2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

Tebriklerrr Allah tamamona erdirsin.. Doktorun kim nerde cnm? Bide neden yuzune kapadin?
Cok heyecanliyim uyuyamiyorum bi kac saat sonra transfer olacak diye simdi boyleysem test gunune kadar nasil gececek bilmiorum
Doktorum kadikoy medicana hastanesinde docent doktor yasemin cekmez. ben onu aradim sonuc negatif dedim. sonra agladim kapattim. o da beni geri aradi erken bakmissin 2 gun sonra yine bak ilaclara devam et dedi ben de dinledim yuzune kapattim.sonra da baktilar ki hamileyim. cok utandim.birdaha arayamadim soyleyemedimde hamile kaldim diye.

transferden sonra yumurtalarini donduran var mi? Benim 1 tane kaldi onu da dondurttuk iyi mi ettik bilmiyoruz! Siz nasil yaptinuz
Tabiki çook iyi yapmışsınız. Benim 2 embriyom var fakat geriden geliyorlarmış. Eğer blastokist olabilirlerse dondurucam

transferden sonra yumurtalarini donduran var mi? Benim 1 tane kaldi onu da dondurttuk iyi mi ettik bilmiyoruz! Siz nasil yaptinuz
Benim 4 yumurta toplandı 3 tanesi dollendi iyi olan 2 tanesini koydular 4. Gun de .. 1 tane kalan donduracak kadar gelişemedi malesef imha edildi

Benimde aynisi oldu, bugun 12:00 de transferim yapildi. 15 dk sonra gittim wv ye dayanamadim bisey olmaz dedi dr.
Bnmde bugun oldu kizlar ck kasmisim kendimi aleti oynattida oynatto dr kastikca geri gitti vazgeciyodu yapmaktn o an bi salmisim kendimi tam o amda gordum dedi yapti sukur..insallah sonuclarimizda guzl olur..

Cumleten kandiliniz mubarek olsnn kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…