• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
tartımda doğru canm haftaya kadar düzelir inşallah kilo alımı,çok emiyor aslında ama bi o kadar da kusuyor
Cnm gecen 8 saat uyudu demistin arada hiç emmedi mi? Bence bu kadar uyutma cnm 4 saatte bir kaldırıp emdir bence 8 saat çok bence. Sonrada o kadar saatten sonra çok emiyordur o açlıkla ondan kusuyordur.

Cnm gecen 8 saat uyudu demistin arada hiç emmedi mi? Bence bu kadar uyutma cnm 4 saatte bir kaldırıp emdir bence 8 saat çok bence. Sonrada o kadar saatten sonra çok emiyordur o açlıkla ondan kusuyordur.
normalde geceleri 2 yada 4 saat arayla emiyo o ilk defa okadar uyumuştu hiç emmeden,kusması gündüz daha fazla emiyo gazı çıkıyor 10 dk sonra kusuyo doktora sorduğumda doğduğundan beri kustuğu için önemli değil herzamankinden farklı olarak fışkırır gibi kusarsa idrar tahilili yaparız demişti bakalım haftaya başka doktora götürcem

Üşüttün mu acaba kusmasida kilo alimini yavaslatir bizde oyle oldu gecen hafta cok kusuyodu sütde yeterli olmayinca zayifladi yavrum
baştan beri kusan bir bebk canm ilk ay 1400 gr almıştı bu ay sadece yarım kilo almış sanırım ama en net kontrolde belli olur bakalım canm,siz nasılsınız küçük hanım iyi mi şimdi

Dolu dolu oluyor canım bezi.
Mama vermeden önce bizimki çok cok az di yani bezi çiş yapmamış gibi hafifdi o bezdenki çizgilerden anliyodum çişini cidden şimdi anliyorum yavrumu ac koymuşum bugun arkadaslarim geldi ben emzirdikden sonra mama verdi arkadaşım ve mama emerken hayretde kaldi bu cocuk cidden aç miş diye

baştan beri kusan bir bebk canm ilk ay 1400 gr almıştı bu ay sadece yarım kilo almış sanırım ama en net kontrolde belli olur bakalım canm,siz nasılsınız küçük hanım iyi mi şimdi
Hıı anladim canım zaten kilo alımı yavaslayacak insallah kilo almıştır kızın ahh biz anneler cogumuz kilo alımına odaklandık
Bizde sanırım toparlıyoruz gibi 2 gun sonra kontrolde belli olur artık ama kakasi kusma si falan duzeldi çok şükür

Hıı anladim canım zaten kilo alımı yavaslayacak insallah kilo almıştır kızın ahh biz anneler cogumuz kilo alımına odaklandık
Bizde sanırım toparlıyoruz gibi 2 gun sonra kontrolde belli olur artık ama kakasi kusma si falan duzeldi çok şükür
çok şükür canm.çok sevindim kilosuds artmıştır inş

Kızlar sadece anne sütü verenler bebeginizin bezi çiş ini yaptigindan dolayi agirlik var mi yani bezi elinize alinca hissediyor musunuz bizde mama verdigimden beri bezinde çiş yaptigi belli oldu once hic belli değildi

Çoğunlukla her bezi kaka ve çiş birlikte oluyor hala:) 34 günlük olduk yeni doğan değilsin yapma bu kadar kaka diyorum ama dinlemiyor :) nadiren çıkıyor sadece çişli bez. Ama bütün bezleri ağır yani. Belli oluyor dolu olduğu.

normalde geceleri 2 yada 4 saat arayla emiyo o ilk defa okadar uyumuştu hiç emmeden,kusması gündüz daha fazla emiyo gazı çıkıyor 10 dk sonra kusuyo doktora sorduğumda doğduğundan beri kustuğu için önemli değil herzamankinden farklı olarak fışkırır gibi kusarsa idrar tahilili yaparız demişti bakalım haftaya başka doktora götürcem
Benimkide hiç kusmazdı 3 gündür çok az beyazımsı gaz çıkarırken kusuyor normal mi sence? Kızlar daha narın daha az kilolu oluyor cnm bence midesinin genişlemesi gerek doktor mamayı artirabilir

çok şükür canm.çok sevindim kilosuds artmıştır inş
Sağol canım insallah artmıştır
Çoğunlukla her bezi kaka ve çiş birlikte oluyor hala:) 34 günlük olduk yeni doğan değilsin yapma bu kadar kaka diyorum ama dinlemiyor :) nadiren çıkıyor sadece çişli bez. Ama bütün bezleri ağır yani. Belli oluyor dolu olduğu.
Hımm senin cevabini merak ediyodum bende sormamin sebebi bende tek başına anne sütü yeterli olup.olmadigini anlamak bizimki baya hafif oluyodu

Evet malesef tamamen bıraktı aslında hiç emmedi sağıp veriyordum sütüm bitti
Olsun canım üzülme şakın benim ilk kızımda pek emmedi mamayla büyüdü sağlıklı olsunlarda şimdiki kızımda mama yiyor hem de emiyor emmeyi bırakmasın diye sürekli memeyi veriyorum

Kızlar sadece anne sütü verenler bebeginizin bezi çiş ini yaptigindan dolayi agirlik var mi yani bezi elinize alinca hissediyor musunuz bizde mama verdigimden beri bezinde çiş yaptigi belli oldu once hic belli değildi
Canım genelde çiş kaka beraber oluyor sadece çişli bezi nadir yakalıyorum ama hissedilir derece ağır oluyor canım

Mama vermeden önce bizimki çok cok az di yani bezi çiş yapmamış gibi hafifdi o bezdenki çizgilerden anliyodum çişini cidden şimdi anliyorum yavrumu ac koymuşum bugun arkadaslarim geldi ben emzirdikden sonra mama verdi arkadaşım ve mama emerken hayretde kaldi bu cocuk cidden aç miş diye
bizmki de sadece anne sutu aliyo,bezi disardan elleyince ele geliyo dolu dolu.kuzum bnm olsun annesi cok da bekletmeden baktiniz caresine. hem senden hem mamadan faydalanirnartik

Bu süt olayı benimde aklımı kurcalıyor artık. Yetiyo mu yetmiyo mu . Salı günü kontrolümüz var sanırım orada belli olacak. Biran önce o güne gelsek içim rahatlada birazcık:( hayır yetmiyosada mamaya öcü gibi bakmıyorum veririm ama en azından durum nedir onu bilsem.

Bu süt olayı benimde aklımı kurcalıyor artık. Yetiyo mu yetmiyo mu . Salı günü kontrolümüz var sanırım orada belli olacak. Biran önce o güne gelsek içim rahatlada birazcık:( hayır yetmiyosada mamaya öcü gibi bakmıyorum veririm ama en azından durum nedir onu bilsem.
Sen evde tartsana canim hast. Ebeler bana oyle yapip takıp et dediler hem ben sizde sıkıntı olucagini sanmam

Y Yslysl canım yazamadım sana bir türlü. Bence git evine hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Evinde çok daha rahat olursun. Millet yurtdışına gidip geliyo 10 günlükken. Sen bence dön evine üçünüz için en hayırlısı bu. Sütün bile artar kendi evinde. O kaynananda kına yaksın bi taraflarına
Aynen öyle canım. Gidicem işallah haftaya bu vakit evimde olacam inşalalh gün belirlemedik ama eşim sağolsun Askede enfeksiyon kapmış hasta yatıyor birde onla uğraşıyorum kendine gelsinde gidelim suan bebeği onunla aynı ortama bile sokmuyorum ilac falan kullanıyor bana mısın demiyor

Aynen öyle canım. Gidicem işallah haftaya bu vakit evimde olacam inşalalh gün belirlemedik ama eşim sağolsun Askede enfeksiyon kapmış hasta yatıyor birde onla uğraşıyorum kendine gelsinde gidelim suan bebeği onunla aynı ortama bile sokmuyorum ilac falan kullanıyor bana mısın demiyor
gecmis olsun cnm. kendi evine gidince ayyy nasil bi his olacak sana kim bilir.nasil bir rahatlik...bence araba icinde gecen o kdr sure degil de bebekken maxi coside 2 ya da 3 saatten fazla durdurmayin diyorlardi bize burda. konsolosluga gitmistik 2 saate yakin kaldi diye baya evhamlanmistik.bise oldugu da yok da iste bakma. beli icin diyorlar bebek uzun sure icinde kalmasin diye. keske direk ucus sansi olsaymis ama malesef.bise olmaz allahin izniyle biraz senin kucaginda biraz koltugunda

Back
X