- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.961
İyi yapmışsın canım söz uçar yazı kalır elinde yazılı bir belge olması her zaman iyidir, allah lazım etmesin ama ileride başka bir doktora danışmak istesen bizim ifadelerimiz havada kalıyor belge görmek istiyorlar, inşallah sonuçların da güzel gelir en kısa zamanda rabbim nasip ederEvet maddi manevi zor
Epikriz raporu gönderecekler banakonuştum az önce. Hiç birşey anlamam ama olsun bu da bir güvence sonuçta.
Senin iyi yine. Benim 3.gün 7 embriyom vardı. Bugün malesef 2 kalmış. İkisini de koydularEvet test tarihi 17 mart dedi.
3.Gun-4 yumurtadan 5.Gune-2 tane 3AA kalmis. 1 tanesini transfer ettiler.
Kalan 1 taneyi dondurttuk iyi mi yaptik bilmiyorum
Yapıyoruz hayırlısıyla sabah hemen bu mübarek gün bize hayırlı gelir inşallahBen anlamadım şimdi ilk idrar testini yarın yapıyor muyuz
Aynen canım sen pazarı bekle öyle bir durum varsa.ben rahatım ya şuan sorun yok fazla umutlu olmadığımdan herhalde,yarın benim 7.günüm çıkma ihtimali yok ama yapıyım bariPesperuu canım cumartesi görümcemin nişanı var, olumsuz bir haber alırsam o gün evin tek gelini olarak asıl suratla dolaşmak istemiyorum , o yüzden en erken pazar günü idrar testi yapabilirim, seni cesaretli gördüm yapacak mısın yarın hadi sen açılışı yap o zaman arkandan gelelim , çatlatma iğnesi dediğin gibiyse süper beni o ihtimal korkutuyordu hep
Sorma sıkı heyecanAynen canım sen pazarı bekle öyle bir durum varsa.ben rahatım ya şuan sorun yok fazla umutlu olmadığımdan herhalde,yarın benim 7.günüm çıkma ihtimali yok ama yapıyım bariheyecan olsun
Hayırlı olsun canım çok güzel sonucun darısı başımıza inşallahKızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
4.gün taze 2 tane transfer olmuştu
Hepimizin kafasında hep aynı sorularKızlar selam herkese
Bugün hastaneden aradılar. 1 tanesi 5. Güne gelmiş ve pgt yapılabilecek kalitedeymiş. Genetiğe gönderilecekmiş. Sonuçlar 6 haftaya kadar elimizde olurmuş.
Acaba gerçekten 1 tane kaldı mı
Sizce merkezler para kazanabilmek için 1 tane kaldı genetiğe gönderiyoruz diye hikaye anlatıyor olabilirler mi. 5 hafta sonunda genetiği kötü diye haber geldiğinde ben nasıl emin olacağım ki.
Kafam çok karışık. Bana bir fikir verin. Gerçekliğini nasıl anlayabilirim
Benim dr unda yumurta büyütme sürecinde et tavuk yeme demişti , akşamları İngiliz karbonatı iç de vücudun asitten kurtulsun demişti ,Arkadaşlar merhaba herkese umut olması adına buraya üye olup bunları yazıyorum bir aşılama ve bir başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Yumurtalık rezervimde azalma vardı tüp bebek tedavimde 6 yumurta toplandı ve hiç birisi döllenmedi transfer bile olamadan tedavi iptal edildi. Eşimde de bazı sıkıntılar vardı morfoloji %2 ydi. İptal olan tedavimden sonra doktorum yumurta geliştirici iki tane ilaç verdi bu ilaçların yanında yediklerime dikkat etmemi söyledi tavuk yemedim mesela kırmızı eti azalttım akdeniz usulü yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım hergğn avakado ve ceviz yedim mutlaka.hergün mutlaka 1,5-2 litre su içtim.Birde en önemlisi hergün sabah eşimle beraber arı sütü içtik hemen arkasından da keçi boynuzu pekmezi içtik. Adetim geciktiğinde hiç şans vermiyordum hamile olabileceğime adetten kesildim diye de düşünmüştüm birara ama sonra test yaptırdım hamileyim kesiyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık inşallah onu da duyarız Allahım herkese nasip etsin inşallah ve asla umudunuzu yitirmeyin ben hep umutsuzdum olmayacak diye çok üzüldüm bunları da benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum sorusu olan arkadaşlara özelden daha detaylı cevap verebilirim
Inşallah artar herkesin değerleriHayırlı olsun canım çok güzel sonucun darısı başımıza inşallaho zaman 12.gün 340 civarı olacak yüksek bi sonuç ama doktorlar keseyi görmeden sadece kan sonucuna göre ikiz mi tek mi yorumu yapmayı çok doğru bulmuyor, hamilesin ya önemli olan da o tadını çıkar
Çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına kızlar yeme içme çok önemli buna inanıyorum ben yeşillik tüketin sürekli ve bol su dediğiniz gibi bende hiç tavuk yemedimBenim dr unda yumurta büyütme sürecinde et tavuk yeme demişti , akşamları İngiliz karbonatı iç de vücudun asitten kurtulsun demişti ,
Hayırlı uğurlu olsun gebeliğin inş
Gözün aydın Allah sağsalim kucağına almayı da nasip etsin canımKızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
Amin canım darısı herkese inşallahGözün aydın Allah sağsalim kucağına almayı da nasip etsin canım
Haha ben gayet iyiyim forum olmasa hiç süreci hatırlamıcam Allah herkese bendeki rahatlıktan versinSorma sıkı heyecan, transferden sonuç bekleyenlere hep özenirdim ne güzel tüm zorlukları atlatmışlar yolun sonuna gelmişler diye ama şimdi
Beni test işi heyecanlandırıyor geriyor canım, hiç yapmak istemiyorum yoksa diyorum hamile modunda takılıyorum kafam iyiHaha ben gayet iyiyim forum olmasa hiç süreci hatırlamıcam Allah herkese bendeki rahatlıktan versin
Yaa ne guzel haber tebrik ederimm taze anneKızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
Sizin adınıza cok sevindim hayirli olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahArkadaşlar merhaba herkese umut olması adına buraya üye olup bunları yazıyorum bir aşılama ve bir başarısız tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım. Yumurtalık rezervimde azalma vardı tüp bebek tedavimde 6 yumurta toplandı ve hiç birisi döllenmedi transfer bile olamadan tedavi iptal edildi. Eşimde de bazı sıkıntılar vardı morfoloji %2 ydi. İptal olan tedavimden sonra doktorum yumurta geliştirici iki tane ilaç verdi bu ilaçların yanında yediklerime dikkat etmemi söyledi tavuk yemedim mesela kırmızı eti azalttım akdeniz usulü yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladım hergğn avakado ve ceviz yedim mutlaka.hergün mutlaka 1,5-2 litre su içtim.Birde en önemlisi hergün sabah eşimle beraber arı sütü içtik hemen arkasından da keçi boynuzu pekmezi içtik. Adetim geciktiğinde hiç şans vermiyordum hamile olabileceğime adetten kesildim diye de düşünmüştüm birara ama sonra test yaptırdım hamileyim kesiyi gördük ama daha kalp atışlarını duymadık inşallah onu da duyarız Allahım herkese nasip etsin inşallah ve asla umudunuzu yitirmeyin ben hep umutsuzdum olmayacak diye çok üzüldüm bunları da benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum sorusu olan arkadaşlara özelden daha detaylı cevap verebilirim
Allah razı olsun Canım darısı herkese inşallahYaa ne guzel haber tebrik ederimm taze anne
Kadikoy Medicana Hastanesinde docent doktor yasemin cekmez benim doktorum.Hayırlı olsun, gözünüz aydın :) Doktorunuz kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?