24 Ocak doğumlu ilk kızım, 25 Kasım'da yürüyordu zilli

Öyle koltukta sıralama falan değil, bildiğin ellerini salıp koltuktan karşı koltuğa gidiyordu. Çok komik oluyor yer elması kadar şey yürüyor falan

Kilo olayına ilk kızımda takıntı derecesinde takıktım, bunda o kadar ileri seviyelerde değilim. Ama ben de merak etmiyor değilim. İlk ayda da ben emzirdim bu çocuğu, şimdi de ben emziriyorum. Fark eden şey ne? Kimi çocuk 5 ay-6 ay aynı hızda kilo almaya devam ederken benimkilere ne oluyor da 2. Ayda kilo alımları yarı yarıya düşüyor?
İlk kızım 1. Ay 1 kilo, 2. Ay 600 gr, 3. Ay 350 gr, 4. Ay 300 gr şeklinde düşmüştü. O hepten cılızdı; bu yine nispeten ona bakış iyi.
Gece uyandıkça emziriyorum, uyku da lazım sonuçta bu çocuğa, saat kurup da kalkıp çocuk emziremem artık, 3. Ayı bitecek nerdeyse. Acıkınca uyanıyor zaten. E gündüz desen mık dese memeye dayıyorum, 3 saat içinde kaç kere emzirirsem emzireyim hep aynı memeyi veriyorum yağlı sütü alsın diye. Yediğim içtiğim hep faydalı şeyler, süte yarayan, içeriğine kalite katan şeyler. E daha ne yapayım anacım? Amuda kalkmadığım kaldı bi tek

Her şey olacağına varıyor, çok da şeyetmemek lazım.