- 3 Aralık 2018
- 38
- 27
- 3
- 38
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.981
Doktorum kadikoy medicana hastanesinde docent doktor yasemin cekmez. ben onu aradim sonuc negatif dedim. sonra agladim kapattim. o da beni geri aradi erken bakmissin 2 gun sonra yine bak ilaclara devam et dedi ben de dinledim yuzune kapattim.sonra da baktilar ki hamileyim. cok utandim.birdaha arayamadim soyleyemedimde hamile kaldim diye.Tebriklerrr Allah tamamona erdirsin.. Doktorun kim nerde cnm? Bide neden yuzune kapadin?
Cok heyecanliyim uyuyamiyorum bi kac saat sonra transfer olacak diyesimdi boyleysem test gunune kadar nasil gececek bilmiorum
Gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza insallahKızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
4.gün taze 2 tane transfer olmuştu
Amin canım bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallahGözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza insallah
Çok teşekkür ederim amin inşallah 32 yaşındayız ikimizdeSizin adınıza cok sevindim hayirli olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sizin ve eşinizin yaşı kaç?
Gözün aydın çok güzel haber. Benimki de 170.6 çıktı. Sen hangi gün transfer olmuştunKızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
Sağol canım senin de gözün aydın.. 4. Gün transferi 2 tane taze konuldu 25 şubattaGözün aydın çok güzel haber. Benimki de 170.6 çıktı. Sen hangi gün transfer olmuştun
Bende 22 Şubat'ta 3. Gün embriyosu 2 adet transfer ettiler. Acaba ikiside tutmuşmudur ki.Sağol canım senin de gözün aydın.. 4. Gün transferi 2 tane taze konuldu 25 şubatta
Gözün aydn canm Rabbim sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin insallah..bende transfer oldum bekliyorum heyecanlaKızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
Valla bilmiyorum ki o çok belli olmuyor bu değerlerleBende 22 Şubat'ta 3. Gün embriyosu 2 adet transfer ettiler. Acaba ikiside tutmuşmudur ki.
Inşallah canım sana ve senin gibi bekleyen herkeseGözün aydn canm Rabbim sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin insallah..bende transfer oldum bekliyorum heyecanladua et banada❤
Ben yarın tekrar kan testi yaptırcam bakalım ne kadar bir artış olmuşValla bilmiyorum ki o çok belli olmuyor bu değerlerle
Allahümme aminnnn inşallah canm ❤Inşallah canım sana ve senin gibi bekleyen herkese
Bende ctesi yapacağım bakalım ne çıkacakBen yarın tekrar kan testi yaptırcam bakalım ne kadar bir artış olmuş
Sağol Canım Allah razı olsun herkesten çok güzel msjlar yazıyor herkesGozun aydin saglikla kucagina al insallah@baderdgn
Tabiki çook iyi yapmışsınız. Benim 2 embriyom var fakat geriden geliyorlarmış. Eğer blastokist olabilirlerse dondurucamtransferden sonra yumurtalarini donduran var mi? Benim 1 tane kaldi onu da dondurttuk iyi mi ettik bilmiyoruz! Siz nasil yaptinuz
Benim 4 yumurta toplandı 3 tanesi dollendi iyi olan 2 tanesini koydular 4. Gun de .. 1 tane kalan donduracak kadar gelişemedi malesef imha edilditransferden sonra yumurtalarini donduran var mi? Benim 1 tane kaldi onu da dondurttuk iyi mi ettik bilmiyoruz! Siz nasil yaptinuz
Bnmde bugun oldu kizlar ck kasmisim kendimi aleti oynattida oynatto drBenimde aynisi oldu, bugun 12:00 de transferim yapildi. 15 dk sonra gittim wv ye dayanamadimbisey olmaz dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?