiç bir sorunu yoktu. Akciğerleri gelişmişti iyiydi. Sadece bebeğin hemen beslenmeye başlaması gerekiyor. Şekeri düşmesin diye. Onun için de kuveze koyuyorlar. Benim sezaryen olmuştu. Ben ameliyattan çıkmadan bebeği beslemeye başlamışlardı. Internette ne okudun bilmiyorum ama sormak istediğin varsa cevaplarım.

Kızlar siz şeker çubuklarını ücretli mi alıyorsunuz ?. U Umutherzaman Y Yslysl
Benimkini doktor yazdı. Günde 6 kez ölçülecek şeklinde normalde öyle ölçmüyorum. 4 kutu yaptı o da. Ücret ödemedim.

Dogrusu ne acaba cnm ilk kanla mi olcmek silip ikinci kanla mi ölçmek?10 farkta cok ya
Parmaktan ilk damlayı silip tekrar kan çıkarıp ölçmek gerekiyor.

Back
X