2019 Şubat Ayında Tüp bebeğe başlicaklar burda toplanalım...

transferden sonra yumurtalarini donduran var mi? Benim 1 tane kaldi onu da dondurttuk iyi mi ettik bilmiyoruz! Siz nasil yaptinuz
Hayırlı uğurlu olsun canım.. Şimdi bekleme zamanı.. Allah sağlıcakla o güzel haberi almayı nasip edecek.mesela bana sormadılar bile direk dört tanesini Dondurduk dediler. Dondurmak iyidir. Tekrar yumurta büyütme toplama olayına hiç girilmeden
Önden birkaç iğne sonra transfer.

Ck dogru diyosun kjzumda iste insn fazla ugrasinca emeklerde bosa gitmesn istiyrz galiba

Neyi gordu? neden bu kadar zorlandi ki dr? İdrara sikismamismiydin?

Aslinda sorun 1 yumurtaya 1700 tl vermemiz. Kac yumurta olursa olsun ayni paraymis. Bize 1 taneye vermek sonradan mantiksiz geldi ama gittinartik

Cnm sanirim kastikca gorme acisi daraldi sikismistm rahatti en basta ben kasinca alet geri kacti ondn geri yerlestirmek zorunda kaldi oyy hatirlamak istemiym gecti sukur :)
Aynen oldu bitti dusunme artik bunlari.. hayirlisina dua edicez artik.. kotuyum kasiklarim cok agriyo ama en fazla sıkıntım gaz. Fenayim. Kabiz da oldum galiba sizde durumlar nasil transfer sonrasi kizlar??

Aynen oldu bitti dusunme artik bunlari.. hayirlisina dua edicez artik.. kotuyum kasiklarim cok agriyo ama en fazla sıkıntım gaz. Fenayim. Kabiz da oldum galiba
Cnm mutlaka bol su ic ihmal etme kabak cekirdegi ve ananasi da tavsiye etmislerdir..su en az 3 lt dedi dr.um kabiz olmaman gerk zorlamaman gerk biraz suya dayan istersen kati yememeye calis

11.gün negatif derken değerin kaç çıkmıştı ki

Aynen oldu bitti dusunme artik bunlari.. hayirlisina dua edicez artik.. kotuyum kasiklarim cok agriyo ama en fazla sıkıntım gaz. Fenayim. Kabiz da oldum galiba sizde durumlar nasil transfer sonrasi kizlar??
Transfer sonrası bende kabız oldum ve nefes almakta zorlanıyordum bir şişkinlik fln vardı ama merak etmeyin 2 3 güne bişeyiniz kalmıyoor.kabızlığında yiyecekle vs alakası yok duphalac şurup vs aldım ama hiç fayda etmiyor ilaçların yan etkilerinden dolayı kaçınılmaz.hatta ben tek öğün yiyordum çatlıyacak gibi oluyordum endişelenmeyin

Beni test işi heyecanlandırıyor geriyor canım, hiç yapmak istemiyorum yoksa diyorum hamile modunda takılıyorum kafam iyi
Şştt ordan heyecanını bana yollama ben dizginliyorum kendimi 11.gün beta negatif olup sonradan pozitif alan varsa sence ben yarın 7.gün idrarda ne görürüm

Transfer bu işin en zor kısmı bende senin gibi hiç rahat değildim
Ayy oyleymis vala omrumden omur gitti kuzum o masada..asilamada daha kolaydi anlamadim ayni tur islemlerdi halbuki..yumurta toplama daha kolaydi :) neyseki atlattk sukur Rabbim bir daha dogum icin yatirsin o masaya insallah

Ayy oyleymis vala omrumden omur gitti kuzum o masada..asilamada daha kolaydi anlamadim ayni tur islemlerdi halbuki..yumurta toplama daha kolaydi :) neyseki atlattk sukur Rabbim bir daha dogum icin yatirsin o masaya insallah
Bende az su içmişim son hasta olduğum için ameliyathanede iğne yaptılar idrar çabuk gelsin diye 5 10 dk bekledik tüm çalışanlar bana uyuz olmuştur herkesin eve gitme saati

Rkadaslsr.hamileliginin yeni.ogrenenler adet sancisi gibi agri.giriyormu kasiklariniza ara ara bicak saplanmasingibi

Ck dogru diyosun kjzumda iste insn fazla ugrasinca emeklerde bosa gitmesn istiyrz galiba
Öyle canım çok haklısın, demek istediğim ne yaparsak yapalım herşeyin olacağına varacağı , yatmayla hareket etmeden tutacağını bilsem biblo gibi oturcam inan tüm gün ben de transferden beri neler kurdum kafamda, eğildim düştü mü, kalktım düştü mü... rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah

Cnm mutlaka bol su ic ihmal etme kabak cekirdegi ve ananasi da tavsiye etmislerdir..su en az 3 lt dedi dr.um kabiz olmaman gerk zorlamaman gerk biraz suya dayan istersen kati yememeye calis
Yok hic soylemedi bunlari cok tsk ederim canimmm... evet benim su icememe problemim var. Yapcak bisey yok dayanicaz yeter ki sonu guzel olsun..

Aslinda sorun 1 yumurtaya 1700 tl vermemiz. Kac yumurta olursa olsun ayni paraymis. Bize 1 taneye vermek sonradan mantiksiz geldi ama gittinartik
Canım zaten gonalf in kutusu olmuş 600₺, ben 6 kutu kullandım, vücuduma aldığım hormonlar, iğne olma stresi de cabası, bir daha yumurta toplama süreci olsa kaç yumurtam olacak, opusu, döllendi mi stresi... ne güzel transfere hazır 1 tane embriyon var öyle düşün benim doktorum bir koyup bir dondurmaya sıcak bakmadığından iki tane koydu geriye kalmadı, tutmazsa en başa döneceğim iki durum da stres yani

Özelde yaptırdınız dimi özel çok para istiyor gerçekten. İnsanın iliğini sömürüyor.
Evet mecbur.. napalim vijdan sizlamasin diye nolur noolmaz dondurduk 1 yumurtayi. 1 yumurtada ayni ucret 10 da dediler. Ona uzuldum acikcasi,, keske daha cok yumurtam yasasaydi da verdigimiz parayada degseydi

Şştt ordan heyecanını bana yollama ben dizginliyorum kendimi 11.gün beta negatif olup sonradan pozitif alan varsa sence ben yarın 7.gün idrarda ne görürüm
Bizim bi de 3.gün embriyosu olduğu için bana da çok bir şey görürsün gibi gelmiyor canım ama gazı veriyorum yine de sen bi açılışı yap bakalım nasrettin hocanın hesap ya tutarsa benim hiç test yapasım yok zaten gelirsem senden gaza gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…