- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #41.661
Kizlar ilk oglumdan kalma kanguru yırtıldı yeni kanguru alicam ne onerirsiniz beli cok zorlamicak marka ve model ismi soyler misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mamadus aldım canım ama letgodan ikinci el pırıl pırıl valla çok ta memnunum hava güzel oldukça dışarı çıkıyoruz bıdıklaKizlar ilk oglumdan kalma kanguru yırtıldı yeni kanguru alicam ne onerirsiniz beli cok zorlamicak marka ve model ismi soyler misiniz?
Terletme yapıyor mu cnm ben yaz icin istiyorum aslinda terler mi bebek onu düşünüyorum sahsen.mamadus aldım canım ama letgodan ikinci el pırıl pırıl valla çok ta memnunum hava güzel oldukça dışarı çıkıyoruz bıdıkla
yoo tamamen pamuklu kumaş tabi bebekle yapışık olduğundan sana bakan tarafı terliyor ama kanguruyla bitişik sırt bölgesi hiç terlemediTerletme yapıyor mu cnm ben yaz icin istiyorum aslinda terler mi bebek onu düşünüyorum sahsen.
Hamilelikten sonra akıntı bittiArkadaşlar ayıptır söylemesi ciddi bir akıntı durumum var gece den beri ne iç çamaşırı kaldı ne pijama böyle bir durum yaşayan oldumu doktor da yok ki gideyim,yarında misafirim var![]()
hamileyken olmayan akıntım şimdi mi geliyor :)Hamilelikten sonra akıntı bitti
Evet bende kanguru markası istiyorum kullananlardan, almam lazım bana yapışık yaşıyor takıp evde işimi gucumi yaparimKizlar ilk oglumdan kalma kanguru yırtıldı yeni kanguru alicam ne onerirsiniz beli cok zorlamicak marka ve model ismi soyler misiniz?
solomom baby kullanıyorum memnunumEvet bende kanguru markası istiyorum kullananlardan, almam lazım bana yapışık yaşıyor takıp evde işimi gucumi yaparim
ilikli etli çorba yaptın mı canımBizim de yarın tartı günümüz.jeya
Ben de hiç umutlu değilim. 10 gram mı aldı 20 gram mı görcez bakalım
Yine aynı çıkarsa, salı tatil, çrş günü hemen doktora.
ilikli etli çorba yaptın mı canım
Kuzu incik al cnm hem kokmuyor hem duduklude 2 saatte lokum oluyor.Ya ilikli et alamadım hala
Yarın tartayım, bakayım kilo durumuna, salı tatil ya eşim evde. Beraber gider alırız. Benim kendim gitmem lazım kasaba, bakmam lazım ne alacağıma.
Masalalh canim cok guzel buyumus kilo almisKuzum doktorumuz kongreye gidicekmiş yarın bugün poliklinik açtı oyüzden gittk. Çok şükür geçmiş enfeksiyon. 1100 gr almışız 1 ayda. Boyumuzda 4,5 cm uzamış. Çok şükür şimdilik haberler iyi. Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin.
Kuzu boyun eti al kemikli iliklide oluyor+ kasaptan ayrıca sadece ilikli kemik diye satıyor varsa ondanda al 3-5 tane çok besleyici ve süt kalitesini arttıcı oluyor. Her hafta yapıyorum 3 günYa ilikli et alamadım hala
Yarın tartayım, bakayım kilo durumuna, salı tatil ya eşim evde. Beraber gider alırız. Benim kendim gitmem lazım kasaba, bakmam lazım ne alacağıma.
Nasıl bir akıntı canımArkadaşlar ayıptır söylemesi ciddi bir akıntı durumum var gece den beri ne iç çamaşırı kaldı ne pijama böyle bir durum yaşayan oldumu doktor da yok ki gideyim,yarında misafirim var![]()
Canım bir yazı okumuştum yeşil kaka anne ilaç falan alıyorsa olabiliyormuş ve bazı besinler vardı şuan hatırlamıyorum ama yeşil kaka olmasına sebepmiş. Tek başına bir anlam ifade etmıyormusSabaha mukuslu kakayla uyandık bütün gün kaka incelemekle geçti umarım tekrarlamaz zaten sürekli yeşil yapıyo ve doktor önemli değil diyo
U Umutherzamanmeva888 borooshbaby new age’e de bakın kızlar bebeğe göre ayarlanıyor bacak kısmı yüksekliği çok memnunum
içimde bir şey patlamış gibi hiç durmadan şiddetli gelen,sarı kahve gibi canmNasıl bir akıntı canım
Benim o şekilde başladı 3 gün sonra adet oldum ama sen yine de en kısa zamanda doktora gitmeye çalış enfeksiyon olabiliriçimde bir şey patlamış gibi hiç durmadan şiddetli gelen,sarı kahve gibi canm
Benim o şekilde başladı 3 gün sonra adet oldum ama sen yine de en kısa zamanda doktora gitmeye çalış enfeksiyon olabilir