- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.001
Hayırlı uğurlu olsun canım.. Şimdi bekleme zamanı.. Allah sağlıcakla o güzel haberi almayı nasip edecek.mesela bana sormadılar bile direk dört tanesini Dondurduk dediler. Dondurmak iyidir. Tekrar yumurta büyütme toplama olayına hiç girilmedentransferden sonra yumurtalarini donduran var mi? Benim 1 tane kaldi onu da dondurttuk iyi mi ettik bilmiyoruz! Siz nasil yaptinuz
Ck dogru diyosun kjzumda iste insn fazla ugrasinca emeklerde bosa gitmesn istiyrz galibaKızlar transfer sonrası ben de en çok ona stres olmuştum ama idrar çıkışıyla embriyoları koydukları yerler çok farklı, ben kendimi zorlayıp 40dk bekledim ama kasıklarıma sancılar girdi sancıdan tuvalete zor yürüdüm şimdi neden yaptım bunu kendime diyorum, yurt dışında yatırmıyorlarmış bile, alacağı nefes varsa, göreceği gün varsa tutacak inşallah dikkatli olmamız sadece vicdanımızı rahatlatmak için aslında yoksa hiçbir bilimsel geçerlilikleri yok, spor yapmamak, ağır kaldırmamak, çok zorlanacak şekilde uzanmamak, oturarak duş almamak lazım sadece gerisi nasip kısmet
Neyi gordu? neden bu kadar zorlandi ki dr? İdrara sikismamismiydin?Bnmde bugun oldu kizlar ck kasmisim kendimi aleti oynattida oynatto drkastikca geri gitti vazgeciyodu yapmaktn o an bi salmisim kendimi tam o amda gordum dedi yapti sukur..insallah sonuclarimizda guzl olur..
Cumleten kandiliniz mubarek olsnn kizlarr
Aslinda sorun 1 yumurtaya 1700 tl vermemiz. Kac yumurta olursa olsun ayni paraymis. Bize 1 taneye vermek sonradan mantiksiz geldi ama gittinartikHayırlı uğurlu olsun canım.. Şimdi bekleme zamanı.. Allah sağlıcakla o güzel haberi almayı nasip edecek.mesela bana sormadılar bile direk dört tanesini Dondurduk dediler. Dondurmak iyidir. Tekrar yumurta büyütme toplama olayına hiç girilmeden
Önden birkaç iğne sonra transfer.
Cnm sanirim kastikca gorme acisi daraldi sikismistm rahatti en basta ben kasinca alet geri kacti ondn geri yerlestirmek zorunda kaldi oyy hatirlamak istemiym gecti sukur :)Neyi gordu? neden bu kadar zorlandi ki dr? İdrara sikismamismiydin?
Aynen oldu bitti dusunme artik bunlari.. hayirlisina dua edicez artik.. kotuyum kasiklarim cok agriyo ama en fazla sıkıntım gaz. Fenayim. Kabiz da oldum galibaCnm sanirim kastikca gorme acisi daraldi sikismistm rahatti en basta ben kasinca alet geri kacti ondn geri yerlestirmek zorunda kaldi oyy hatirlamak istemiym gecti sukur :)
Cnm mutlaka bol su ic ihmal etme kabak cekirdegi ve ananasi da tavsiye etmislerdir..su en az 3 lt dedi dr.um kabiz olmaman gerk zorlamaman gerk biraz suya dayan istersen kati yememeye calisAynen oldu bitti dusunme artik bunlari.. hayirlisina dua edicez artik.. kotuyum kasiklarim cok agriyo ama en fazla sıkıntım gaz. Fenayim. Kabiz da oldum galiba
11.gün negatif derken değerin kaç çıkmıştı kiMerhaba herkese.. ne zamandir girmedim sayfaya . mutlulugumu paylasayim sizinle de. ben tup bebek yaptirmistim 2 tane 3. gun embiryonu koymustu doktorum. 11.gun beta baktim negatif geldi. agladim uzuldum. doktorum dur dedi 2 gun daha dur dedi dinlemedim agladim. onu da biraz kirdim. sonra iki hafta dalan gecti bahceciye gitmeye karar verdim. tedavi icin bir ultrason yaptilar ki hamileymisim. insallah size de nasip olsun kardeslerim. rabbim hepimizin kucagini doldursun.
Transfer bu işin en zor kısmı bende senin gibi hiç rahat değildimCnm sanirim kastikca gorme acisi daraldi sikismistm rahatti en basta ben kasinca alet geri kacti ondn geri yerlestirmek zorunda kaldi oyy hatirlamak istemiym gecti sukur :)
Transfer sonrası bende kabız oldum ve nefes almakta zorlanıyordum bir şişkinlik fln vardı ama merak etmeyin 2 3 güne bişeyiniz kalmıyoor.kabızlığında yiyecekle vs alakası yok duphalac şurup vs aldım ama hiç fayda etmiyor ilaçların yan etkilerinden dolayı kaçınılmaz.hatta ben tek öğün yiyordum çatlıyacak gibi oluyordum endişelenmeyinAynen oldu bitti dusunme artik bunlari.. hayirlisina dua edicez artik.. kotuyum kasiklarim cok agriyo ama en fazla sıkıntım gaz. Fenayim. Kabiz da oldum galibasizde durumlar nasil transfer sonrasi kizlar??
Şştt ordan heyecanını bana yollama ben dizginliyorum kendimiBeni test işi heyecanlandırıyor geriyor canım, hiç yapmak istemiyorum yoksa diyorum hamile modunda takılıyorum kafam iyi
Ayy oyleymis vala omrumden omur gitti kuzum o masada..asilamada daha kolaydi anlamadim ayni tur islemlerdi halbuki..yumurta toplama daha kolaydi :) neyseki atlattk sukur Rabbim bir daha dogum icin yatirsin o masaya insallahTransfer bu işin en zor kısmı bende senin gibi hiç rahat değildim
Bende az su içmişim son hasta olduğum için ameliyathanede iğne yaptılar idrar çabuk gelsin diye 5 10 dk bekledikAyy oyleymis vala omrumden omur gitti kuzum o masada..asilamada daha kolaydi anlamadim ayni tur islemlerdi halbuki..yumurta toplama daha kolaydi :) neyseki atlattk sukur Rabbim bir daha dogum icin yatirsin o masaya insallah
Öyle canım çok haklısın, demek istediğim ne yaparsak yapalım herşeyin olacağına varacağı , yatmayla hareket etmeden tutacağını bilsem biblo gibi oturcam inan tüm günCk dogru diyosun kjzumda iste insn fazla ugrasinca emeklerde bosa gitmesn istiyrz galiba
Yok hic soylemedi bunlari cok tsk ederim canimmm... evet benim su icememe problemim var. Yapcak bisey yok dayanicaz yeter ki sonu guzel olsun..Cnm mutlaka bol su ic ihmal etme kabak cekirdegi ve ananasi da tavsiye etmislerdir..su en az 3 lt dedi dr.um kabiz olmaman gerk zorlamaman gerk biraz suya dayan istersen kati yememeye calis
Özelde yaptırdınız dimi özel çok para istiyor gerçekten. İnsanın iliğini sömürüyor.Aslinda sorun 1 yumurtaya 1700 tl vermemiz. Kac yumurta olursa olsun ayni paraymis. Bize 1 taneye vermek sonradan mantiksiz geldi ama gittinartik
Canım zaten gonalf in kutusu olmuş 600₺, ben 6 kutu kullandım, vücuduma aldığım hormonlar, iğne olma stresi de cabası, bir daha yumurta toplama süreci olsa kaç yumurtam olacak, opusu, döllendi mi stresi... ne güzel transfere hazır 1 tane embriyon var öyle düşünAslinda sorun 1 yumurtaya 1700 tl vermemiz. Kac yumurta olursa olsun ayni paraymis. Bize 1 taneye vermek sonradan mantiksiz geldi ama gittinartik
Evet mecbur.. napalim vijdan sizlamasin diye nolur noolmaz dondurduk 1 yumurtayi. 1 yumurtada ayni ucret 10 da dediler. Ona uzuldum acikcasi,, keske daha cok yumurtam yasasaydi da verdigimiz parayada degseydiÖzelde yaptırdınız dimi özel çok para istiyor gerçekten. İnsanın iliğini sömürüyor.
Bizim bi de 3.gün embriyosu olduğu için bana da çok bir şey görürsün gibi gelmiyor canım ama gazı veriyorum yine de sen bi açılışı yap bakalım nasrettin hocanın hesap ya tutarsaŞştt ordan heyecanını bana yollama ben dizginliyorum kendimi11.gün beta negatif olup sonradan pozitif alan varsa sence ben yarın 7.gün idrarda ne görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?