- 23 Ağustos 2012
- 14.993
- 39.672
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #37.241
Maşallah yaramaz kuzuya :) boncuk boncuk bakıyor.İşte benim azman oğlum an be an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah yaramaz kuzuya :) boncuk boncuk bakıyor.İşte benim azman oğlum an be an
Allah esirgesin canım maşallahİşte benim azman oğlum an be an
Canım sütünü sagip ver belki açtır bı deneSürekli ağlıyor ağlıyor Allahım mahfoldum ben doktora mı götürsek
Bıraz ayaklansalar biz diycez kardeşini oynat die de onlar kacacak zaten yok sacimi çekiyor yok yüzümü tırmaliyor yok efendim oyunumu bozuyor@Hirosum ve kardesi aynen canım kendilerini kurtarsalar bu abi ablalardan hayırlısıyla:)

Biraz rahatladı gibiydi bizimki iki gündür durmuyor hiç napcaz offBence faydası var baya gaz saldı ama huzursuzlugu gecmedi ve bir gr uykumuz yok
Sürekli emdi canım sütte var 2 gündür böyleyizCanım sütünü sagip ver belki açtır bı dene
Ah ah mahvetti gece şimdi uyuyorMaşallah yaramaz kuzuya :) boncuk boncuk bakıyor.
Benim oğlum öyle seviyor ya hep başında 33 aylık büyük oğlum.. seninki kaç yaşındaCocugun üzerine cok gidiyor mu öpmek sevmek için bıraksam yiycek bizimki sürekli bir öpme istegi sevse bi dert sevmese baska dert şükür ki zarar verme durumu yok
Kasım 17 de 3 olduk canımBenim oğlum öyle seviyor ya hep başında 33 aylık büyük oğlum.. seninki kaç yaşında
Ah canım sana yazacaktım cok teşekkür ederim Gercekten bana cok faydası oldu. Allah razı olsunTomrisin emzirme günlüğü ben önermiştim canim 2. Bebeğim oldugu halde bende okuyorum tekrar tekrar güven veriyor nedense çok sevindim insallah hersey yoluna girer biran önce
Bende okumaya başladım cnm sagolTomrisin emzirme günlüğü ben önermiştim canim 2. Bebeğim oldugu halde bende okuyorum tekrar tekrar güven veriyor nedense çok sevindim insallah hersey yoluna girer biran önce
Maşaallah cnm ne güzel Besleniyon. Iki öğün et suyu içmem yağlı süt yapar. Kilo alımı nasıl bebeğinin?Hehe ben acisiz baharatsiz hatta cogu zaman tuzsuz yemek yiyorum et suyu 2 öğün var gaz yapan lahana vs hepsinden uzak duruyorum sıfır cay sifir kahve sadece rezene kimyon cayi içiyorum. Komposto iciyorum taglandirici olarak pekmez katiyorun gene gazımız var birde adam akıllı yesem oooo diyorum. 3 gündür gaz sancısı hep sabaha karşı oluyor çığlık çığlığa bağırıyor çocuk resmen.Şekerli anneler gitti gazlı bebeler geldi
Maşallah gozler acik hic uyucak havasi yok saçlar da çok benimki keltos:)İşte benim azman oğlum an be an
ben battaniyesini elektrikli sobada isitiyorum sarıyorum biraz iyi geliyorKızlar gaz sancısı dan cıldırdık ne olur bş yöntem yokmu
Günaydın anneler hayırlı kandiller. Bebeğimle ilk kandilimiz. 37.günümüz bugün kırk cikarma yapicaz hem kandil duamızı da okuruz dedik. Surekli gaz var artık doktorun verdiği maflor probiyotigi verdim bugün kac gündür vermemek için didindm ama gaz beni mahvetti bakalim ilaç ise yaricak mi. Sizler nasılsınız sanirim herkes gazdan muzdaripAllah yardımcımız olsun
Maşallah Efeye annasi gazi var ne yapsın kuzucuk elinde değil. Biraz sabredecegiz bu günler geçecek sakin günlerimizde olacakİşte benim azman oğlum an be an
Kendi çapımda birseyler yapmaya calisiyorum. Kv kalsam makarna pilavla besleyecek beni. Beyin alıp kaynatip yiyicem oda hem yagli yaparmis hem de sutu artırırmış onuda deniyim diyorum yiyebilirsem.sali günü gidecegiz kontrole canim ama gözle görülür cubuk bacaklarda toparlanma var.5. Gun kontrolde 100 gr vermisti 2700e düşmüştü. 3 olmustur herhalde diye dusunuyorum. Simdi memede tlfa ilgileniyorum bana bakıyor emmiyor benle ilgilen diyo yanağını oksamami istiyor bicirikMaşaallah cnm ne güzel Besleniyon. Iki öğün et suyu içmem yağlı süt yapar. Kilo alımı nasıl bebeğinin?
Hayırlı kandiller cok guzel bir gune denk gelmis maşallahGünaydın anneler hayırlı kandiller. Bebeğimle ilk kandilimiz. 37.günümüz bugün kırk cikarma yapicaz hem kandil duamızı da okuruz dedik. Surekli gaz var artık doktorun verdiği maflor probiyotigi verdim bugün kac gündür vermemek için didindm ama gaz beni mahvetti bakalim ilaç ise yaricak mi. Sizler nasılsınız sanirim herkes gazdan muzdaripAllah yardımcımız olsun