- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.021
Evet arada arada sancı giriyordu. Bi ara hiç bi ağrı yoktu. Sonra arada arada ben de dedim adet görcem ondan heralde. Çünkü adet görmeden öncede ağrım olurdu normalde benim..dün sonucu öğrendiğimde bir sancı girdi akşama kadar sürdü ama.göğüslerimde uc tarafları değilde dip taraftan ağrı oldu hep de devam etti. Hala aynı ağrı var. Ama dip kısmını çevreleyen bir ağrı.ne kanamam oldu ne başım döndü. Başka hiçbirşey olmadıRkadaslsr.hamileliginin yeni.ogrenenler adet sancisi gibi agri.giriyormu kasiklariniza ara ara bicak saplanmasingibi
Sagol canim cok dogru soyluyosun gercekten boyle dusunmek lazim. delik desik oldu karnimiz...Bizede teklif etti iki ebriyo koyayim diye..birinin yasama sansi %60, tek koyarsak %55 dedi.. eşim 2 taneye hazir degilim dedi :)))))))Canım zaten gonalf in kutusu olmuş 600₺, ben 6 kutu kullandım, vücuduma aldığım hormonlar, iğne olma stresi de cabası, bir daha yumurta toplama süreci olsa kaç yumurtam olacak, opusu, döllendi mi stresi... ne güzel transfere hazır 1 tane embriyon var öyle düşünbenim doktorum bir koyup bir dondurmaya sıcak bakmadığından iki tane koydu geriye kalmadı, tutmazsa en başa döneceğim iki durum da stres yani
İnsan çaresiz kalınca işte.. Olsun haklısın ama üzülme. Sen şimdi bebeğini düşün. Başka şeyler düşünüp canını sıkma. Allah büyüktür. Bebek haberini alınca gözüne Bile görünmeyecek.Evet mecbur.. napalim vijdan sizlamasin diye nolur noolmaz dondurduk 1 yumurtayi. 1 yumurtada ayni ucret 10 da dediler. Ona uzuldum acikcasi,, keske daha cok yumurtam yasasaydi da verdigimiz parayada degseydi
Dogru diyosunİnsan çaresiz kalınca işte.. Olsun haklısın ama üzülme. Sen şimdi bebeğini düşün. Başka şeyler düşünüp canını sıkma. Allah büyüktür. Bebek haberini alınca gözüne Bile görünmeyecek.
Kızlaaarr daha çok erken ama test için. Ama insan duramıyor dimi. Tmm yapın ama sonucun negatif çıkacağını unutmayın.moralinizi bozmayın.sabredinnnnBizim bi de 3.gün embriyosu olduğu için bana da çok bir şey görürsün gibi gelmiyor canım ama gazı veriyorum yine de sen bi açılışı yap bakalım nasrettin hocanın hesap ya tutarsabenim hiç test yapasım yok zaten gelirsem senden gaza gelicem
Öyle aslında şans açısından pek bi farkı yok ama ben 3 kayıp yaşayınca olsun da 2-3üç farketmez modundayım, eşim de ikiz üçüz olsun da ettiğimiz masrafı biraz çıkaralım kafasındaSagol canim cok dogru soyluyosun gercekten boyle dusunmek lazim. delik desik oldu karnimiz...Bizede teklif etti iki ebriyo koyayim diye..birinin yasama sansi %60, tek koyarsak %55 dedi.. eşim 2 taneye hazir degilim dedi :)))))))
Kim tutar seni arkandayız 12.güne kadar yolu var nasılsa
40 dk yürüdüm derken aralıksız yürüyüş yapmadın herhalde.bence ilk 3 gün evde ol uzan dinlen günlük işlerini arada yap ama abartma 1 saatte 10 dk ayakta dursan yeter.ilk günlerde eğilip kalkarken lavaboya girerken vs acaba düştü mü diye endişeleniyor insan ama ilerleyen günlerde bu endişe kalmıyor.araştırırsan zaten öyle eğilip kalkmayla vs embriyo olduğu yerden düşmez.Kızlar transferden sonra çok titizleniyor musunuz, nolcak benim bu halim? Eğilip Kalkmaya korkuyorum, 40 dk yürüdüm de. Arada unutuyorum transfer olduğumu. Üstelik daha bugün oldum
Dimi ya 5 gün adrenalin diyorsunKim tutar seni arkandayız 12.güne kadar yolu var nasılsa
Biliyorum kuzum 3.gün embriyosu 7.gün imkansız .ezel87 ve M Mucize001 için kendimi feda ediyorum
[/QUOTE/
kız ben dayanmadım desem kızarmışın? Test tutum silik çıktı bilmiyorum artık yarın sabah gene denicem korkuyorum. Bu benim 11 denemem vallah maf olduk 30 kerede denerim sorun değil ama benim eşim azoosperm hıc yok şansımız. Kurban olduğum allahım bu mübarek günde duysun sesimizi inşallah sağlıkla bebeklerimizi nasip eder allahım.
Aralıksız yürüdüm fakat ağır ağır. Normalde 20 dk lık mesafe. Yavaş yürüyünce uzun sürdü. Bunu da merkeze sorarak yaptım ama insan pimpirikli olunca içine sinmiyor işte.40 dk yürüdüm derken aralıksız yürüyüş yapmadın herhalde.bence ilk 3 gün evde ol uzan dinlen günlük işlerini arada yap ama abartma 1 saatte 10 dk ayakta dursan yeter.ilk günlerde eğilip kalkarken lavaboya girerken vs acaba düştü mü diye endişeleniyor insan ama ilerleyen günlerde bu endişe kalmıyor.araştırırsan zaten öyle eğilip kalkmayla vs embriyo olduğu yerden düşmez.
Bence de pimpirikli ol biraz kuzum yavaş daha ilk günden koşacaks mısın? Lütfen ilk 3 gün daha hareketsiz kalAralıksız yürüdüm fakat ağır ağır. Normalde 20 dk lık mesafe. Yavaş yürüyünce uzun sürdü. Bunu da merkeze sorarak yaptım ama insan pimpirikli olunca içine sinmiyor işte.
Bilmiyorum eşime gösterdim oda silik çıkmış çizgi dedi. Cümlemizin canım. 3 kere mikro oldu ama herseferinde 4 tane sperm zorla çıkıyor. Kurban olduğum allahım büyüktür inşallah tutar bebeklerimiz. Yarın sabah gene yapicam testi 11 denememde ilk defa bukadar sabirsizim hıc bir denememde test tutmadım vallahSilik mi çıktıkuzum yaaa Allah gönlüne göre versin 11 denemeye yürek dayanmaz inşallah kavuşursun bebişine Mikro yapılmadı mı önemli olan sağlıklı bir sperm olsun yeter kuzum
Bu gecenin hürmetine inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşalım canım.İnşallah bebişin seninledir sabaha az kaldı sabretBilmiyorum eşime gösterdim oda silik çıkmış çizgi dedi. Cümlemizin canım. 3 kere mikro oldu ama herseferinde 4 tane sperm zorla çıkıyor. Kurban olduğum allahım büyüktür inşallah tutar bebeklerimiz. Yarın sabah gene yapicam testi 11 denememde ilk defa bukadar sabirsizim hıc bir denememde test tutmadım vallah
Inşallah canim inşallah hepimizin allah duysun sesini ❤❤❤Bu gecenin hürmetine inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşalım canım.İnşallah bebişin seninledir sabaha az kaldı sabret
Zaten aylardır stres biraz da adrenalin basalım inceldiği yerden kopsunDimi ya 5 gün adrenalin diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?