• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar demiştim sabaha kadar uyumadı diye. Emziriyordum kucagımda uyuyordu yatagında yatırımda hemen kalkıurodu. Bende sabah göğsümde yatırdım 2 saat uyudu. Şimdi kendim uyandırdım. Sanrık asırı kucakcı olmuş. Kanguru alayım diyorum silinglerden mi alsam kullanışlı mı yoksa diğerlerinden mi

Hehe ben acisiz baharatsiz hatta cogu zaman tuzsuz yemek yiyorum et suyu 2 öğün var gaz yapan lahana vs hepsinden uzak duruyorum sıfır cay sifir kahve sadece rezene kimyon cayi içiyorum. Komposto iciyorum taglandirici olarak pekmez katiyorun gene gazımız var birde adam akıllı yesem oooo diyorum. 3 gündür gaz sancısı hep sabaha karşı oluyor çığlık çığlığa bağırıyor çocuk resmen.Şekerli anneler gitti gazlı bebeler geldi
Maşaallah cnm ne güzel Besleniyon. Iki öğün et suyu içmem yağlı süt yapar. Kilo alımı nasıl bebeğinin?

Günaydın anneler hayırlı kandiller. Bebeğimle ilk kandilimiz. 37.günümüz bugün kırk cikarma yapicaz hem kandil duamızı da okuruz dedik. Surekli gaz var artık doktorun verdiği maflor probiyotigi verdim bugün kac gündür vermemek için didindm ama gaz beni mahvetti bakalim ilaç ise yaricak mi. Sizler nasılsınız sanirim herkes gazdan muzdarip:( Allah yardımcımız olsun

Günaydın anneler hayırlı kandiller. Bebeğimle ilk kandilimiz. 37.günümüz bugün kırk cikarma yapicaz hem kandil duamızı da okuruz dedik. Surekli gaz var artık doktorun verdiği maflor probiyotigi verdim bugün kac gündür vermemek için didindm ama gaz beni mahvetti bakalim ilaç ise yaricak mi. Sizler nasılsınız sanirim herkes gazdan muzdarip:KK43: Allah yardımcımız olsun

Hayırlı kandiller canım. Ne güzel bir güne denk gelmiş bol bol okuyun . Bizde de gaz başladı dün 8.30’dan 11’e kdar uğraştı yavrum sonunda çıkardı ama mahvoldu. Zaten 1. Ayında falan pik yapıyomuş gaz sancısı. Seninde şuan en fazla olduğu dönem azalmaya başlayacak inş 2. Aydan sonra. Doktor bana biogai ve samp simplex verdi damla olarak kullanmadım henüz. Bide rezene 1-2 çay kaşığı içiren çok var etrafımda çok da iyi geldiğini söylğyolar sende bi dene istersen Allah yardımcımız olsun şu gazlarla işimiz zor :(

Maşaallah cnm ne güzel Besleniyon. Iki öğün et suyu içmem yağlı süt yapar. Kilo alımı nasıl bebeğinin?
Kendi çapımda birseyler yapmaya calisiyorum. Kv kalsam makarna pilavla besleyecek beni. Beyin alıp kaynatip yiyicem oda hem yagli yaparmis hem de sutu artırırmış onuda deniyim diyorum yiyebilirsem.sali günü gidecegiz kontrole canim ama gözle görülür cubuk bacaklarda toparlanma var.5. Gun kontrolde 100 gr vermisti 2700e düşmüştü. 3 olmustur herhalde diye dusunuyorum. Simdi memede tlfa ilgileniyorum bana bakıyor emmiyor benle ilgilen diyo yanağını oksamami istiyor bicirik

Günaydın anneler hayırlı kandiller. Bebeğimle ilk kandilimiz. 37.günümüz bugün kırk cikarma yapicaz hem kandil duamızı da okuruz dedik. Surekli gaz var artık doktorun verdiği maflor probiyotigi verdim bugün kac gündür vermemek için didindm ama gaz beni mahvetti bakalim ilaç ise yaricak mi. Sizler nasılsınız sanirim herkes gazdan muzdarip:KK43: Allah yardımcımız olsun
Hayırlı kandiller cok guzel bir gune denk gelmis maşallah

Back
X