• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yok canım ağrının şeklinin böyle olmasi iyimis dedim, En azindan nasıl olacagi konusunda fikrim oldu. Bakalım ağrı esiginide dogumuda tadacagiz. Normal görünüyor umarım normal doğurabilirim

Canım hamilelik öncesi sahip olduğun ağrı eşiğin, doğum anında aniden yükseliverecek hiç merak etme.:KK53:
Parmak aramı dosya kağıdı kesti diye ağlayan insandım ben, doğum yaptığıma uzun bir süre kimse inanamadı ailede. Ben doğurduysam herkes doğurur:KK70:
Hepimiz gönlümüzdeki şekilde sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrucuklarımıza:KK36:

En son 17 Aralık’ta gittim 15 Ocak’ta gelirsin dedi:)) Başka doktorlar iki hafta arayla çağırıyor bizimki bir ay sonra gel dedi:KK70: ondan sonra artık ameliyat için giderim herhalde :KK70:

Seninkinin hamuru da benim doktorunkindenmiş:KK19:
1 Aralık'ta gittim en son, 5 Ocak'ta gel dedi. 36. Haftada olcam bildiğin:KK53:
İlk Nst'yi de yaparız demişti. Ondan sonra her hafta çağırır herhalde diyorum ama ona da emin değilim, bidaha sancın gelince gel de diyebilir :rolleyes:

Canım hamilelik öncesi sahip olduğun ağrı eşiğin, doğum anında aniden yükseliverecek hiç merak etme.:KK53:
Parmak aramı dosya kağıdı kesti diye ağlayan insandım ben, doğum yaptığıma uzun bir süre kimse inanamadı ailede. Ben doğurduysam herkes doğurur:KK70:
Hepimiz gönlümüzdeki şekilde sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrucuklarımıza:KK36:
amin İsallah canım:)) banada herkes rahat dogurursun sen diyor. Ağrı esigim biraz dayanıklı ama belli olmuyor o işler pek bakalım yaşayıp tecrübe edeceğiz bizde

merhaba annem meltem moblyadan sallanır 70x110 karyola aldı torununa . yatak ve uyku seti içinde. yatak sünger değil, 10 cm civarı kalınlığı var. yarı sert gibi. zaten bu şekilde olması gerekiyormuş dediklerine göre. en az 2 yaşına kadar kullanabilecekmişim. bakalım yaşayıp göreceğiz.

modeli aklınızda mı karyolanın ismi vs? birden fazla sallanır karyola var orada çünkü.

Selam kızlar. Hakkınızı helal edin coğu zaman takip edemiyorum buraları. Bu arada özel bölgem dehşet kaşınıyor. Ben mikrop kaptıgımı düşünüyorum kuaförde. Çünkü 3 gün boyunca yanmıştı şimdi kaşıntı var. Aslında doktor kontrolüm 2si idi. Ama bugünden gidicem bakalım ne dicek

amin canm Allah hepimizin evlatlarını anneli babalı büyütmeyi nasip eder inşallah.Ilk oğlumun plasentası aşağıdaydı yani plasenta previa ydı o yüzden mecburen sezeryandı.Ama normal doğumu çok merak ediyorum zamanı gelince doğum sancısı yada suyum gelse çok sevinirim :KK48:
Allah gönlüne göre versin canm inşallah görürsün :-)

Seninkinin hamuru da benim doktorunkindenmiş:KK19:
1 Aralık'ta gittim en son, 5 Ocak'ta gel dedi. 36. Haftada olcam bildiğin:KK53:
İlk Nst'yi de yaparız demişti. Ondan sonra her hafta çağırır herhalde diyorum ama ona da emin değilim, bidaha sancın gelince gel de diyebilir :rolleyes:
Aynen aynen :D baktı rahim çift bebek makat gelişli istese de normal doğum olmaz acelesi yok dedi sanırsam bi Ocak 15 de giderim bi de şubatta ameliyata o kadar rahatız yani :KK45:

Selam kızlar. Hakkınızı helal edin coğu zaman takip edemiyorum buraları. Bu arada özel bölgem dehşet kaşınıyor. Ben mikrop kaptıgımı düşünüyorum kuaförde. Çünkü 3 gün boyunca yanmıştı şimdi kaşıntı var. Aslında doktor kontrolüm 2si idi. Ama bugünden gidicem bakalım ne dicek
Valla cnm seni okuyunca kuaföre gitmekten korktum bende haftaya gideyim kuafore diyordum alttan muayeneden önce ama mikrop kapmaktan korktum çünkü hic gitmedigim bir yere gidecem. Kizariklik var mi? Tahris olmus olabilirsin

Mutlu günler herkese. Herkes isim konusunu netleştirdi mi? Biz düşünüyoruz, taşınıyoruz, tatlı tatlı kaşınıyoruz ama bir türlü isim bulamıyoruz. Daha doğrusu isim çok ama böyle içimize sinen bir isim bulamıyoruz. Çocuğun kendi fikri, kendi yaşamı, kendi özgün düşünceleri olacak. Çocuğun hayallerini kendi dünya görüşümüz ile sınırlamak istemiyoruz. Aşırı uçuk kaçık, aşırı dindar yada aşırı milliyetçi isimler istemiyoruz. Sade bir türk ismi arıyoruz ama bulamadık. İsim belirleyenler var mı? Belki bize de bir fikir verir konulan isimler :) Erkek çocuğa isim bulmak zor gerçekten. Gerçi kız olsa o zaman da kıza bulmak zor derdik galiba...Herkese huzurlu sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleme:
Mutlu günler herkese. Herkes isim konusunu netleştirdi mi? Biz düşünüyoruz, taşınıyoruz, tatlı tatlı kaşınıyoruz ama bir türlü isim bulamıyoruz. Daha doğrusu isim çok ama böyle içimize sinen bir isim bulamıyoruz. Çocuğun kendi fikri, kendi yaşamı, kendi özgün düşünceleri olacak. Aşırı uçuk kaçık, aşırı dindar yada aşırı milliyetçi isimler istemiyoruz. Sade bir türk ismi arıyoruz ama bulamadık. İsim belirleyenler var mı? Belki bize de bir fikir verir konulan isimler :) Erkek çocuğa isim bulmak zor gerçekten. Gerçi kız olsa o zaman da kıza bulmak zor derdik galiba...Herkese huzurlu sağlıklı günler dilerim.

biz cinsiyetini öğrendiğimizden beri ismiyle sevip bahsediyoruz, ilk kızımda zorlanmıştık ama bunda az çok fikirlerimiz belliydi, hemen hayata geçirdik, sağlıkla gelsin miniklerimiz.

Valla cnm seni okuyunca kuaföre gitmekten korktum bende haftaya gideyim kuafore diyordum alttan muayeneden önce ama mikrop kapmaktan korktum çünkü hic gitmedigim bir yere gidecem. Kizariklik var mi? Tahris olmus olabilirsin
Kızarıjlıkta var sanırım kaşımaktan tahriş oldu ve afedersin küçük tuvalet yaparken yanıyor. Bakalım doktor ne dicek sıradayım

Back
X