- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.054
- 133
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.941
Çatlatmayı ben pazar günü olmuştumHaftasonu idrar testi ben de yapabilirim aslındaama çatlatma iğnesi olduk ya yanlış çıkabilir mi
Ben anlamadım şimdi ilk idrar testini yarın yapıyor muyuzHaftasonu idrar testi ben de yapabilirim aslındaama çatlatma iğnesi olduk ya yanlış çıkabilir mi
Canım işin aslına bakarsan tüp bebekte laboratuvar süreci hepimiz için aynı onların dediğine el mahkum güvenip inanıyoruz, ben de tedaviye başlamadan aklımca bir sürü komplo teorileri kurmuştum ama güvenmekten başka çaremiz yok ki, merkezine doktoruna güveniyorsan hiç aklını bulandırma bence ama tedirginsin de açık açık endişelerini paylaş kurumlaKızlar selam herkese
Bugün hastaneden aradılar. 1 tanesi 5. Güne gelmiş ve pgt yapılabilecek kalitedeymiş. Genetiğe gönderilecekmiş. Sonuçlar 6 haftaya kadar elimizde olurmuş.
Acaba gerçekten 1 tane kaldı mı
Sizce merkezler para kazanabilmek için 1 tane kaldı genetiğe gönderiyoruz diye hikaye anlatıyor olabilirler mi. 5 hafta sonunda genetiği kötü diye haber geldiğinde ben nasıl emin olacağım ki.
Kafam çok karışık. Bana bir fikir verin. Gerçekliğini nasıl anlayabilirim
Hmm bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin inşallah.Yaa normal test almışım netten almıştım çok farkediyor mu ? Olmadı haftasonu erken gebelik testi alırım.Hepimizin duaları kabul kandili mübarek olsun
Benimde aynisi oldu, bugun 12:00 de transferim yapildi. 15 dk sonra gittim wv ye dayanamadimBen de biraz önce transfer oldum kızlar. 2 adet 5.gün embriyosu. Yalnız transferden 20 dk sonra tuvalete gittim dayanamadım. Bunun bana bi zararı olmaz değil mi
Hangi merkeze gidiyorsunuz? Bunu anlamanın imkanı yok..merkezinize güvenmeniz gerekiyor..yalan konuşacaklarını sanmıyorum..inşallah kaliteli sağlıklıdır
Bişey olmaz ya sanmıyorum. Senin de test tarihin 10 gün sonra mı? Blastokist mi bir de?Benimde aynisi oldu, bugun 12:00 de transferim yapildi. 15 dk sonra gittim wv ye dayanamadimbisey olmaz dedi dr.
N
Normalde kaç embriyo vardı
Canım işin aslına bakarsan tüp bebekte laboratuvar süreci hepimiz için aynı onların dediğine el mahkum güvenip inanıyoruz, ben de tedaviye başlamadan aklımca bir sürü komplo teorileri kurmuştum ama güvenmekten başka çaremiz yok ki, merkezine doktoruna güveniyorsan hiç aklını bulandırma bence ama tedirginsin de açık açık endişelerini paylaş kurumla
Evet test tarihi 17 mart dedi.Bişey olmaz ya sanmıyorum. Senin de test tarihin 10 gün sonra mı? Blastokist mi bir de?
Merkeze güvenebilmek çok önemli.çünkü her aşamada rahat olabilmek önemli.zaten stresli bi süreç yaşıyoruz..Anadolu sağlık merkezini çok duydum iyi bir hastane olduğunu biliyorum..bende ilk orayı düşündüm yakın olduğum için..ama bizdeki sorun erkek kaynaklı..o yüzden Şişli memorialı seçtim..ne dedilerse yaptım çünkü sonuna kadar güveniyorum..sende evham yapma canım kaliteli bi merkez bence memnun olanlar çoğunluktaAnadolu Sağlık Merkezindeyim
Aklıma takıldı işte öyle
Sonuçta bütün merkezlerin gözünde bizler müşteriyiz. Şüpheci davranmamak elde değil
Kızlar transfer sonrası ben de en çok ona stres olmuştum ama idrar çıkışıyla embriyoları koydukları yerler çok farklı, ben kendimi zorlayıp 40dk bekledim ama kasıklarıma sancılar girdi sancıdan tuvalete zor yürüdüm şimdi neden yaptım bunu kendime diyorum, yurt dışında yatırmıyorlarmış bile, alacağı nefes varsa, göreceği gün varsa tutacak inşallah dikkatli olmamız sadece vicdanımızı rahatlatmak için aslında yoksa hiçbir bilimsel geçerlilikleri yok, spor yapmamak, ağır kaldırmamak, çok zorlanacak şekilde uzanmamak, oturarak duş almamak lazım sadece gerisi nasip kısmetBenimde aynisi oldu, bugun 12:00 de transferim yapildi. 15 dk sonra gittim wv ye dayanamadimbisey olmaz dedi dr.
Cok sagol destegin icin valla icim rahatladi cok haklisin biz elimizden geleni yaptik artik tevekkul Allah’tan..Kızlar transfer sonrası ben de en çok ona stres olmuştum ama idrar çıkışıyla embriyoları koydukları yerler çok farklı, ben kendimi zorlayıp 40dk bekledim ama kasıklarıma sancılar girdi sancıdan tuvalete zor yürüdüm şimdi neden yaptım bunu kendime diyorum, yurt dışında yatırmıyorlarmış bile, alacağı nefes varsa, göreceği gün varsa tutacak inşallah dikkatli olmamız sadece vicdanımızı rahatlatmak için aslında yoksa hiçbir bilimsel geçerlilikleri yok, spor yapmamak, ağır kaldırmamak, çok zorlanacak şekilde uzanmamak, oturarak duş almamak lazım sadece gerisi nasip kısmet
Haklısın canım laboratuvar süreci şeffaf olmadığı için bizim için bir telefondan ibaret, iste tabi ki az paralar ödemiyoruz benim endişelerimi giderin de, detaylı bilmiyorum ama bu embriyo testleri pahalı işler bildiğim kadarıyla, hem maddi hem manevi kolay değilVallahi ben hiçbirine güvenemiyorum nedense
Ama güvenmeyi çok istiyorum. Merkezden ödeme için aradıklarında soracağım embriyoya ait bir laboratuvar test sonucu falan gönderebilirler mi diyegönderirlerse oluduklarımdan bişey anlamayacağım gerçi ama olsun yine de bir bilen çıkar heralde.
Çok mu abartıyorum acaba
Gerçekliğini anlayamazsın inanmak zorundasın bu kadar fazla düşünme bence,kendi imkanlarımızla evimizde tüp bebek yapamıyacağımıza göre inanmaktan güvenmekten başka yol yok,para için böyle bir yalan söyleme ihtimalleri binde 1 olabilir kimse garanti veremez bu bir matematik değil insan elinden geçiyor hata payı herşeyde olduğu gibi bunda da vardır
Merkeze güvenebilmek çok önemli.çünkü her aşamada rahat olabilmek önemli.zaten stresli bi süreç yaşıyoruz..Anadolu sağlık merkezini çok duydum iyi bir hastane olduğunu biliyorum..bende ilk orayı düşündüm yakın olduğum için..ama bizdeki sorun erkek kaynaklı..o yüzden Şişli memorialı seçtim..ne dedilerse yaptım çünkü sonuna kadar güveniyorum..sende evham yapma canım kaliteli bi merkez bence memnun olanlar çoğunlukta
Ne demek hepimiz aynı korkuları endişeleri yaşadık yaşıyoruz ama fazlası zaten zor olan şu süreçte gerçekten bize zarar canım, ben çok vesvese yapmaya başladığımda kendime hep bunu telkin ediyorum nasip nasip nasipCok sagol destegin icin valla icim rahatladi cok haklisin biz elimizden geleni yaptik artik tevekkul Allah’tan..hayirli kandiler hepimize dualarimiz kabul olsun
Haklısın canım laboratuvar süreci şeffaf olmadığı için bizim için bir telefondan ibaret, iste tabi ki az paralar ödemiyoruz benim endişelerimi giderin de, detaylı bilmiyorum ama bu embriyo testleri pahalı işler bildiğim kadarıyla, hem maddi hem manevi kolay değil
Haklısın canım laboratuvar süreci şeffaf olmadığı için bizim için bir telefondan ibaret, iste tabi ki az paralar ödemiyoruz benim endişelerimi giderin de, detaylı bilmiyorum ama bu embriyo testleri pahalı işler bildiğim kadarıyla, hem maddi hem manevi kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?