- 25 Şubat 2016
- 6.012
- 10.197
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #41.381
Evlat sahibi olmak müthiş bir duygu tarifsiz . Yalnız eskiden çocuk büyğtmek daha mı kolaymış yoksa biz mi biraz evhamlıyız. Emmesi çişi kakası emziği biberonu gazı meme reddi falan filan her şey her şey zorluyo bizleri. Bizler resmen pirinç unuyla büyümüşüz he sağlıklı mı değil ama Allaha şükür iyiyiz zekiyiz. Valla bazen bu tarz konuları rafa kaldırıp; mamaysa mama memeyse meme diyip dinlenip pozitif enerjimi gülümsememi hayat ışığımı Asya’ya vermek istiyorum. Ona buna kafayı taktıkça enerji kalmıyo çocuğun asıl ihtiyacı olan neşeli enerjik anne olmuyo nacizane kendi adıma konuşuyorum. Ben artık bu tarz konuları akışına bırakıp kendime eşime de zaman ayırmaya başlıcam. Ve tabiki asya için daha sağlıklı sağlam psikolojiye sahip bir anne olucam. He hem bu konuları başarıyla kotarabilen hemde pozitif güçlü ebeveynler vardır aramızda ama ben ne yazık ki olamadım öyle. Çok da yıpratmak istemiyorum kendimi. Büyük Hastalık olmasında küçük ufak tefek rahatsızlıklarda geçer memesi biberonu emziği gazı da halledilir. Ben böyle yapmazsam Asya en ihtiyacı olan zamanda yorgun bir anne profiliyle karşılaşacak. Bunu istemiyorum. Sizinlede paylaşmak istedim.